ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ…ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Ιούν 2019 - 13:21

GREEKEMPIRE7

Μαιμού Πασοκ και πράσινα άλογα,οι σοσιαλΗστες του Πασοκ λέει επανέκαμψαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Εκμεταλεύτηκαν την πτώση του συριζα και ανέβασαν τα ποσοστά τους,γίνανε λέει και τρίτη δύναμη.

Τρίτη δύναμη αλλά όχι σαν πασοκ,κίνημα αλλαγής λέει,αλλά ποιας αλλαγής;;

Για αυτό λέω ΜΑΙΜΟΥ πασοκ,πάει το ορθόδοξο πασοκ της μεγάλης μπάζας,το πασοκ που έχτισαν καριέρες μπουμπούκια για μπουμπούκια της πολιτικής ζωής του τόπου.Τώρα βγαίνουν τρίτοι και πολύ τους είναι αφού στην θέση τους είχαμε την τύχη να έχουμε μια άλλη φτήνη απομίμηση του πασόκ τον σημερινό σύριζα…

Άκης,Ζίμενς,Χρηματιστήριο,Ιμια,Λεφτά υπάρχουν,πρώτο μνημόνιο,δεύτερο μνημόνιο τρίτο μνημόνιο σε όλα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του το κόμμα της Φώφης.

Λυπάμαι που δεν τα καταγράφω όλα είναι και τόσα πολλά τα σκάνδαλα που εμπλέκεται το συγκεκριμένο κόμμα και μπορεί να τα αδικώ τα παιδιά.

Στα απολύτως σοβαρά τώρα φιλες φίλοι μακριά από αυτό το κόμμα,μακριά απο αυτήν την επιλογή το κόμμα που κατέστρεψε την πατρίδα μας δεν μπορεί να λέει ότι νοιάζεται για το καλό μας.

Έφυγε και ο Βενιζέλος με το Psi,τον έδιωξε η Φώφη και τώρα αυτή η απώλεια ήρθε να προστεθεί στην άλλη μεγάλη απώλεια του Πάγκαλου που τόσο μας έχει λείψει η παρουσία του στην πολυτάραχη πολιτική ζωή του τόπου μας.

Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω πως αυτό το κόμμα παίρνει ακόμα τέτοια ποσοστά..
Τι άλλο πρέπει να κάνει το χειρότερο κόμμα από καταβολής

Το χειρότερο κόμμα στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΒΑΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ….

Που να αρχίσει και που να τελειώσει κανεις…

Ας ελπίσουμε σε μια πραγματικά πατριωτική αλλαγή σε λιγότερο από έναν μήνα..
Και όχι πάλι τα ίδια και τα ίδια…

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr