ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Blackdown – Lockdown – N.E.S.A.R.A – G.E.S.A.R.A….. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ .

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 18 Ιαν 2021 - 21:38
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Αυτά που θα διαβάσετε δεν είναι προφητείες, αλλά πληροφορίες γι’αυτά που πρόκειται να δούμε σύντομα, και μην ξεχνάτε ότι Ο Θεός μπορεί να τα ακυρώσει η να τα αλλάξει

 Ένας παγκόσμιος πόλεμος προς το παρόν αόρατος είναι σε εξέλιξη, πολλά γεγονότα δεν τα μαθαίνουμε, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ξαφνικέ παραιτούνται, ξεσηκώνονται οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, Ο Θεός να μας λυπηθεί και να συντομεύει τις μέρες της δοκιμασίας όλων μας…..  

17/1/2021 – χιλιάδες μετανάστες από την Κεντρική Αμερική κατευθύνονται προς τα σύνορα των ΗΠΑ  (Ειδήσεις από DW)…….. διότι ο Biden υποσχέθηκε ότι όταν θα αναλάβει τα καθήκοντα του θα επιτρέψει σε μετανάστες να μπουν ελεύθερα στις ΗΠΑ, υπολογίζεται ότι ετοιμάζονται περίπου 11 εκατομμύρια μετανάστες να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ………
Απ ανώτατη στρατιωτική πηγή των ΗΠΑ: ‘’ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το Διαδίκτυο θα τεθούν εκτός σύνδεσης ενώ το Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης θα ενεργοποιηθεί με μηνύματα από τον Πρόεδρο Τραμπ…… Θα αποσταλούν επτά προεδρικά μηνύματα κειμένου μέσω του Air Force One αυτό μας θέτει σε πλήρη παγκόσμιο πολεμικό νόμο.  «Μέσω του EBS και σε εξουσιοδοτημένες συσκευές, θα υπάρχει ένα βίντεο οκτώ ωρών που θα επαναλαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα, για δέκα ημέρες

 Περιέχουν ομολογίες υψηλού προφίλ ελίτ ατόμων που εκτίθενται για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας στα………

Ενώ θα παίζει το βίντεο, 500.000  άτομα, θα συλληφθουν παγκοσμίως….. αυτό το επαναλαμβανόμενο βίντεο θα είναι εξαιρετικά επώδυνο για τους περισσότερους, διότι θα αφορά άτομα που πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε, ενώ αυτοί έχουν διαπράξει αδιανόητα  εγκλήματα.’’

Ίσως γίνει παγκόσμιο Blackdown και Lockdown, ΑΝ συμβούν αυτά κανείς δεν θα επιτρέπεται να εγκαταλείψει την κατοικία του, ίσως την περίοδο αυτή γίνουν και οι συλλήψεις που λέγαμε,  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το Διαδίκτυο θα κλείσουν.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ, αλλά γνωρίζω ότι θα αρχίσει η εφαρμογή του σχεδίου GESARA / NESARA, ο μεγάλος στόχος του Τραμπ υπήρξε εξαρχής ένας: η ενεργοποίηση της N.E.S.A.R.A., της νομοθετικής πράξης που αλλάζει τη μορφή του κόσμου όλου και των ΗΠΑ.

Έχω βρει ένα κείμενο του  Ησαΐα Κωνσταντινίδη  με τις Δεκαεννέα διατάξεις που περιλαμβάνει η περίφημη N.E.S.A.R.A., οι οποίες συμπυκνωμένα είναι οι εξής:

Κατάργηση του φόρου εισοδήματος, 2. Μηδενισμός όλων των χρεών από πιστωτικές κάρτες, 3. Κλείσιμο της εφορίας των ΗΠΑ και μεταφορά της ως υπηρεσία στο υπουργείο Οικονομικών, 4. Επιβολή φόρου 14% σε κάθε νέο προϊόν (τα παλιά εξαιρούνται), 5. Αύξηση των παροχών στους συνταξιούχους, 6. Κατάργηση του Ναυτικού Δικαίου (με το οποίο οι ΗΠΑ μπορούν να τεθούν αυτομάτως σε εμπόλεμη κατάσταση) και επαναφορά του Αστικού Δικαίου, 7. Ενεργοποίηση του Amendment 13 («Τροποποίηση 13»), που απαγορεύει τους τίτλους ευγενείας στις ΗΠΑ, 8. Άμεση διεξαγωγή εκλογών εντός 120 ημερών, με παραίτηση του Προέδρου, της Βουλής και της Γερουσίας, από τη στιγμή που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρείται «μεταβατικός» (στην πραγματικότητα η λήψη αποφάσεων γίνεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων), 9. Έλεγχος της εκλογικής διαδικασίας από ανώτατους δικαστές, 10. Δημιουργία νέου υπουργείου οικονομικών και νέου νομίσματος βάσει της ισοτιμίας χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων, 11. Απαγόρευση να χρησιμοποιούνται τα πιστοποιητικά γεννήσεως ως χρηματοοικονομικά παράγωγα, 12. Κλείσιμο της περιβόητης Federal Reserve (κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ) με κήρυξη πτώχευσής της, 13. Δημιουργία νέας κεντρικής τράπεζας υπό τον έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών ως ορίζει το αρχικό Σύνταγμα των ΗΠΑ, 14. Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων, 15. Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας με κατάργηση του Αγγλικού Δικαίου, 16. Απαγόρευση άσκησης επιθετικής πολιτικής και οποιασδήποτε πολεμικής αναμέτρησης με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο, 17. Επιβολή ειρήνης σε όλα τα έθνη, 18. Αυτόματη πίστωση από το παγκόσμιο καταπίστευμα των χρημάτων που είναι απαραίτητα για να έρθει το βιοτικό επίπεδο της ανθρωπότητας σε σταθερό σημείο, 19. Ενεργοποίηση πατέντων νέων τεχνολογιών (π.χ. ελεύθερη ενέργεια), που σήμερα είναι κρυμμένες και απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος.

Εδώ και χρόνια, τα παραπάνω έχουν προγραμματιστεί για να καταργήσουν αυτό που ήταν γνωστό ως Cabal – μια λατρεία του Σατανά, μια ομάδα θυσίας παιδιών από παγκόσμιες και πολιτικές ελίτ που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μια Νέα Παγκόσμια

Ο στρατός των ΗΠΑ είχαν συγκεντρώσει πολλά αποδεικτικά στοιχεία ότι όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και και άλλοι…… στην Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχαν στην αλλαγή των ψήφων του Τραμπ στον  Μπάιντεν μέσω των μηχανών ψήφου Dominion στα γραφεία της CIA στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Η εκλογική απάτη θεωρήθηκε προδοσία και ο  στρατός των ΗΠΑ είχε κατάσχει φορητούς υπολογιστές της Pelosi και άλλων  που είχαν στοιχεία ότι εργάζονταν ενεργά σε συμπαιγνία με το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα εναντίον του αμερικανικού λαού.

Τις επόμενες μέρες, οι μαζικές συλλήψεις σε ΗΠΑ  και παγκόσμια για προδοσία και για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας…. θα είναι σε πλήρη ισχύ…… Θα τα δούμε ίσως από την TV.

Υπήρχαν 220.000 έως 500.000 σφραγισμένες κατηγορίες που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια το 2016, τα κατηγορητήρια θα αποσφραγιστούν, και θα επιδοθούν, μεταξύ εκείνων που περιλαμβάνονται στη λίστα και θα συλληφθούν είναι οι Μπάιντεν, Ομπάμα, Χάρις, Τσέινι και ο δικαστής Τζον Ρόμπερτς, και άλλοι πολλοί…..

Πριν από μέρες ο Τραμπ είπε: « Συντάσσω μια εκτελεστική εντολή για να αφαιρέσω τα ακόλουθα μέσα προπαγάνδας: ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN και MSNBC. Συνεργάζομαι επίσης με την FCC για να αφαιρέσω τις άδειές τους. Έχουμε στοιχεία ότι ο μοναδικός σκοπός αυτών των ΜΜΕ είναι να πλένουν εγκεφάλους, να υπνωτίζουν και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς ορισμένες ατζέντες που υποστηρίζουν το Βαθύ Κράτος, τίποτα που αναφέρουν δεν είναι πραγματικά νέα. “

Εάν αυτά τα ΜΜΕ συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο τότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα Ten Days of Media Darkness και θα λειτουργεί το σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης (EBS).

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr