ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

IMIA – Προφητικός λόγος Αγίου Παϊσίου Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτοράς Γιαλοψός ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 28 Φεβ 2017 - 22:38
Loading...

 

Δεν γράψατε μόνο Ιστορία μα είστε κομμάτι της.

Περάσατε το κατώφλι των Ηρώων που έπεσαν υπέρ της πίστεως και της Πατρίδας. Σας περίμεναν οι 300 του Λεωνίδα ,σας υποδέχθηκε ο Κολοκοτρώνης και οι οπλαρχηγοί του 1821 ,είδατε τους αγωνιστές των Βαλκανικών πολέμων και της Μικρασιατικής εκστρατείας, βρεθήκατε με όσους έπεσαν στην Κύπρο του 1974.

Έμπρακτα κάνοντας το καθήκον σας εκπέμψατε φως αιώνιων αξιών.

Δείξατε στους απάτριδες ηγέτες ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει ειδικό βάρος.

Διδάξατε την αυταπάρνηση εμπρός στην ΕΛΛΑΔΑ.

Η Θυσία σας, σ’αυτό το ανατολικό ακριτικό σημείο της Ελληνικής επικράτειας, έχει βαρυσήμαντη σημασία ,διότι εκεί ακόμα και σήμερα «παίζεται» παιχνίδι μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, πόλεμος επιρροών και ΠΙΣΤΕΩΣ.

Οι επίγειοι Βασιλείς βαδίζουν επάνω σε χνάρια εωσφορικού σχεδίου ,προετοιμάζουν το έδαφος ,δημιουργούν αφορμές πολέμου και επιδιώκουν μικρά κράτη και υποτελής κυβερνήσεις. Χθες έθεσαν τα θεμέλια και η πρώην ανατολική Ευρώπη υποτάχθηκε. Σήμερα η λεκάνη της μεσογείου αποτελεί πεδίο αιματηρών εξεγέρσεων και πολέμων . Η Ουκρανία και η ναυτική βάση αποτέλεσε μια ακόμη tet-a-tet αντιπαράθεση γιγάντων . Η Συρία καθυστέρησε πέντε έτη το πρόγραμμα και τα πρώτα σημάδια αντίστασης φάνηκαν. Η Αρκούδα ξύπνησε, οι ακρίδες της Αποκάλυψης από απόσταση « βλέπουν» σιωπηλά και περιμένουν τον κατάλληλο χρόνο. Η Δύση στέλνει στρατό και καλεί : «καταταχθείτε» ,κάντε καριέρα στο στρατό. Οι παίχτες κάνουν προθέρμανση σε ξένα γήπεδα ,έως την στιγμή που θα κληθούν στον ορισμένο τόπο.

Το «Ελλάς κάτω από τα Τέμπη» και μικρή «Ευρωπαϊκή Τουρκία» (με νησιά του Αιγαίου) δε θα γίνει, διότι ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ κάνει ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και αναλαμβάνει την εξέλιξη των γεγονότων .

Ύπαγε και είπε προς τον κόσμο τούτο:

« Με την ακοή θα ακούτε ,αλλά δε θα κατανοείτε και βλέποντες θα δείτε, αλλά δε θα καταλαβαίνετε. Πάχυνε η καρδιά του κόσμου τούτου και έγινε βαριά τα αυτιά αυτού και έκλεισαν οι οφθαλμοί αυτών για να μην βλέπουν με τα μάτια τους ,να μην ακούν με τα αυτιά τους ,να μην νοούν με την καρδιά τους και επιστρέψουν προς μετάνοια.»

Η ερμηνεία προφητικών κεφαλαίων ή λόγων είναι δίκοπο μαχαίρι και πολλές φορές στην προσπάθεια εξήγησης γίνονται παρερμηνείες άλλοτε εσκεμμένα προς όφελος του σχεδίου και άλλοτε γιατί έχουμε τη θέληση αλλά μας λείπει η προσευχή.

Πολλοί προβάλουν το Βιβλίο του Αγίου Παϊσίου και το προφητικά γραμμένο κείμενο που αναφέρει ότι: « 2-3 μικρά νησιά χάνονται από την Ελλάδα » και αυτό πυροδοτεί σενάρια πολέμου Ελλάδας και Τουρκίας. Σενάρια που εξυπηρετούν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, με τα πλοκάμια της ανασφάλειας, της απελπισίας και του φόβου . Αφήστε το σκοτάδι της απελπισμένης ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που έβαλε το χρήμα στην θέση του θεού. Αναγνώρισε ότι δάγκωσες το δόλωμα και σήμερα καθώς σου τράβηξαν το χρήμα έχασες τον Θεό.

Μα ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ των προγόνων μας είναι ΕΔΩ και έχει αναλάβει τα ΙΝΙΑ .

Για όσους απέμειναν στην πίστη της Ορθοδοξίας.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ

1.Βιβλίο, Μαρτυρίες προσκυνητών ,Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994 Δ! Έκδοση .

Α)Σελ,419 « Μας έλεγε ότι θα την πάρουμε την Πόλη.

Μπορεί να χάσουμε στην αρχή 1-2 νησάκια, όμως η τελική έκβαση θα είναι υπέρ ημών.»

Β) Σελ,427 «Οι Τούρκοι δεν θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη.

Θα κάνουν μια πρόκληση στην Ελλάδα ,έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη.

Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα μήνες θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Ποια 1-2 νησιά θα χαθούν;

Η Προφητεία του Παϊσίου για τα 2 ή 3 νησιά έχει πραγματοποιηθεί.

Μόλις δυο χρόνια μετά τον θάνατό του και εν έτη 1996 έχουμε τα ΊΜΙΑ.

ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ που ουσιαστικά χάθηκαν από την Ελληνική επικράτεια .

Η ΣΗΜΑΙΑ ( κατεβάστε «το πανί» του πολιτικού) έφυγε και Βοσκός δεν πλησιάζει.

Μήνες κράτησε και κρατάει ακόμα αυτή «η μπόρα» πολέμου , διότι και απώλειες ανθρώπινων ζωών είχαμε, αρχής γινόμενης με τις ζωές των ΗΡΩΩΝ χειριστών του ελικοπτέρου των Ιμίων και συνεχίζονται οι απώλειες Ελλήνων πολιτών δια του οικονομικού πολέμου και των αυτοκτονιών . Το δημόσιο «Ευχαριστώ» του Νέου πρωθυπουργού Σιμήτη στον Πρόεδρο της Αμερικής Κλίντον είναι δεδομένο. Τα όσα εκείνες τις βραδιές υπόγραψαν φανερώνονται σταδιακά στην ζωή μας. Η θητεία μειώθηκε, φυλάκια και στρατόπεδα έκλεισαν, τα νησιά σιωπηλά αποστρατικοποιήθηκαν , οι « λαθρομετανάστες » , «οι επιδοτούμενοι ειρηνικοί εισβολείς» είναι περισσότεροι από τους εναπομείναντες στρατιώτες ,η δε μετανάστευση των άνεργων Ελλήνων έφερε την Ελλάδα στα πρόθυρα Αφανισμού.

Ήταν φανερά ΚΡΙΣΗ ημερών στα Ίμια αλλά εξελίχθηκε σε πολύμηνο οικονομικό ΠΟΛΕΜΟΣ και λέμε «το ψωμί ψωμάκι» .

ΑΦΟΡΜΗ η αιγιαλίτιδα ζώνη.

ΑΡΑ ΈΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ τα προφητικά λόγια του Αγίου.

ΤΩΡΑ ήμαστε στο ΕΛΛΑΣ στα εξαμίλια. Καθεστώς προσδιορισμού θαλάσσιων συνόρων τα 6 ναυτικά μίλια, έτσι ορίζονται τα θαλάσσια όρια γύρω από κάθε νησί ή γραμμή θαλάσσης . Δεν προβλέπεται επέκταση αυτών στα 12. Η Ελλάς θα παραμείνει αμέτοχη στα πολεμικά γεγονότα που έρχονται, διότι την έθεσε «κάτω από τη φτερούγα » ΤΟΥ Ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. Τα δόλια σχέδια των εραστών του σκότους δεν περνούν στην Ελλάδα.

Μην αποπροσανατολίζεσαι και μην αφήνεις το σκοτάδι να κυβερνά την ζωή σου.

Έλα στο ΦΩΣ της αισιοδοξίας και εναπόθεσε το βάρος των κακών κειμένων της ζωής σου στο πετραχήλι του Ιερέα. Γύρισε πίσω στα Μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας ,διότι ο θεός έδωσε παράταση ώστε να «δουν» οι λίγοι και να αλλάξουν πορεία . Βάλε το ατομικό σωσίβιο της εξομολόγησης ,καθάρισε τη στολή του βαφτίσματος και με προσευχή περίμενε αισιόδοξος τα γεγονότα. Απρόσμενα και Αφάνταστα θετικά αποτελέσματα περιμένουν την ΕΛΛΑΔΑ. Απλά εσύ, καθαρός θέσε υποψηφιότητα για να τα περάσεις από το σφυρί και το αμόνι ,να «δεις» τα ασύλληπτα και να τα απολαύσεις όσα ο ΘΕΟΣ σχεδίασε για το μέλλον του κόσμου τούτου.

Γαβριήλ Λυκουρίνος

Αλιεύς

Το Α και το Ω

eistinpolin

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter