ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η τελευταία ομιλία του John F. Kennedy ήταν για τους Illuminati και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Video)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 30 Νοέ 2012 - 19:12

Truthquake

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση
Ο Πρόεδρος John F. Kennedy δολοφονήθηκε στο Ντάλας του Τέξας στις 22 Νοεμβρίου του 1963.

Στην τελευταία ομιλία πριν από το θάνατό του, προειδοποίησε για τις μυστικές κοινωνίες που κυβερνούν τον κόσμο – οι Illuminati και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Από τη δολοφονία του, στοιχεία σχετικά με την συγκλονιστικά στιγμιότυπα επικεντρώνονται μακριά από την “επίσημη” εκδοχή του δολοφόνου Lee Harvey Oswald και προς την οικοδόμηση συνωμοσίας που πραγματοποιήθηκε από μια μεγαλύτερη σκευωρία.

Μετά την απόφαση των Επιτροπών με τη συνδρομή του FBI, πως η δολοφονία πραγματοποιήθηκε από έναν μόνο δολοφόνο, η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ηνωμένων Πολιτειών για Δολοφονίες (HSCA) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εν λόγω έρευνες ήταν εσφαλμένες και ότι η δολοφονία του John F. Kennedy ήταν πιθανώς δολοφονία ως αποτέλεσμα μιας συνωμοσίας.

Στην τελευταία ομιλία των Δημοκρατικών πριν από το θάνατό του, προειδοποίησε για τις μυστικές κοινωνίες που κυβερνούν τον κόσμο – οι Illuminati και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

“Επειδή είμαστε αντίθετοι σε όλο τον κόσμο από μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στα μυστικά μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής …”, δήλωσε ο Κένεντι.

«Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσα στο οικοδόμημα μιας σφιχτοδεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες αλλά και ευφυΐα.

“Οι προετοιμασίες της κρύβονται και δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη της θάβονται Δεν δημοσιεύονται. Οι διαφωνούντες με αυτά σιωπούν εντέχνως και δεν επιβραβεύονται. Καμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμιά φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. “

Ο John F. Kennedy σίγησε και αυτός λίγο μετά από αυτή την ομιλία. Η σύζυγός του δίπλα του, ποτέ δεν θα δει το μικρό αγόρι ή το κορίτσι του και πάλι.

Ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower έκανε μια παρόμοια τελευταία ομιλία προειδοποίηση για τις μυστικές κοινωνίες και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα που ελέγχει κυβερνήσεις και επιχειρήσεις με ένα κρυφό χέρι…

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr