ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Ιαν 2019 - 18:35
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Λοιπόν τα ψέμματα τελειώσανε κύριοι, εάν περάσετε αυτήν την εθνικά προδοτική συμφωνία θα έχετε να λογοδοτήσετε στον κυρίαρχο λαό, θα έχετε να λογοδοτήσετε απέναντι στην ιστορία.

Η προδοσία αυτή δεν θα παραγραφεί ποτέ, θα κουβαλάτε πάντα πάνω σας την ρετσινιά του εθνικού μειοδότη.

Πολιτικά ρεμάλια, κανονίστε καλά την πορεία σας. Σεβαστείτε τον κυρίαρχο λαό, σεβαστείτε την ιστορία της χώρας στην οποία είστε κυβέρνηση και μην περάσετε αυτήν την εθνικά προδοτική συμφωνία.

Έχετε χρέος απέναντί μας να σεβαστείτε την θέληση μας, σε μια δημοκρατία αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός, ο λαός που είναι αντίθετος με αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία.

Ο ελληνικός λαός έχει εκφράσει με όλους τους τρόπους την αντίθεση του στο έγκλημα που πάτε να κάνετε.

Από εδώ και στο εξής ο καθένας από εσάς ας είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν απέναντι στην ιερή μας πατρίδα, απέναντι στην ιστορία, απέναντι στην δημοκρατία.

Είχατε χρέος να σεβαστείτε την δημοκρατία που γεννήθηκε σε αυτόν εδώ τον τόπο, είχατε χρέος να ζητήσετε την άποψη του ελληνικού λαού για μια τόσο σοβαρή εθνικά υπόθεση, είχατε χρέος να κάνετε δημοψήφισμα και να αποφασίσουμε εμείς ο κυρίαρχος λαός για το τι θα γίνει και κυρίως είχατε χρέος να ακούσετε τον λαό που εξέφρασε τελικά με άλλα μέσα αφου του στερήσατε το δικαίωμα στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του σε αυτή την ανθελληνική συμφωνία.

Ακούστε λοιπόν καλά αύριο ο λαός θα είναι πάλι απέναντι σας, αύριο ο λαός θα σας στείλει πάλι το μήνυμα, 300 πουλημένα ανθρωπάκια δεν έχουν το δικαίωμα να ξεπουλήσουν την ιερή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δεν εκχωρούμε κύριοι την ελληνικότατη Μακεδονία μας σε αυτό το κρατίδιο της πλάκας.

Δεν μας ρωτήσατε, κυβέρνηση και ψευτοαντιπολίτευση δεν έχετε το δικό μας οκ σε αυτό το εθνικό έγκλημα που πάτε να κάνετε.

Τσίπρα πρόσεξε καλά γιατί ο ελληνικός λαός και η ιστορία θα είναι πολύ σκληροί απεναντί σε σένα και στο τσίρκο που έχεις για κυβέρνηση.

Καμμένε ήσουν πάντα καμένος, είσαι ένα καμένο πολιτικό χαρτί, χωρίς πολιτικό μέλλον, το κατάλαβες και για αυτό ξεκίνησες το θέατρο τάχα μου ότι αποχωρείς από την κυβέρνηση γιατί σε πήρε ο πόνος για την Μακεδονία, αφού πρώτα σιγουρεύτηκες ότι θα την βγάλει καθαρή ο πρώην συγκυβερνήτης σου και θα βρει τις ψήφους που χρειάζεται μέσα στην βουλή.

Πλέον μπούλη είναι αργά για δάκρυα, εάν ήθελες να σώσεις την Μακεδονία έπρεπε να αποχωρίσεις πριν υπογραφεί η συμφωνία στις πρέσπες. Τώρα είναι αργά για δάκρυα…
Όσο για την αντιπολίτευση ας παραιτηθούν όλοι μαζικά και ας το πάνε μέχρι τέρμα για να διαλυθεί η βουλή και να πάμε σε εκλογές, αλλά δεν θα το κάνουν και ξέρετε γιατί, γιατί είναι όλοι μέσα στο κόλπο…

ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ

GREEKEMPIRE7

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…