ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 12 Φεβ 2019 - 20:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

-ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ…

-ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

-ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΛΑΦΙΣΤΙΚΑ ΟΥΑΧΑΜΠΙΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΤΛ

-ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΑΛΑΒΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

-ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ…

-ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΟΙ

-ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ

-ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ…

-ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

-ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΥΣΗΣ

-ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ…

-ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΤΗΝ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017:

–ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

-Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα τελετών ΔΣΑ Ακαδημίας 60 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα <,Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ >> από την Αγωνιστική Πανελλήνια Ένωση Δικηγόρων (ΑΠΕΔ).Ταυτόχρονα οι ομιλητές παρουσίασαν τα αποτελέσματα της αποστολής της ΑΠΕΔ στη Συρία.

-Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κύριος Γιάννης Ραχιώτης πρόεδρος της ΑΠΕΔ, ο κύριος Γιάννης Χατζηαντωνίου γενικός γραμματέας ΑΠΕΔ και οι κύριοι Κώστας Φουρίκος και Νίκος Κλείτσικας δημοσιογράφοι.

-Στην εκδήλωση έγιναν και παρεμβάσεις από μέλη της ΑΠΕΔ που ακολούθησαν την αποστολή στην Συρία ενώ στο τέλος οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού.

-Η αποστολή της ΑΠΕΔ βρέθηκε στην Συρία το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έχοντας επαφές με τον νομικό κόσμο της χώρας στην Δαμασκό και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Είχαν ακόμα επαφές με τον μουφτή της Συρίας με πολιτικά πρόσωπα ,με πολίτες,στρατιώτες, πολιτοφύλακες, καθώς και με την χριστιανική κοινότητα.

-Η όλη εκδήλωση υπάρχει στο youtube και μπορεί να την παρακολουθήσει κάνεις εκεί, στο τέλος του άρθρου αναρτώ και τα σχετικά βίντεο, εκεί που θα ήθελα όμως να σταθώ είναι σε κάποια σημεία που μου έκαναν εμένα εντύπωση από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και θέλω να τονίσω με την σημερινή μου παρέμβαση.

-Στις ομιλίες τονίστηκε ότι η πλευρά της Συρίας λείπει από την ενημέρωση στα δυτικά ΜΜΕ.

-Στην Συρία σήμερα η κυβέρνηση αποτελείται από ένα πολυκομματικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν και τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της Συρίας.

-Στις εκλογές του 2014 η συριακή κυβέρνηση έλαβε ποσοστό αποδοχής από τον συριακό λαό πάνω από το 80 τοις εκατό και το ποσοστό συμμετοχής του συριακού λαού στις εκλογές αυτές είναι κατά πολύ περισσότερο από τα ποσοστά συμμετοχής του ελληνικού λαού στις αντίστοιχες εκλογές στην Ελλάδα το 2012 και το 2015.

-Ένας πόλεμος για αλλαγή καθεστώτος ενός κυρίαρχου κράτους είναι παράνομος αφού αντιβαίνει στις δεσμεύσεις στο Ελσίνκι που έχουν αναλάβει όλες οι ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ και στην υποχρέωση μη επέμβασης στα εσωτερικά άλλων χωρών.

-Η δυτική επέμβαση στα εσωτερικά της Συρίας με το πρόσχημα καταστολής των διαδηλώσεων το 2011 δεν είναι νομικά βάσιμη.

-Συμφωνά με μαρτυρίες στις τάξεις των διαδηλωτών υπήρχαν οπλισμένοι νέοι που άνοιγαν πυρ κατά αστυνομικών, πολιτών και στρατιωτικών μονάδων και όχι το αντίστροφο.

-Οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις πράξεις ενώ σε όλες τις χώρες του κόσμου θα ονομάζονταν τρομοκράτες στην Συρία οι δυτικοί και το ΝΑΤΟ τους βάπτισαν μαχητές για την δημοκρατία και μετριοπαθείς αντάρτες.

-Το μεγαλύτερο μέρος των αντιπάλων της κυβέρνησης ανήκει στο τζιχαντιστικό ισλάμ και στην αλ κάιντα. Οι δυτικές χώρες σε συνεργασία με τους συμμάχους τους στην μέση ανατολή την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία το Κατάρ και το Ισραήλ εξόπλισαν και χρηματοδότησαν τους τρομοκράτες που έδρασαν και δρουν ακόμα στο έδαφος της Συρίας. Ήδη από τον Οκτώβριο του 2011 οι δυτικές χώρες και οι σύμμαχοι τους έπαψαν να αναγνωρίζουν την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας και τοποθέτησαν μια ψευτοκυβέρνηση της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης στην Τουρκία με επικεφαλής κάποιόν τουρκμένο στέλεχος της αλ κάιντα.

-Η πλειοψηφία των Σύριων πολιτών τάχθηκε σε όλη την διάρκεια του πολέμου αυτού στο πλευρό της νόμιμης συριακής κυβέρνησης. Και όπως τονίζουν δεν το κάνουν για να προστατέψουν την κυβέρνηση αυτή καθαυτή αλλά για να προστατέψουν τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους τους και να γλιτώσουν από τον μεσαίωνα που φέρνουν οι υμνητές της σαρία.

-Δεν υπάρχουν μετριοπαθείς αντάρτες γιατί εάν υπήρχαν σίγουρα η δύση θα τους είχε αναδείξει στην προσπάθεια που κάνει για ανατροπή καθεστώτος στην Συρία. Ο ιμπεριαλισμός με τζιχαντιστές συναναστρέφονταν όλα αυτά τα χρόνια και τζιχαντιστικά ήταν και είναι τα μόνα πιόνια που έλεγχει στην Συρία.

-Σύμφωνα με μαρτυρίες στην Συρία όλα αυτά τα χρόνια του πολέμου έχουν περάσει πάνω από 300.000 ξένοι μαχητές για να πολεμήσουν εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης. Από την πλευρά της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης το 60 τοις εκατό των νεκρών μαχητών είναι ξένοι και όχι Σύριοι ένω από την πλευρά των κυβερνητικών νεκρών μαχητών μόνο το 9 τοις εκατό είναι ξένοι. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει το με ποια πλευρά αγωνίζεται ο συριακός λαός.

-Τα δύο κομμουνιστικά κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση λένε ότι πολλά από τα αιτήματα του 2011 είχαν βάσει αλλά ότι τάσσονται με την κυβέρνηση τώρα γιατί προέχει να σωθεί ο κοσμικός χαρακτήρας του κράτους και μετά το πέρας του πολέμου θα μπορέσει να γίνει μια προσπάθεια για καλυτέρευση της δημοκρατίας στη Συρία.

-Τα μόνα ξένα στρατεύματα που βρίσκονται νόμιμα στην χώρα είναι οι Ρώσοι οι Ιρανοί και οι μαχητές της λιβανέζικης χεζμπολλάχ καθώς βρίσκονται στην Συρία μετά από πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας. Όλα τα άλλα ξένα στρατεύματα που επιχειρούν στο πλευρό της τζιχαντιστικής αντιπολίτευσης βρίσκονται εκεί παράνομα.

-Τα δύο τρίτα του πληθυσμού στην Συρία ζουν σε περιοχές που ελέγχει η κυβέρνηση και δεν έχουν άμεση εμπλοκή σε μάχες άλλα υποφέρουν από το δολοφονικό εμπάργκο που έχει επιβάλλει η δύση εναντίον του συριακού λαού.

-Ένα εμπάργκο το οποίο στήριξε και η ελληνική κυβέρνηση και το οποίο σε μεγάλο βαθμό ήταν αυτό που δημιούργησε την λεγόμενη προσφυγική κρίση. Καθώς οι άνθρωποί εκεί υποφέρουν από την πείνα έλλειψη αγαθών κτλ.

-Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έλεγαν και λένε ψέματα σχετικά με την συριακή κρίση. Η μόνη πηγή πληροφόρησης τους για τα όσα γίνονται στην σύγκρουση είναι το φιλοτζιχαντιστικο φιλοαντιπολιτεύομενο συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων που το διαχειρίζεται ένας τύπος ονόματι Ραχμάν ο οποίος είναι πράκτορας της CIA σύμφωνα με δημοσιεύματα του ίδιου του δυτικού τύπου και κάνει ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στην Συρία από το σπίτι του στο Λονδίνο.

-Η ΕΡΤ και το ΑΠΕ που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό δεν έκατσαν να κάνουν ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ για τα συριακά τεκταινόμενα αλλά προπαγανδίζουν μόνο τα ψευδή της μιας πλευράς που μάλιστα όπως σας προείπα δεν έχει και ιδιαίτερη αξιοπιστία.

-Η ΕΡΤ έχει προβάλλει 9 φορές το ντοκιμαντέρ για τα λευκά κράνη μια υποτίθεται ομάδα διασωστών που όμως αποδεδειγμένα πρόσκεινται στην αλ κάιντα.

-Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας έχουν παίξει πολύ βρώμικο ρόλο στην όλη συριακή σύγκρουση. Ευθυγραμμίστηκαν πλήρως με την φιλοτζιχαντιστική δύση αδιαφορώντας πλήρως για την εκεί χριστιανική κοινότητα και τους Έλληνες που ζούνε στην Συρία. Χωρίς κανένα πρόσχημα διέκοψαν τις διπλωματικές επαφές με μια φίλη χώρα και έδιωξαν την συριακή πρεσβεία από την Αθήνα κλείνοντας παράλληλα την ελληνική πρεσβεία στην Δαμασκό ενώ έκλεισαν και όλα τα προξενεία. Αυτή η κίνηση της Ελλάδας εκτός από απαράδεκτη είναι και αδικαιολόγητη καθώς έτσι αναγνωρίζουν έμμεσα την ψευτοαντιπολίτευση της Συρίας που είναι καθαρά τουρκικών συμφερόντων και πάνε κόντρα σε μια κυβέρνηση και μια χώρα που πάντα ήταν φιλικά προσκείμενη με την Ελλάδα και τον ελληνισμό.

-Μάλιστα αυτή η κίνηση της Ελλάδας δεν ήταν υποχρεωτική στα πλαίσια ούτε του ΝΑΤΟ ούτε της ΕΕ καθώς πολλές χώρες που ανήκουν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ δεν ακολούθησαν το παράδειγμα της Ελλάδας. Αλλά τι να περιμένει κανείς από πολιτικούς σαν τον Βενιζέλο που το 2013 με αφορμή τα υποτιθέμενα χημικα του Ασαντ έλεγε να γίνει επέμβαση από τον ΝΑΤΟ στην Συρία ή τι να περιμένει κανείς από πολιτικούς σαν τον Αβραμόπουλο που δήλωνε το 2011 ότι είναι θέμα εβδομάδων να πέσει το καθεστώς Ασαντ και έδιωξε την πρεσβεία της Συρίας χωρίς κανένα λόγο.

-Η Ελλάδα που έδιωξε την πρεσβεία της Συρίας έχει πρεσβεία της Ουκρανίας που εκεί υπάρχει μια δηλωμένη ναζιστική παράνομη κυβέρνηση και μάλιστα ο κύριος Βενιζέλος τους χαιρέταγε κιόλας τους ουκρανούς ναζί.

-Την ίδια στάση κράτησαν και κρατούν κατά του λαού της Συρίας και οι Συριζοανελ αποδεχόμενοι την τζιχαντιστική αντιπολίτευση.

-Η σημαία της τζιχαντιστικής αντιπολίτευσής της Συρίας είναι η σημαία που είχε η Συρία όταν ήταν αποικία των Γάλλων και αυτό υποδηλώνει και τώρα ότι η δύση θέλει να καταστήσει την χώρα ξανά αποικία της.

-Αυτή την σημαία κρατάνε με υπερηφάνεια οι προσφυγές του κύριου Τσίπρα, του Μουζάλα, του Κωνσταντίνου κτλ.

-Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι η ιμπεριαλιστική νεοταξική επίθεση της παγκοσμιοποίησης ηττάται στρατιωτικά από το 1990 και μετά.

-Η Ελλάδα δυστυχώς εξαιτίας των κυβερνώντων της δεν στάθηκε για μια ακόμα φορά στο ύψος των περιστάσεων.

-Ο ελληνικός λαός όμως καταλαβαίνει και στέκεται αλληλέγγυος στον συριακό λαό που αντιστέκεται και δοκιμάζεται τόσο σκληρά

-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ

-ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

-Ο ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΖ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΕ…

-ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΡΑΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.

-ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ….

-ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΣΡΑΛΛΑ

– ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

-ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

–ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

-ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ…???

-ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.???

-ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ

-ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΑΔΟΞΑ???

-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΑΝΤ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.

-ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΑΝΤ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ.

-ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΕΥΝΟΕΙ.

-ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 2013 ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ,ΑΡΑ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΗΜΙΚΑ.

-ΑΚΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΡΙΑΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΞΗΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ…

-ΑΡΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΑΝΤ

-ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ Π@@ΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΦΙΛΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ…

-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…

-ΦΑΚ ΝΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

-ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

–ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ Π@@@ΕΣ

-ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 6 Κ ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ 11 Κ ΜΙΣΗ ΜΕ 12.

-Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΡΑ??

-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ?

-ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΤΟ ΧΑΝ ΣΕΙΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ…ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΧΗΜΙΚΑ??

-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ..

-ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΟ 2013.

-ΕΑΝ ΕΙΠΑΝ ( ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ) ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΙΑΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΙΝ ΟΤΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ??

-ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΟΙ??

-ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ

https://www.youtube.com/watch?v=V-qXa9yQlEY

-ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

-8 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wkIDLbCaHHk

-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ,ΥΠΕΡ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΣΑΝΤ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ CNN ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ??

H Τούλσι Γκάμπαρντ, εκπρόσωπος του αμερικανικού Κογκρέσου στη Χαβάη, πήγε ένα μυστικό ταξίδι στη Συρία για να δει από κοντά την κατάσταση και αμέσως μετά την επιστροφή της, το CNN της ζήτησε μια “αποκλειστική” συνέντευξη η οποία πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου – Η Γκάμπαρντ τους είπε ακριβώς αυτό που δεν ήθελαν να ακούσουν: ότι η αμερικανική κυβέρνηση στηρίζει την ISIS και την Αλ Κάιντα.

Εξηγώντας στον παρουσιαστή του CNN Τζέικ Τάπερ ότι συναντήθηκε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα του Χαλεπίου και της Δαμασκού, η Γκάμπαρντ είπε ότι οι Σύριοι “εξέφρασαν την ευτυχία και τη χαρά τους βλέποντας έναν Αμερικανό να περπατάει στους δρόμους”. Αλλά θέλησαν επίσης να μάθουν “γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες , οι σύμμαχοί της και άλλες χώρες, παρέχουν υποστήριξη, παρέχουν όπλα σε τρομοκρατικές ομάδες όπως η Αλ Νούσρα, η Αλ Κάιντα, η ISIS, οι οποίες βρίσκονται στο έδαφος εκεί, βιάζουν, απαγάγουν, βασανίζουν και σκοτώνουν τον Συριακό λαό;
“Με ρώτησαν γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες που καταστρέφουν τη Συρία – όταν ήταν η Αλ Κάιντα που επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9/11, όχι η Συρία.
”Δεν είχα απάντηση γι ‘αυτό.”

Ο παρουσιαστής Τζέικ Τάπερ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και προσπαθώντας να ”μαζέψει” όσα ακούστηκαν από την εκπρόσωπο του Κογκρέσου, είπε: “Προφανώς η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αρνείται ότι προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια στις τρομοκρατικές ομάδες για τις οποίες μιλάτε, λένε ότι βοηθούν τις ομάδες των ανταρτών.”

Η Γκάμπαρντ όμως συνέχισε ακάθεκτη αποδομώντας το επιχείρημα του παρουσιαστή.
“Η πραγματικότητα είναι, Τζέικ – και χαίρομαι που έφερες αυτό το επιχείρημα – σε κάθε τόπο που πήγα, με κάθε πρόσωπο με το οποίο μίλησα, έκανα αυτή την ερώτηση. Και χωρίς δισταγμό, είπαν ότι «δεν υπάρχουν μετριοπαθείς αντάρτες, ποιοί είναι αυτοί οι μετριοπαθείς επαναστάτες για τους οποίους οι άνθρωποι μιλάνε συνέχεια;».
Ανεξάρτητα από το όνομα αυτών των ομάδων, η ισχυρότερη δύναμη μάχης στο έδαφος στη Συρία είναι η Αλ Νούσρα ή η Αλ Καϊντα και η ISIS. Αυτό είναι γεγονός. Υπάρχει ένας αριθμός διάφορων άλλων ομάδων, όλες τους αγωνίζονται παράλληλα, με ή κάτω από την εντολή της ισχυρότερης ομάδας που προσπαθεί να ανατρέψει τον Άσαντ.

Ο Συριακός λαός αναγνωρίζει και ξέρει ότι αν ο πρόεδρος Άσαντ εκδιωχθεί, τότε η Αλ Κάιντα ή ένα γκρουπ σαν την Αλ Κάιντα που σκοτώνει χριστιανούς, που σκοτώνει ανθρώπους για τη θρησκεία τους ή επειδή δεν υποστηρίζουν τις τρομοκρατικές τους ενέργειες, θα καταλάβουν όλη τη Συρία.
Αυτή είναι η πραγματικότητα που οι πολίτες της Συρίας αντιμετωπίζουν στο έδαφος και γιατί μας παρακαλούν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουμε να στηρίζουμε αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες. Αφήστε τους Σύριους πολίτες να αποφασίσουν μόνοι τους το μέλλον τους, όχι οι Ηνωμένες Πολιτείες, όχι κάποια ξένη χώρα”.
offtherecord.net.gr

-ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ…

-ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΒΟΛΗ

-ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

-ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ

-ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΕ Γ@@@@@

-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ,ΡΩΣΟΥΣ-ΙΡΑΝΟΥΣ- ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ
!!!

https://www.youtube.com/watch?v=pBVRbZjE9lQ

GREEKEMPIRE7

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…