ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 5 Ιούν 2019 - 12:02
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του πλανήτη,σε έναν τόπο ιερό και ευλογημένο.Σε μια χώρα με τεράστια ιστορία,είμαστε η χώρα που έδωσε τα φώτα σε όλον τον πλανήτη, η χώρα που γέννησε την δημοκρατία που ανέπτυξε τις επιστήμες την φιλοσοφία.Όλος ο κόσμος χρωστάει στην Ελλάδα μας,η εξέλιξη του κόσμου δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό,έχουμε ένδοξους προγόνους,ήρθε επιτέλους ο καιρός στην σημερινή κρίσιμη κατάσταση να φανούμε έστω και μια φορά ανταξιοί τους.Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την αγάπη για την πατρίδα.Το να αγαπάς την πατρίδα σου,να τιμάς τους προγόνους σου,να προστατεύεις τις αρχές και αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που είναι ένα και το αυτό.

Είμαστε Έλληνες Όρθόδοξοι Χριστιανοί και είμαστε περήφανοι για αυτό.Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που οι εθνομηδενιστές και οι άθεοι απάτριδες επιτίθονται σε έμας και στα ιερά και όσια της Ελλάδας μας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Σε περίπου ένα μήνα θα κληθούμε να προσέλθουμε πάλι στις κάλπες.

Ψηφίζουμε με μόνο γνώμονα τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Ψηφίζουμε για το μέλλον της ελληνικής οικογένειας για όλους εμάς που βιώνουμε την επίθεση της νέας τάξης και των συστημικών κομμάτων που είναι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων και πολέμιοι του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης.

Ψηφίζουμε γνήσια πατριωτικά.

Ψηφίζουμε γιατί θέλουμε μια πατρίδα πραγματικά ελεύθερη ανεξάρτητη και ισχυρή.

Ψηφίζουμε γιατί δεν αντέχουμε άλλο τα μνημόνια και τα οικονομικά δεσμά που μας έχουν επιβάλει.

Ψηφίζουμε γιατί δεν θέλουμε άλλο να αποφασίζουν για έμας χωρίς εμάς.

Σε αυτές τις εκλογές ο Ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει αντισυστημικά να μην κάνει το ίδιο λάθος όπως στις ευρωεκλογές.

Να μην πάει πάλι στις ίδιες και στις ίδιες επιλογές.Κάθε Ελληνας να σκεφτεί το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι μια γνήσια πατριωτική επιλογή για κάθε έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του,για μια πραγματικά πατριωτική αλλάγη για να ένα ηχηρό όχι στην νέα τάξη και τον εθνομηδενισμό που μας επιτίθεται.

Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί ξανά από τον Ελληνικό λαό…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr