ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΩΣ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 29 Νοέ 2019 - 12:13
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τουρκία και Λιβύη υπέγραψαν συμφωνία, η οποία αφορά τα θαλάσσια σύνορα των χωρών, καθώς και ζητήματα ασφάλειας και στρατιωτικής συνεργασίας.

Η συμφωνία επετεύχθη με τη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Εθνικής Συμφιλίωσης (GNA), με έδρα την Τρίπολη. Και αυτό διότι τα ανατολικά τμήματα της χώρας ελέγχονται από τις δυνάμεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), υπό τον στρατηγό Χαλιφά Χαφτάρ.

Οι GNA στην ουσία είναι ισλαμιστικής ιδεολογίας εντελώς φιλοτουρκική καθώς λειτουργούν σαν ένας proxy στρατός της Τουρκίας.

Η Τουρκία χρηματοδοτεί και εξοπλίζει τους GNA καθώς έχει δημιουργήσει βάσεις τουρκικές στα εδάφη των GNA στην Λιβύη και έχει στείλει και στρατεύματα στα εδάφη αυτά.

Με την συμφωνία αυτή στην ουσία επιχειρείται από την πλευρά της Τουρκίας η δημιουργία τετελεσμένων και ο ενεργειακός στραγγαλισμός Ελλάδας-Κύπρου.

Ο στρατηγός Χαφτάρ του LNA που πολεμάει τους φιλοτούρκους GNA δήλωσε ότι δεν αποδέχεται αυτήν την συμφωνία.

Μια πραγματικά πατριωτική Ελληνική κυβέρνηση θα αναγνώριζε αμέσως σαν ηγέτη της Λιβύης τον στρατηγό Χαφτάρ καθώς οι ισλαμιστές GNA κινούνται φανερά απέναντι στα συμφέροντα της Ελλάδας.

Άμεση αναγνώριση του στρατηγού Χαφτάρ ως ηγέτη της Λιβύης!!!

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ( GREEKEMPIRE7 )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr