• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ GEWKWN

GEWKWN : Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ

4 έτη ago
in GEWKWN, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Τα αφεντικά της Νέας Τάξης φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν να σπρώχνουν τα πράγματα μέχρι το τέλος, δεν μπορούν πλέον να κάνουν πίσω, πρέπει να υλοποιήσουν με κάθε κόστος τις αποφάσεις που είναι μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή που δεν θα έχει προηγούμενο και έναν παγκόσμιο πόλεμο που ο πλανήτης δεν θα θυμίζει πλέον τίποτα από τον σημερινό…

Πριν φτάσει όμως αυτή η ημέρα, που θα ξεσπάσει πλήρως ο παγκόσμιος πόλεμος, πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι, κάποια στιγμή, σύντομα, θα τελειώσουν τα γεγονότα στην Ουκρανία, είτε η Ρωσία θα πετύχει ολοκληρωτική νίκη, είτε θα υπάρξει κάποια προβοκάτσια από αυτούς που θέλουν τον παγκόσμιο πόλεμο, με αποτέλεσμα η Ρωσία να τα πάρει στο Κρανείο και τα πράγματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα.

Αλλά αν σταματήσουν οι συγκρούσεις στην Ουκρανία, μην ξεγελαστείτε και νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τώρα ξεκινά μια πολύ μεγαλύτερη σύγκρουση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών-ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, η σύγκρουση αυτή θα μεταφερθεί, όπως μας αποκάλυψε ο Γέροντας μου, σε άλλες περιοχές π.χ Μέση Ανατολή, Ανατολική Μεσόγειο, με την συμμετοχή και άλλων χωρών, ο πόλεμος της Κύπρου θα γίνει στην θάλασσα και θα εμπλακούν πολεμικά πλοία 5 χωρών, θα γεμίσει η θάλασσα από πτώματα.

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι εδώ, ΑΡΧΙΣΕ, αν οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη κατανοούσαν πραγματικά τι διακυβεύεται (θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι) θα έκαναν μαζικές διαδηλώσεις στους δρόμους κάθε μεγάλης πόλης, απλώς υποθέτουν ότι ο πόλεμος είναι κάτι που θα συμβεί στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί επιμένω ότι είναι σημαντικό να έχετε τουλάχιστον για ένα περίπου μήνα επιπλέον αποθέματα τροφής και νερού και φαρμάκων, κανένας άνθρωπος στις μεγαλουπόλεις δεν έζησε την απόλυτη ΠΕΙΝΑ,

Απλώς πρέπει να είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε και έξω από την παραδοσιακή διατροφή που θα σας βοηθήσουν τις μέρες που απλά δεν θα έχετε τίποτα για να φάτε, ένας φίλος που μένει σε χωριό όταν τον ρώτησα σχετικά μου είπε ότι 90% από τα χόρτα που υπάρχουν στα χωράφια μπορούμε να τα φάμε

Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνη C, φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, υπάρχουν πολλά είδη στην κατηγορία των άγριων βρώσιμων χόρτων, πολλά από αυτά έχουν πικρή γεύση και άλλα πιο γλυκιά. Μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:

• Ραδίκια: Έχουν πολλές χρήσεις τόσο ως πηγή τροφής, όσο και ως φαρμακευτικό φυτό. Τα φύλλα μπορούν να καταναλωθούν ωμά σε σαλάτα, ενώ οι ρίζες μπορούν να βράσουν και να καταναλωθούν ως βραστά λαχανικά.

• Σπαράγγια: Είναι μια μεγάλη πηγή πηγής βιταμίνης C, θειαμίνης, καλίου και βιταμίνης Β6. Μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμό, είτε βραστό.

• Σέσκουλα: Είναι χόρτο με γλυκιά γεύση, που μπορείτε να το καταναλώσετε ωμό σε σαλάτα μαζί με άλλα λαχανικά, ή βραστό.

• Μολόχα: Τα φύλλα του συγκεκριμένου χόρτου τρώγονται βραστά σε συνδυασμό με άλλα άγρια χόρτα.

• Ζοχός: Άγριο χόρτο Ζοχός ή ζόχια:Το συναντάμε σε όλους σχεδόν τους ακαλλιέργητους τόπους και τρώγεται βραστό, άλλες ονομασίες: Πικρίθρα, Κουφολάχανο

• Αγριοκαρδαμούδα : Άλλες ονομασίες: Αγριοκάρδαμο, τζουρκάς, ραγιάς

• Αντίδια • Αντράκλα – Γλιστρίδα • Ασκόλυμπρος • Βλήτο, άλλες ονομασίες: Βλίστρος, γλίστρος, γλίντρος, βλιταράκι • Σίλυβο το μαριανό, άλλες ονομασίες: Γαϊδουράγκαθο, κουφάγκαθο, κάρδος, σίλυβο, άκανθο. •Κάπαρη

Θα βρείτε στο Google όλα τα φαγώσιμα άγρια χόρτα με εικόνες και επεξηγήσεις, μια υπενθύμιση όμως, όλες τις πληροφορίες και εικόνες να τις φυλαξεται διότι ίσως εκείνες τις ημέρες που θα τις χρειαστούμε να μην λειτουργά το Internet…

https://www.google.com/search?q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD+%CF%86%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD&sxsrf=APq-WBt2-bzj707dgh37DdhrJKSJSzwV0g:1647896405090&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjXkui-jNj2AhVLnKQKHR_sBZ4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1242&bih=568&dpr=1.1

Τα φάρμακα της φύσης στο σπίτι σας:

https://www.mamamia.gr/ygeiakaidiatrofh/ygeia/item/5041-ta-farmaka-tis-fysis-sto-spiti-sas

Πονοκέφαλο: μήλο-αγγουράκι, σελερι κ.α

Έλκος: λάχανο, καρότο σελερι κ.α

Υπέρταση: παντζάρι, μήλο, σελερι, αγγουράκι, κ.α

Διαβήτης: καρότο, σπανάκι, σελερι κ.α

Μέλι και χυμός λεμονιού: για την ανακούφιση του πονόλαιμου. Το λεμόνι καθαρίζει και απολυμάνει την λοίμωξη και το μέλι κατευνάζει τον πόνο.

Ελαιόλαδο: για μολύνσεις στα αυτιά η και για πόνο, εφαρμογή ζεστών επιθεμάτων έως και 20 λεπτά για να μειωθεί η φλεγμονή του εσωτερικού αυτιού.

Κόλιανδρος : επιταχύνει την πεπτική διεργασία και ανακουφίζει από την δυσπεψία, τις κοιλιακές κράμπες, τη διάρροια και τον μετεωρισμό. Είναι διουρητικό και ρυθμίζει την πίεση, παρασκευή αφεψήματος: Βράζουμε φύλλα κόλιανδρου για τουλάχιστον πέντε λεπτά, προσθέτουμε μέλι, εάν θέλουμε, και στραγγίζουμε.

Μάραθος: Ο μάραθος καταπραΰνει τους σπασμούς και ενδείκνυται για βρεφικούς κολικούς, καούρες, δυσπεψία και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου αλλά και σε συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Σκόρδο : είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες, αποτελεσματικό εντός και εκτός οργανισμού. Προσθέστε το στο φαγητό (ή καταναλώστε το ωμό εάν μπορείτε για μεγαλύτερο όφελος).

Πράσινο τσάι : όλα τα είδη τσαγιού (που δεν είναι βότανα) περιέχουν αντιφλεγμονώδη φυτοχημικά συστατικά. Το πράσινο τσάι έχει περισσότερα φλαβονοειδή (έναν τύπο αντιοξειδωτικού) από τα άλλα είδη τσαγιού και αυτή η ουσία είναι που του χαρίζει την αντιφλεγμονώδη του δράση

Δεντρολίβανο : έχει αντιμυκητιακή, αντιβιοτική και αντιβακτηριδιακή δράση. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά του δενδρολίβανου προστατεύουν το ήπαρ από βλάβες και ενίοτε θεραπεύουν και την κίρρωση.

Ευκάλυπτος για το αναπνευστικό: ο ευκάλυπτος θεωρείται ένα πολύ ισχυρό αντιβιοτικό, οι εισπνοές ατμών ευκαλύπτου ανακουφίζουν το αναπνευστικό και καταπραΰνουν τις βρογχίτιδες.

Ελιά: Η ελαιοροπίνη είναι μια ουσία που βρίσκεται στα φύλλα της ελιάς και σε συνδυασμό με μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία εμποδίζει την ανάπτυξη ή και σκοτώνει τα στελέχη πολλών ειδών βακτηριδίων, ιών, μυκήτων και άλλων μολυσματικών παραγόντων του ανθρώπινου οργανισμού. Αποτελεί το εναλλακτικό αντιβιοτικό για το άνω αναπνευστικό και η λήψη του ενδείκνυται σε περιπτώσεις κοινού κρυολογήματος, φαρυγγίτιδας και λαρυγγίτιδας. Βράζουμε περίπου 20 φύλλα ελιάς σε ένα γεμάτο φλιτζάνι νερό για 15 λεπτά, μέχρι να μείνει το μισό νερό. Το σουρώνουμε και είναι έτοιμο. Πίνουμε από ένα φλιτζάνι, ζεστό, πρωί και βράδυ.

Τα πιο γνωστά βότανα που έχουν θεραπευτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες είναι: Δίκταμο Καταπραΰνει τους πόνους του στομαχιού και των εντέρων. Ρίγανη Πολύ καλό φάρμακο για το στομάχι. Χαμομήλι Είναι ιδανικό για ερεθισμένο στομάχι, δυσπεψία, ενώ καταπραΰνει και τους κολικούς. Χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό, κυρίως για τα μάτια και τα γεννητικά όργανα. Λουΐζα Καταπραΰνει τις στομαχικές ανωμαλίες, διώχνει τον πονοκέφαλο, και τους πόνους των ρευματισμών. Φασκόμηλο Ανακουφίζει από τον βήχα και το κρυολόγημα και βοηθά την κυκλοφορία του αίματος. Δάφνη Η τριμμένη δάφνη λειτουργεί σαν αιμοστατικό. Πιπερόριζα Το γνωστό τζίντζερ, καταπολεμά τους πόνους περιόδου και την ημικρανία….

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/6/2026)

by admin
45 λεπτά ago
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ψηφιακά αφηνιασμένος Κυρ. Μητσοτάκης
Slider

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ψηφιακά αφηνιασμένος Κυρ. Μητσοτάκης

by admin
3 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!

by admin
4 ώρες ago
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ

by admin
11 ώρες ago
Next Post
Ανατριχιαστική δήλωση Πεσκόφ για τη χρήση πυρηνικών από τη Ρωσία!

Ανατριχιαστική δήλωση Πεσκόφ για τη χρήση πυρηνικών από τη Ρωσία!

ΗΠΑ: Στο 40% έπεσε η δημοτικότητα του Μπάιντεν

ΗΠΑ: Στο 40% έπεσε η δημοτικότητα του Μπάιντεν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr