ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GLADIATOR : Πώς θα γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας (Δεύτερο μέρος)

GLADIATOR. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 11 Μάι 2020 - 13:19

GLADIATOR : Πώς θα γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας Πρώτο μέρος

Αναλαμπή σημαίνει λάμπω ξανά..
Το χριστιανικό βασίλειο που ίδρυσε ο Μ. Κωνσταντίνος με πρωτεύουσα την Κων/πολη,θα Ιδρυθεί και πάλι με βασιλέα Χριστού τον εκ πενίας Ιωάννη…

Η Πόλη είναι η Ανάσταση η αρχή της αναστάσεως,όπου θα λάμψει και πάλι το αιώνιο ευαγγέλιο του Χριστού.

Εκεί η πρωτεύουσα του Ελληνισμού,έως της συντελείας του αιώνος.

Υπάρχει συγκεκριμένο κεφάλαιο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (του ευαγγελιστή και Θεολόγου του ηγαπημένου μαθητή του ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΥ) όπου γίνεται γνωστό πως θα γίνει η κύρηξις του ευαγγελίου…

Καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον πετόμενον ἐν μεσουρανήματι, ἔχοντα εὐαγγέλιον αἰώνιον εὐαγγελίσαι ἐπὶ τοὺς καθημένους ἐπὶ τῆς γῆς καὶ ἐπὶ πᾶν ἔθνος καὶ φυλὴν καὶ γλῶσσαν καὶ λαόν(Αποκ. 14,6 )
εν μεσουρανήματι… σημαίνει πως ο άγγελος αυτός επρεπε να γίνει αντιληπτός απο όλους…(δεν είναι άγγελος σημειώνει σε ομιλία του ο μακαριστός π.Αθανάσιος Μυτιληναίος σε ομιλία του)

Αυτός κρατάει ευαγγέλιον που σημαίνει(η παρουσία του ευαγγελίου ως απολύτως αναγκαιοτάτη,που σημαίνει πως θα πρέπει να αποσταλούν άνθρωποι να κυρήξουν το ευαγγέλιο για αυτό θα πρέπει να τους δει και να τους ακούσει ο κόσμος..θα πρέπει γι`αυτό να κυρηχθεί απο Ιεραποστόλους το ευαγγέλιο(κυρήχθηκε το ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη σε όλους τους λαούς)το ευαγγέλιο εκεί που κυρήχθηκε θα πρέπει να ξανακυρηχθεί ως μαρτυρία..

Ακριβώς αυτή είναι η αναλαμπή.. η κύρηξις του ευαγγελίου του Ορθοδόξου,δίχως παρερμηνείες δίχως συγχίσεις δίχως αλληγορίες.
Μά η κύρηξις του αιωνίου και αληθινού,του ενός και μοναδικού,του Ζωντανού Ιησού.

Μα τί πιστεύετε πως σημαίνει ευαγγέλιο;
ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
Ποιά είναι τα καλά νέα;
Η είδηση του αγγέλου(Μὴ φοβεῖσθε· ἰδοὺ γὰρ εὐαγγελίζομαι ὑμῖν χαρὰν μεγάλην ἥτις ἔσται παντὶ τῷ λαῷ,ὅτι ἐτέχθη ὑμῖν σήμερον σωτὴρ ὅς ἐστιν Χριστὸς Κύριος)
Αυτό θα είναι και το ευαγγέλιο που θα ξανακυρηχθεί.
Το τονίζω θα έχουμε επανευαγγελισμό της Οικουμένης,με φοβερά σημεία.
και γι`αυτούς που ίσως ποτέ τους δεν άκουσαν περί Ιησού Χριστού,αλλά και γι`αυτούς που άκουσαν και διδάχθηκαν με αλλιώσεις….με κακοδοξίες προτεσταντισμού,χιλιασμού,Ιησουιτισμού,Παπισμού κ.α

Θα επανευαγγελισθεί η οικουμένη άπασα,το Ευαγγέλιο το αιώνιο και Ορθόδοξο θα λαμπρύνει τις καρδιές των κοινωνούντων Σώμα και Αίμα του Ιησού Χριστού,και θα λειτουργήσει ως φωνή Προδρομική στα ώτα των πρωτακουόντων.
Ορθόδοξο πλέον το ευαγγέλιο και άπαντες άκουσαν,
δεν θα υπάρξει δικαιολογία στο ότι δεν γνώριζα δεν ήξερα..
θα μάθουν άπαντες πως ο Ιησούς Χριστός ο Εσταυρωμένος ο Ναζαρηνός Είναι Ορθόδοξος και με δικαιοσύνη πλέον θα έλθει ως Κριτής της Οικουμένης..
Μακάριοι οι πιστεύοντες τον λόγο των Ορθόδοξων Ιεραποστόλων, υπό τη σκέπη της Παναγίας Τριάδος και υπό την άγρυπνη ματιά του εκλεκτού και πτωχού βασιλέως.
ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΟΧΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ (ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ

GLADIATOR

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr