ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 12 Ιούν 2019 - 9:50

GREEKEMPIRE7

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ…

Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία.Τα παγκόσμια γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα.

Το βίντεο που παραθέτω σήμερα παρουσιάζει τις προφητείες που πλέον δεν είναι προφητείες αλλά γίνονται ειδήσεις καθώς παίρνουν σιγά σιγά σάρκα και οστά αφού το σχέδιο του Θεού μας για τον κόσμο έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται στις μέρες μας.

Στην Ελλάδα μας και μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και βρισκόμενοι σε προεκλογική περίοδο λόγω των εθνικών εκλογών που πλησιάζουν υπάρχει έντονη η φήμη για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στο Αιγαίο.

Ένα θερμό επεισόδιο που θα έδινε την ευκαιρία στην παρούσα άθεη και αντιχριστιανική κυβέρνηση να αναβάλλει τις επερχόμενες εκλογές και να μείνει στην εξουσία.

Με την επίκληση του άρθρου 53 π.3 του συντάγματος στην περίπτωση πολεμικού επεισοδείου δύναται να αναβληθούν οι οποιεσδήποτε εθνικές εκλογές να παραταθεί η υφιστάμενη βουλευτική περίοδος και να παραμείνει η παρούσα κυβέρνηση στην θέση της μέχρι νεοτέρας.

Όσοι έχουν μελετήσει τις προφητείες των εσχάτων χρόνων που έχουν ειπωθεί και γραφτεί από Άγιους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας για την Ελλάδα και την Τουρκία αλλά και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο θα γνωρίζουν ότι δεκάδες Άγιοι από τον 3ο αιώνα μ.Χ μέχρι και σήμερα αναφέρονται σε μια σειρά γεγονότων που έχει ως εξής…:

Νέος Ελληνο-τουρκικός πόλεμος(μικρής διάρκειας)

Ρωσο-τουρκικός πόλεμος

Γ Παγκόσμιος πόλεμος

Καταστροφή και εξαφάνιση της τουρκίας σαν χώρα από τον χάρτη.

Παράδοση στην Ελλάδα της Κωνσταντινούπολης και των παλαιών χαμένων πατρίδων.

Αναλαμπή της ορθοδοξίας για τρείς με τέσσερις δεκαετίες κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλον τον κόσμο όπως αναφέρεται και στην Καινή Διαθήκη

Η εφτάχρονη παγκόσμια βασιλεία του αντιχρίστου

Δευτέρα παρουσία του Κυρίου μας,τέλος του παρόντος κόσμου

ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Παραθέτω το βίντεο τροφή για σκέψη…

Στο βίντεο υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που αφορούν τις επερχόμενες εξελίξεις…
Γίνεται αναφορά και στα 6μίλια και την επέκταση της ΑΟΖ από την Ελληνική πλευρά που αποτελλεί αιτία πολέμου για τους τούρκους..

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις πολεμικές εξελίξεις και τον πόλεμο που μένεται εδώ και χρόνια στην μέση Ανατολή Συρία-Ιράκ καθώς και την κόντρα Ρωσίας-Ηπα και Ισραήλ -Ιραν στην περιοχή που θα είναι ένα από τα φυτίλια που θα ανάψει τον γενικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο..

Μόνο ο Θεός ξέρει πότε και πως ακριβώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα αλλά πλέον φαίνεται ότι κάτι μεγάλο πλησιάζει να συμβει…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr