ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

HEKTOR …Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ .

HEKTOR. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 12 Φεβ 2019 - 12:53

Όλοι αυτοί οι υψηλά ισταμενοι έχουν μυηθεί επιμελώς στην τέχνη του Εξαπατειν .
Με τεχνάσματα λογου γαρνιρισμενα με λέξεις και ιδέες πάνω από τα όρια του απλού κόσμου δημιουργούν εντυπώσεις θαυμασμού και ανωτερότητας.

Η χειραγώγηση του λαού από διάφορους καλοπληρωμένους γυρολογους ευδοκιμεί στους καιρούς μας και δεν το έχουν σε τίποτα να χρησιμοποιησουν το ταλέντο τους και την ρητορική τους αντί λίγων αργυρίων προκειμένου να εξαπατήσουν έναν ολόκληρο λαό και να καταστρέψουν μια ολόκληρη Πατρίδα.

Έτσι και τώρα , οι Ταγοί της Εκκλησίας μας έχουν παντελώς αποστατησει από το λειτούργημα τους σε βαθμό πρωτόγνωρο που απέχει μίλια μακριά από τις παραδοσιακές μας Εκκλησίες και τους έντιμους κληρικούς των Ελληνικών χωριών μας που κάποτε υπήρξαν .

Εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και πάντα . Μα είναι στα δάχτυλα μετρημένες , οπότε επικρατεί η γενική άποψη πως κλήρος και πολιτεία εργάζονται με καθε κοστος και καθε οφελος εις βάρος του λαού .

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ .

Σχόλιο του HEKTOR στο άρθρο :

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ : ΚΑΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ…ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr