ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 30 Μάι 2019 - 18:44

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες που σε αυτές τις ευρωεκλογές στήριξαν την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.Θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσους με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να δώσω στην διοικούσα επιτροπή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο της παράταξης και να συνταχθώ μαζί τους σε αυτόν τον γνήσιο πατριωτικό αγώνα.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στην πρώτη της συμμετοχή σε εκλογική αναμέτρηση τα πήγε εξαιρετικά.41 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες στήριξαν την παράταξη.Το αποτέλεσμα εκτός από θετικό είναι και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών που ακολουθούν.

Με μεγάλη μου χαρά πληροφορούμαι ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για μια ευρύτερη συνεργασία των δυνάμεων του πατριωτικού χώρου με στόχο τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Η ένωση στον πατριωτικό χώρο είναι εκτός από σημαντική και ιδιαιτέρως απαραίτητη στην πολύ κρίσιμη συγκυρία.Καλούνται όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο να βάλουν πλάτη για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Όσον αφορά τις εκλογές που μόλις πέρασαν για το ευρωκοινοβούλιο υπάρχουν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα που σαφώς έχουν καταγραφεί και υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για τα αποτελέσματα.

Το πιο ουσιαστικό είναι όμως ότι επιτέλους ο υγιείς πατριωτικός χώρος πρέπει να εκφραστεί μέσα από μια ευρύτερη συμμαχία.Ο πατριωτικός χώρος δεν έχει την πολυτέλεια να απέχει από τις εξελίξεις ούτε έχει την πολυτέλεια να παραμένει κομπάρσος σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα μας.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να υπάρξει επιτέλους αυτή η ένωση που θα καταστήσει πρωταγωνιστή τον πατριωτικό χώρο στις βουλευτικές εκλογές που πλησιάζουν.

Ο αγώνας για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ μόλις άρχισε και δηλώνω στρατιώτης σε αυτό το γνήσιο πατριωτικό μετερίζι.Έχουμε πολλές μάχες να δώσουμε ακόμα μέχρι την τελική νίκη για μια πατρίδα πραγματικά ελεύθερη,για την Ορθοδοξία μας για τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr