ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ… ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΗ ΨΕΥΔΟΣΟΥΛΤΑΝΟ !!!

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 21 Αυγ 2020 - 20:35
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

-Η Ευρωπαική Ένωση δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στη Λευκορωσία και σύντομα θα επιβάλλει κυρώσεις σε πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην κατά αυτήν εκλογική νοθεία και την καταστολή των διαδηλώσεων. Όλα αυτά ενω υπάρχει καταφανέστατη παρέμβαση από δυτικές δυνάμεις στα εσωτερικά της Λευκορωσίας σε υποκίνηση και οργάνωση των διαδηλώσεων αυτών.

-Φαίνεται ότι από την πολιτισμένη δύση θα γίνει άλλη μια προσπάθεια εκδημοκρατισμού κάποιου κράτους που ο ηγέτης του δεν είναι πειθήνιο όργανο στα κελέυσματα και της διαταγές του δυτικού συστήματος εξουσίας. Άναφέρουμε σαν τυχαίο το γεγονός ότι μόλις λίγες μέρες πριν ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο κατήγγειλε ότι έγινε προσπάθεια χρηματισμού του αυτού και της κυβέρνησης του με τεράστια χρηματικά ποσά σαν δάνειο από το ΔΝΤ για να επιβάλλει ολική καραντίνα στην χώρα του όπως έγινε στην Ιταλία. Αυτή η καταγγελία του ίσως είναι και ο λόγος της επίθεσης που δέχεται και δημιουργεί ακόμη περισσότερες υποψίες για το πόσο έχει χρησιμοποιηθεί ο κορονοιος από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.

-Πάντως αφήνοντας το θέμα του ιού στην άκρη αυτό που κάνει φοβερή εντύπωση είναι ότι μετά την Ουκρανία, μετά τη Συρία και τη Λιβύη η Ευρωπαική Ένωση τώρα θέλει να εκδημοκρατίσει και τη φιλικά προσκείμενη στη Ρωσία Λευκορωσία.

-Είναι η ίδια η ΕΕ που ανέχεται έναν καταφανέστατα δικτάτορα στην Τουρκία και ενω επιβάλλει κυρώσεις στο Λουκασένκο κάνει μόνο συστάσεις στον ισλαμιστή πειρατή ψευδοσουλτάνο Ερντογάν.

-Είναι η ίδια ΕΕ που ανέχεται να υπάρχουν τουρκικά στρατεύματα κατοχής στο βόρειο τμήμα της ελληνικότατης Κύπρου που στο κάτω κάτω είναι χώρα μέλος της.

-Είναι η ίδια ΕΕ που ανέχεται την εργαλειοποίηση του λαθρομεταναστευτικού από τον Ερντογάν επιδοτόντας τον και με πακτωλούς δισεκατομμυρίων ευρώ τάχα μου για την διαχείρηση του προβλήματος.

-Η ίδια ΕΕ που ανέχεται την καταστολή, τις φυλακίσεις και τους βασανισμούς σε πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν και Κούρδους στο εσωτερικό της Τουρκίας καθώς και την εν γένει έλλειψη δημοκρατίας που ισχύει στην γειτονική χώρα με φυλακίσεις και έλεγχο της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ από το καθεστώς Ερντογάν.

-Είναι η ίδια ΕΕ που ανέχεται τις καθημερινές παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου και θαλάσιου χώρου της Ελλάδας που είναι χώρα μέλος της. Είναι λοιπόν φανερή η απουσία από την Ευρώπη οποιαδήποτε αντίδρασης απέναντι στην επιθετικότατη Τουρκία εναντίον της Ελλάδας στο Αιγαίο και στη Θράκη και μάλιστα σπρώχνει και προωθεί τον ισομερή διάλογο ανάμεσα σε μια χώρα μέλος της που έχει δίκιο και σε μια χώρα πειρατή και τρομοκράτη που έχει άδικο με ξεκάθαρο στόχο της να οδηγήσει το αιγαίο προς καθεστώς συνεκμετάλευσης.

-Είναι η ίδια ΕΕ που ανέχεται την υποστήριξη της Τουρκίας προς την μουσουλμανική αδερφότητα τους ισλαμιστές και τους τζιχαντιστές ακόμη και του ισλαμικού κράτους σε Συρία Λιβύη Ιράκ με στόχο να εγκαθιδρύσει η Τουρκία σε αυτές τις χώρες ανατρέποντας τις νόμιμες κυβερνήσεις των χωρών αυτών δικιές τις μαριονέτες που θα καταστήσουν τις χώρες αυτές χώρες δορυφόρους της Τουρκίας.

-Είναι η ίδια ΕΕ που ανέχθηκε την παράνομη εισβολή της Τουρκίας σε τρείς τμηματικές φάσεις σε Συριακό έδαφος εναντίον των Κούρδων και του Άσαντ καθώς και μια παράνομη εισβολή σε Ιρακινό έδαφος πάλι εναντίον κουρδικών πληθυσμών. Αυτές οι εισβολές δεν έχουν καμμία διεθνή νομιμοποίηση με βάση το διεθνές δίκαιο.

-Είναι η ίδια ΕΕ και που γερμανοκρατείται που μέσω της Γερμανίας στηρίζει εκτός από πολιτικά και με οπλικά συστήματα το καθεστώς Ερντογάν για να συνεχίζει τις πολεμικές επιχειρήσεις του στη νοτιοανατολική μεσόγειο και μέση ανατολή με στόχο την δημιουργία μιας κάποιου τύπου Οθωμανικής αυτοκρατορίας με άρμα το ακραίο σουνιτικό Ισλάμ ακυρώνοντας τον Κεμάλ στην συνείδηση του μέσου Τούρκου πολίτη.

-Είναι η ίδια ΕΕ που αναγνωρίζει και στηρίζει στη Λιβύη μια κυβέρνηση μαριονέτα της Τουρκίας που δεν έχει εκλεγεί από το Λιβυκό λαό και ελέγχει στρατιωτικά μόλις το δέκα τοις εκατό της χώρας.

-Είναι η ίδια ΕΕ που έχει επιβάλλει δολοφονικές κυρώσεις επι μια ολόκληρη δεκαετία εναντίον της συριακής κυβέρνησης και μάλιστα εξόπλισε με όλα τα μέσα την φιλοτουρκική ισλαμική συριακή αντιπολίτευση με μόνο στόχο να πέσει η κυβέρνηση του Άσαντ.

-Είναι η ίδια ΕΕ που ανέχεται την υποστήριξη της Τουρκίας στο Αζερμπαιτζάν στις επιθετικές ενέργειες του εναντίον της Αρμενίας.

-Είναι η ίδια ΕΕ τέλος που βλέπει τον Ερντογάν να επεκτείνεται στρατιωτικά σε όλη την περιοχή ακόμη και στην γειτονική Αλβανία και που δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να σταματήσει τον νέο Χίτλερ Ερντογάν.

-Ο χαρακτηρισμός πειρατής για τον ψευδοσουλτάνο Ερντογάν μόνο τυχαίως δεν είναι καθώς οι πειρατές χαρακτηρίζονται από δυο στοιχεία το ένα ότι κλέβουν κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο όπως κάνει η Τουρκία με τις παράνομες εισβολές σε γειτονικά της κράτη και το άλλο ότι συνήθως επιτίθονται σε αμάχους όπως κάνει ο Ερντογάν απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους και τους Κούρδους.

Έτσι λοιπόν κυρώσεις στο Λουκασένκο και ανοχή στον Ερντογάν αυτή είναι η τάχα πολιτισμένη Ευρώπη που δυστυχώς σε αυτή την σαθρή ένωση ανήκει και η χώρα μας…

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr