ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

H ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.‏

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Ιαν 2013 - 10:35
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το πολιτικό σκηνικό στις μέρες μας παρουσιάζει έντονα συμπτώματα εκφυλισμού που προκαλούν την κοινή γνώμη. Τα κρούσματα διαφθοράς και η σκανδαλοθηρία μιας μερίδας πολιτικών καθημερινά φτάνουν στο φώς της δημοσιότητας και εγείρουν εύλογα την κοινωνική αποδοκιμασία.

Πρόσφατο παράδειγμα πολιτικής διαφθοράς η υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ που έχει μετατραπεί σε ένα θέατρο παραλόγου με το μπαλάκι των ευθυνών συνεχώς να μετατοπίζεται. Την ώρα που η κοινωνία πλήττεται από τα κατά κοινή ομολογία ανάλγητα μέτρα, την ώρα που ο νόμος εφαρμόζεται κανονικά σε σχέση με τους πολίτες, δεν μπορεί να αφήνονται πολιτικές και ποινικές «σκιές» πάνω από μια τόσο σοβαρή και καθόλα περίεργη υπόθεση. Οι εμπλεκόμενοι αν διαθέτουν την στοιχειώδη ευσυνειδησία πρέπει αυτοβούλως να θέσουν τον εαυτό τους υπό τον έλεγχο των αρμόδιων για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, χωρίς να μείνουν ψεγάδια πολιτικής συγκάλυψης.
Η κοινωνία επιζητά αλήθειες, δεν πείθεται πλέον από τον λόγο ενός «διαβρωμένου» πολιτικού συστήματος. Τα παρασκήνια της πολιτικής συγκάλυψης πρέπει να λάβουν τέλος. Τα ερωτηματικά που παραμένουν αναπάντητα σε τόσο σοβαρές υποθέσεις ενισχύουν το αίσθημα δυσοσμίας που αποπνέει τόσο χρόνια η πολιτική ζωή στην χώρα μας εξαιτίας της κυριαρχίας των σκοπιμοτήτων, του σφετερισμού του δημοσίου συμφέροντος, των πελατειακών σχέσεων και της ρουσφετολογίας. Η διαφθορά στην χώρα μας είναι σαν την «Λερναία Ύδρα» με την κοινωνία να ψάχνει πολιτικό «Ηρακλή» να την καρατομήσει.
Πρέπει να μπει τέλος στην ατιμωρησία όσων δρούσαν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Οι μάσκες έπεσαν τα ψέματα τελείωσαν! Δεν αποτελούν εκπροσώπους των πολιτών αυτοί που καπηλεύονται προς ίδιον όφελος την πολιτική εξουσία! Η πολιτική κάθαρση επιβάλλεται να ξεκινήσει εδώ και τώρα, αν πραγματικά θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα στις πολιτικές που «πλήγωσαν» την χώρα μας! Η κοινωνία οφείλει να γνωρίζει και δεν θα αρκεστεί σε φθηνές δικαιολογίες και παιχνίδια πολιτικής συγκάλυψης!

Με εκτίμηση
Γιώργος Δρακούλης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr