ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 5 Μάι 2019 - 19:55

Πατριωτικούς χαιρετισμούς σε όλους τους Έλληνες που προσδοκούν την ανάσταση της πολυαγαπημένης μας πατρίδας.

Αν υπάρχουνε προδότες φταίμε εμείς οι πατριώτες,φταίμε που δεν αντιδράσαμε,φταίμε που δεν αντιδρούμε.Ήρθε όμως η ώρα που φωνάζουμε όλοι μαζί φτάνει πια.Ήρθε η ώρα που αντιδρούμε η ώρα που αλλάζουμε,ήρθε η ώρα που πάμε κόντρα στην προδοσία, κόντρα στον εθνομηδενισμό και στα μηδενικά.

Ήρθε η ώρα το ευρωπαικό κοινοβούλιο να γεμίσει από νέα άφθαρτα πρόσωπα που θα μιλούν με τόλμη και θα διατρανώνουν τα δίκαια της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Πρόσωπα που θα έχουν την πατρίδα σαν προτεραιότητα, που θα μιλούν για την Ευρώπη των εθνών, για την Χριστιανική Ευρώπη για τον ιερό θεσμό της οικογένειας, για το τι χρωστά σε πνευματικό ηθικό κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο ο κόσμος όλος στην αιώνια αθάνατη και πολυαγαπημένη μας πατρίδα.

Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση, πρέπει να την αλλάξουμε, μπορούμε, στο χέρι σου ελληνικέ λαέ είναι να στείλεις ανθρώπους που θα αγωνιστούν για αυτόν τον σκοπό.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ όλοι εμείς κάνουμε το πρώτο βήμα, έλα μαζί μας να κάνουμε παρέα τα υπόλοιπα. Έλα στο πλάι μας να πούμε όχι στα μνημόνια, όχι στην γερμανοκρατούμενη ευρώπη της λιτότητας, των τοκογλύφων και του εθνομηδενισμού, να πούμε όχι στιν ισλαμοποίηση όχι στην νέα τάξη και στην διαστροφή που μας επιβάλουν, να πούμε μαζί όχι σε ότι μας σκλαβώνει ηθικά και πνευματικά.

Έλα μαζί μας ελληνικέ λαέ να διαφυλάξουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας τις διαχρονικές μας αξίες που κρατήσανε όρθιο τον ελληνισμό σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Έλα κοντά μας για να διατρανώσουμε μαζί ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Έλα γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Κάναμε το πρώτο βήμα στις 26 του Μάη ξεκινάμε μαζί την διαδρομή…

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

GREEKEMPIRE7

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr