ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 21 Μάι 2019 - 11:34

GREEKEMPIRE7

Μπήκαμε στην τελική ευθεία, σε λίγες μέρες ο Ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία του να στείλει το μήνυμα.Να στείλει το μήνυμα της πατριωτικής αφύπνισης του σε όλα τα συστημικά κόμματα σε όλα τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 26 του μήνα ψηφίζουμε για την Ελλάδα,ψηφίζουμε για την πατρίδα ψηφίζουμε για την Ορθοδοξία.Δείχνουμε σε όλους ότι πλέον υπάρχει εναλλακτική.Δείχνουμε σε όλους ότι πλέον έχουμε αφυπνιστεί.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές στηρίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές συντασόμαστε όλοι στον αγώνα για του Χριστού την πιστή την Αγία και την πατρίδος την ελευθερία.

Ενώνουμε δυνάμεις σε μια ευρύτερη πατριωτική συμμαχία υπέρ Χριστού και πατρίδας.

Σε αυτές τις εκλογές κάνουμε την έκπληξη.Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν παθαίνουμε αμνησία και δεν στηρίζουμε ξανά τα συστημικά κόμματα που αφού μας κατέστρεψαν θέλουν πάλι να μας σώσουν.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν μπαίνουμε σε ψευτικά διλήματα αριστεράς δεξιάς που απλά διχάζουν τους Έλληνες.Σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν διαλέγουμε την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.Νέα δημοκρατία,πασόκ συριζα είναι τα διαφορετικά κεφάλια του ίδιου φιδιού ενώ κκε και χρυσή αυγή είναι τα μόνιμα και σταθερά δεκανίκια του συστήματος.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές η γνήσια πατριωτική συμμαχία της Ελεύθερης Πατρίδας ζητάει την στηριξή σου.

Μακριά από τα κόμματα του μνημονιακού κοινοβουλίου.

Έφτασε η ώρα που λέμε φτάνει πια, έφτασε η ώρα που αντιδρούμε.Ήρθε η ώρα το κοινοβούλιο της Ευρώπης να γεμίσει από νέα άφθαρτα πρόσωπα που θα μιλούν με τόλμη και θα διατρανώνουν τα δίκαια της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Την Κυριακή όλοι οι Έλληνες περνάνε στην άλλη πλευρά,όλοι οι Έλληνες πάνε κόντρα στο σύστημα.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα,ψηφίζουμε για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών, για το τέλος της ευρώπης της λιτότητας και των μνημονίων,για να μπεί ένα στοπ στους εθνομηδενιστές νεοταξίτες,για να προασπίσουμε τις αρχές τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Την Κυριακή βάζουμε ένα τέλος σε ότι μας σκλαβώνει και φωνάζουμε δυνατά ότι είμαστε εδώ,είμαστε πολλοί είμαστε ελεύθεροι.

Αυτή την Κυριακή συντασσόμαστε όλοι οι Έλληνες στο ίδιο μετερίζι για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr