ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

H εικόνα που παρήγγειλε ο Πούτιν για τις ρώσικες ένοπλες δυνάμεις

ΔΙΕΘΝΗ. - 19 Μαΐ 2019 - 23:00
Loading...

*Η Ρωσία έχει πρόεδρο που ξέρει να τιμάει τον Θεό και την Ορθοδοξία και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία… σε μία κατάσταση εκ διαμέτρου αντίθετη με το ελληνικό πολιτικό σύστημα… 

Ένα αντίγραφο της θαυματουργής Εικόνας του Σωτήρος, που θεωρείται προστάτης των ένοπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ξεκίνησε την περιήγησή του σε όλη τη χώρα με μια επίσκεψη στη Σεβαστούπολη – τη βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, αναφέρει η ιστοσελίδα Russian Orthodox Church.

H εικόνα θα βρεθεί σε στρατιωτικές μονάδες και βάσεις σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Ο επικεφαλής του κύριου στρατιωτικο-πολιτικού τμήματος της διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων, συνταγματάρχης Αντρέι Καρταπολόφ, συμμετείχε στην τελετή μεταφοράς της εικόνας στον καθεδρικό ναό του Αγίου Βλαντιμίρ στη Σεβαστούπολη και εξήγησε γιατί η Σωτήρας Χριστός θεωρείται πολιούχος των ενόπλων δυνάμεων: «Η Εικόνα του Σωτήρος που δεν έγινε με τα χέρια, απεικονίστηκε στα πανό του ρωσικού στρατού και η εικόνα Του τοποθετήθηκε πάνω από τις πύλες των φρουρίων. Οι στρατιώτες πάντα έβλεπαν σε Αυτόν τον προστάτη τους και οι άμαχοι – τον υπερασπιστή και Σωτήρα τους ».

Το ταξίδι της εικόνας που ξεκίνησε από τη Σεβαστούπολη θα τελειώσει στη Μόσχα στην κεντρική εκκλησία των ενόπλων δυνάμεων για την 75η επέτειο από τη νίκη στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η εικόνα έγινε μετά από παραγγελία και χρηματοδότηση του Πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και ευλογήθηκε την ημέρα του Πάσχα από τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.

orthodoxianewsagency

aktines.blogspot.com

simeiakairwn

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter