ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 12 Απρ 2019 - 19:34
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Βρισκόμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο,μια περίοδο κατά την οποία όλοι οι Έλληνες θα κληθούμε να πάρουμε την σωστή απόφαση τόσο σε επίπεδο ευρωεκλογών όσο και στις εθνικές εκλογές όποτε και εαν αυτές γίνουν.

Από αυτό εδώ το βήμα και μετά λόγου γνώσεως καλώ κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να στηρίξει τον αγώνα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Έναν αγώνα με πίστη στην πατρίδα και με την βοήθεια του Θεού που αποσκοπεί να βοηθήσει την χώρα να ελευθερωθεί από τα δεσμά που την κρατούν φυλασισμένη.

Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να αποφασίσει εαν πραγματικά θέλει να ζει σε μια πατρίδα ελεύθερη,μια πατρίδα που τις αποφάσεις θα τις πέρνει ο ίδιος ο λαός,μια πατρίδα στην οποία θα είναι στην πρώτη γραμμή άνθρωποι άφθαρτοι που θα λειτουργούν και θα αποφασίζουν με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού,μια πατρίδα δημοκρατική πιστή στις αρχές και στις αξίες που συνοδεύουν το ελληνικό έθνος μέσα στην ιστορία.

Σε αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις στέλνουμε το μήνυμα ότι πλέον θέλουμε να ζούμε σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ χωρίς μνημόνια χωρίς αριστερά δεξία χωρίς ταμπέλες χωρίς ψεύτικες ιδεολογίες που απλά διχάζουν τους Έλληνες.

Μόνη μας ιδεολογία η αγάπη μας για την πατρίδα.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…