ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ISRAEL TODAY NEWS : ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ : Ο πόλεμος με το Ιράν σχεδιάζεται και θα συμβεί μέσα στο 2019.

ΔΙΕΘΝΗ. - 18 Ιούν 2019 - 9:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο κύριος κύκλος του σχεδιάζουν μια εκτεταμένη εισβολή στο Ιράν, σύμφωνα με μια πηγή που εργάζεται στον Λευκό Οίκο.

Το σχέδιο περιλαμβάνειεισβολή στο έδαφος και τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων σε μια εκστρατεία που προγραμματίζεται πριν το τέλος του 2019. Το Ιράν θα “σβηστεί από τον χάρτη” ​​σύμφωνα με την πηγή και η πολεμική προσπάθεια αναμένεται να κοστίσει “δύο και μισή φορές τα έξοδα για τον πόλεμο στο Ιράκ “

Ο πόλεμος θα προωθηθεί από τα μέσα ενημέρωσης , μετά από μια” αναμενόμενη ψεύτικη σημαία καρφωμένη στο Ιράν, πιθανώς κάτι που περιλαμβάνει τα σκάφη στο Στενό του Ορμούζ. “Η ψεύτικη σημαία είναι ένα “αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου”, καθώς το Ιράν δεν έχει αναμφίβολα καμία επιθυμία ή πρόθεση να ξεκινήσει έναν πόλεμο, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.

Τα σχέδια του πολέμου έχουν το προσωπικό του Λευκού Οίκου “σε ενθουσιασμένο τζιτζι”, καθώς τα γεράκια πολέμου όπως ο Τζον Μπόλτον, έβαλαν τις “τελειωτικές πινελιές” στην προγραμματισμένη επίθεση. Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε αρχικά αντισταθεί στο σχέδιο, αλλά από τότε πήδηξε με ενθουσιασμό, έπεισε το Ιράν ότι αποτελεί «υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ» και ως εκ τούτου απαιτείται ένας πόλεμος για την «εξάλειψή του».

Περαιτέρω λεπτομέρειες έχουν αποκαλυφθεί, όπως:

Για την εξάλειψη του ιρανικού στρατού θα χρησιμοποιηθούν 100 πυρηνικά τακτικά.

120.000 αμερικανοί στρατιώτες θα χρησιμοποιηθούν στην εισβολή.

Η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ αναμένεται να ενταχθούν σε ένα “συνασπισμό” για την υποστήριξη του πολέμου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της CIA και οι προσπάθειες αντικοινοποίησης έχουν αυξηθεί κατά το προηγούμενο έτος, κατά την προετοιμασία.

Μια “ψεύτικη σημαία” ετοιμάζεται να χρησιμοποιηθεί πριν από τον πόλεμο με το Ιράν.

Η προπαγάνδα προετοιμάζεται από τον Λευκό Οίκο και ισραηλινούς ομολόγους του.

Το Ισραήλ θα στηρίξει την προσπάθεια και ο Μπενιαμίν Nετανιάχου φέρεται να «χαμογελά μέχρι τα αυτιά» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τον Τζον Μπόλτον.

Υπάρχουν ανησυχίες Η “βάση” του Tραμπ μπορεί να αντισταθεί ή να επικρίνει τις προσπάθειες, γι ‘αυτό καταβάλλονται περαιτέρω προσπάθειες προπαγάνδας για να “στηρίξουν την υποστήριξη” για τον πόλεμο.

Οι αναμενόμενες απώλειες κυμαίνονται μεταξύ 1,2 εκατομμυρίων και 2 εκατομμυρίων Ιρανών και 5,000 αμερικανών στρατιωτών.

Λόγω της στενής σχέσης του Προέδρου Tραμπ με τον Jared Kούσνερ, έχει δοθεί μια αίσθηση «νηφάλιας εισαγωγής» στην πολεμική προσπάθεια, η οποία είναι ως εκπλήρωση της «εβραϊκής προφητείας» μέσα στους κύκλους του Λευκού Οίκου. Πολλοί στο Λευκό Οίκο πιστεύουν ότι ο Jared Kούσνερ είναι ο «Μεσσίας» ή ο εβραίος « Μεσσίας » που δεν μπορεί να επιτύχει το «θρόνο» του μέχρι να εξαλειφθεί το Ιράν.

Η πηγή του Λευκού Οίκου είναι αξιωματούχος υψηλού επιπέδου ο οποίος έχει δίκιο σε πολλά άλλα πράγματα στο παρελθόν και η ταυτότητά του έχει επαληθευτεί.

https://israeltodaynews.blogspot.com/2019/05/iran-war-false-flag-plot-revealed.html

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL TODAY NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…