ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ (ΒΙΝΤΕΟ +18)

GREEKEMPIRE7. ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Αυγ 2019 - 12:11
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Συριακός στρατός συνεχίζει την προέλαση του στην βόρεια Χάμα και στον νότο της επαρχίας Ιντλίμπ.

Για πρώτη φορά από το 2012 τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας εισήλθαν στον νότο της επαρχίας Ιντλίμπ.

Η επαρχία Ιντλίμπ ελέγχεται από την Χαιάτ Ταχρίρ αλ σαμ το παρακλάδι της αλ κάιντα στην Συρία.

Η προέλαση του συριακού αραβικού στρατού σε βόρεια Χάμα και νότο Ιντλίμπ τους δυο τελευταίους μήνες είναι πραγματικά εντυπωσιακή.Σε 2 μήνες δηλ. σε 63 μέρες ο συριακός στρατός απελευθέρωσε 34 πόλεις,χωριά και οικισμούς στη Βόρεια Χάμα και στο Νότο του Ιντλίμπ και απελευθέρωσε μια επιφάνεια που εκτιμάται σε 200 τ.χλμ ενώ απέκρουσε 17 μαζικές επιθέσεις και σκότωσε 700 τρομοκράτες.

Ο Συριακός αραβικός στρατός(κυβέρνηση της Συρίας) και οι σύμμαχοι του (Ρωσία-Ιράν-Χεζμπολάχ) κινούνται λοιπόν με ταχύς ρυθμούς πρός το προπύργιο της αλ κάιντα την πόλη του Ιντλίμπ.
Το βίντεο που ακούλουθει είναι ρεπορτάζ από το μέτωπο Ρώσου δημοσιογράφου με αγγλικούς υπότιτλους από την απελευθέρωση της πόλης Αλ χαμπίτ στον νότο της επαρχίας Ιντλίμπ (12-8-2019)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr