• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ GEWKWN

GEWKWN: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2 έτη ago
in GEWKWN, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

GEWKWN: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ : Η αυξανόμενη παρακολούθηση, η απορρόφηση προσωπικών δεδομένων, η πολιτική καταστολή και οι περιορισμοί στις ελευθερίες λόγου ή συγκέντρωσης είναι εμφανείς σε πολλές χώρες. Αυτή η “διαχείριση” της προσωπικής ζωής κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι δεν έχουν πραγματική ελευθερία να εκφραστούν ή να δράσουν σύμφωνα με τα προσωπικά τους πιστεύω.

Όταν οι πολίτες αισθάνονται ότι η πολιτική είναι ελεγχόμενη από συμφέροντα και δεν αντανακλά τις ανάγκες τους, απογοητεύονται και αποστασιοποιούνται από τις εκλογές ή τις κοινωνικές διαδικασίες. Η αποχή της συμμετοχής στις δημοκρατικές διαδικασίες οδηγεί σε μεγαλύτερη αδυναμία αντίδρασης ή αλλαγής.

Η πληροφόρηση που μας παρέχεται μέσω των ΜΜΕ είναι φιλτραρισμένη και διαμορφωμένη από τα συμφέροντα των εξουσιαστών και των κυβερνήσεων. Αντί να έχουμε πρόσβαση στην αλήθεια, πολλές φορές δεχόμαστε την “πραγματικότητα” όπως μας την παρουσιάζουν. Το σύστημα είναι τόσο εκτεταμένο που ελέγχει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μας.

Όταν η εξουσία έχει τον έλεγχο των θεσμών, μπορεί να αναδείξει οποιονδήποτε δεν συμμορφώνεται με την κυρίαρχη γραμμή ως «εχθρό» ……Αν μιλήσεις για Ελλάδα και Ελληνισμό σε αποκαλούν εθνικιστή, αν διαφωνείς με τον γάμο ομοφυλοφίλων και την τεκνοθεσια , σε κατηγορούν ως ομοφοβικό, αν μιλήσεις για λαθρομετανάστες σε κατηγορούν ως ρατσιστή. Οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ ή τις κυβερνητικές υπηρεσίες για να δαιμονοποιήσουν αυτούς που αντιτίθενται, δημιουργώντας εικόνες “επικίνδυνων και υπονομευτικών” ατόμων.

Η Ιστορία θα γράψει ότι τον 21ον αιώνα, τον πλανήτη Γη τον έλεγχε μια σατανική ολιγαρχία μεταμφιεσμένη σε Δημοκρατία….. και ότι οι άνθρωποι έχασαν το δικαίωμα να είναι ελεύθεροι, ότι οι εξουσιαστές με πρόσχημα θέματα ασφαλείας, γέμισαν τους δρόμους με κάμερες παρακολούθησης, και οι μυστικές υπηρεσίες, για λογαριασμό των κυβερνήσεων, παρακολουθούσαν ηλεκτρονικά τους πολίτες. Τα δεδομένα για τη συμπεριφορά και τη ζωή των πολίτων, αποθηκεύονταν στα κεντρικά Computers των ΒΡΥΞΕΛΩΝ.

Πολλές συσκευές που προορίζονται να μας διευκολύνουν την ζωή χρησιμοποιούνται για να κατασκοπεύουν την καθημερινότητά μας : ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ CCTV, KΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΟΙΚΙΩΝ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ( γι’ αυτό θέλουν να καταργήσουν τα μετρητά) Οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί μέσω internet αποτελεί πιθανή συσκευή παρακολούθησης. smart tv μπορούν να θέσουν την κάμερα της τηλεόρασης σε λειτουργία και να παρακολουθούν τους χρήστες.

Μια έκθεση αναφέρει την Smart TV σαν «συνδεδεμένη τηλεόραση», οι υπηρεσίες έχουν μετατρέψει τις συνδεδεμένες τηλεοράσεις σε μια « εξελιγμένη συσκευή παρακολούθησης, εντοπισμού…..». (έκθεση από το Center For Digital Democracy)

Η Digital Democracy (ψηφιακή δημοκρατία) παρά τα πιθανά οφέλη της, έχει και κινδύνους που μπορούν να υπονομεύσουν τις ίδιες τις αξίες της δημοκρατίας.

Πιθανοί Κίνδυνοι της Digital Democracy:

1. Μείωση της Ιδιωτικότητας και Ασφάλειας. Κατάχρηση των προσωπικών δεδομένων

2. Ενίσχυση του Ηλεκτρονικού Ελέγχου από την κυβέρνηση και από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

3. Παραπληροφόρηση και Κατασκευή Εικονικής Πραγματικότητας

4. Ηλεκτρονικές επιθέσεις (cyberattacks)

Εάν οι ψηφιακές τεχνολογίες είναι υπό τον έλεγχο της εξουσίας ή των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, τότε μετατρέπονται σε όπλο καταπίεσης, περιορίζοντας την ελευθερία, την ιδιωτικότητα.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με την Πανδημία (covit-19 ) η οποία χρησιμοποιήθηκε ως “εργαλείο” για τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και την ενίσχυση της εξουσίας, και για να επιβληθούν αυστηροί περιορισμοί στις μετακινήσεις και στο δικαίωμα συγκέντρωσης, και αστυνόμευση. Οι κυβερνήσεις προχώρησαν σε μέτρα που παρακάμπτουν ή περιορίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, όπως το δικαίωμα στη δημόσια συνάθροιση, και την ελευθερία της κίνησης. Χρησιμοποίησαν την πανδημία για να ενισχύσουν την παρακολούθηση των πολιτών και να δημιουργήσουν ψηφιακά διαβατήρια υγείας που συνδέονται με την πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες και χώρους.

Επέβαλαν αυστηρές καραντίνες, αποκλεισμούς και περιορισμούς, χωρίς δημόσια συζήτηση ή διαβουλεύσεις.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Εφαρμογές για ψηφιακά διαβατήρια, έλεγχος των κοινωνικών δικτύων και των ψηφιακών συναλλαγών, δημιουργούν ένα πανίσχυρο εργαλείο ελέγχου που μπορεί να δημιουργήσει μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με το πρόσχημα της ασφάλειας των πολιτών.

Το ψηφιακό κράτος μπορεί να παρακολουθεί, να καταγράφει, να αναλύει και να ελέγχει με τρόπους που δεν ήταν ποτέ δυνατόν στο παρελθόν. Ο πολίτης μπορεί να είναι συνεχώς υπό έλεγχο χωρίς καν να το συνειδητοποιεί. Οι τεχνολογικές δυνατότητες είναι ήδη διαθέσιμες και η διακυβερνητική συνεργασία μεταξύ χωρών θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας.

Πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Google, η Amazon, η Facebook (Meta) και άλλες, κατέχουν τεράστιες ποσότητες προσωπικών δεδομένων, κάτι που τους επιτρέπει να επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις και ακόμα και τις κοινωνικές συμπεριφορές. Η σύμπραξη μεταξύ κρατικής εξουσίας και Πολυεθνικών εταιρειών τεχνολογίας, θα οδηγήσει σε έναν κόσμο όπου οι αποφάσεις δεν θα λαμβάνονται από δημοκρατικά εκλεγμένους φορείς, αλλά από μια μικρή ομάδα εξουσιαστών.

Ένας παγκόσμιος πόλεμος, σε μια εποχή ψηφιακής τεχνολογίας, θα οδηγήσει στη δημιουργία παγκόσμιων ψηφιακών υποδομών που θα επιτρέπουν σε κυβερνήσεις να παρακολουθούν, να ελέγχουν και να καταστέλλουν τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νεκτάριος Δαπέργολας- «Δεν Υπογράφουμε, Δεν Παραδιδόμαστε!»: Το Τελεσίγραφο για τις Ψηφιακές Ταυτότητες και η Απάντηση των Πιστών

by admin
9 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Κάτι δεν πάει καλά και η σύγκρουση γίνεται προφητική στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο… άσχημη εξέλιξη
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Κάτι δεν πάει καλά και η σύγκρουση γίνεται προφητική στην Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο… άσχημη εξέλιξη

by admin
12 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/7/2026)

by admin
21 ώρες ago
Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…
Slider

Αποστόλου – Από τον “Αττίλα Ι” στο Αιγαίο: 52 χρόνια μετά, τι δεν μάθαμε ποτέ από την Κύπρο…

by admin
22 ώρες ago
Next Post
Η Ουκρανία θα δει τρία σενάρια για το μέλλον της μετά το τέλος της σύγκρουσης με τη Ρωσία

Η Ουκρανία θα δει τρία σενάρια για το μέλλον της μετά το τέλος της σύγκρουσης με τη Ρωσία

Το δίλημμα της Ρωσίας για την Συρία – Τι δεν πρέπει να συμβεί με τίποτα

Το δίλημμα της Ρωσίας για την Συρία – Τι δεν πρέπει να συμβεί με τίποτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr