ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

KAΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ F35 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-20-7-2019

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Ιούλ 2019 - 12:30
Loading...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

1)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΔΙΜΕΡΗΣ ΚΡΙΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ. ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ  ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ  ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ  ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ‘ΠΕΡΙΕΡΓΑ’  ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ..ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑΤΟΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ(ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ)  ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ(Η ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ).ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ή ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.


2)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ CONSORTIUM ΤΩΝ F35 , ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ  ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ S400   ΠΧ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΓΑΛΛΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ EUROSAM/SAMP-T -ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ- ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ RΟKETSAN-ASELSAN.

3)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ   ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ  ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ TF-X/NATIONAL FIGHTER JET , Ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16/BLOCK 30 (ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΜΑΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΟΠΩΣ  ΤΟ HURKUS TO HURJET . ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ASELSAN  ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ F-16..


4)Η «ΑΠΟΒΟΛΗ ‘ΑΠΟ ΤΟ F35  /ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ PROJECT /ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 13  ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ1999/2002 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ 1.25ΔΙΣΔΟΛ.937 ΤΜΗΜΑΤΑ/ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΣΚΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΝΩ ΣΤΑ 627 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚ ΡΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΚΥΦΟΡΟΥΜΕΝΗ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ ΣΤΗ ΝΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

5)ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ S400  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ «ΑΔΕΙΑΣΑΝ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ , ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ  ΉΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ,ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛ ΜΠΑΜΠ-ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ /ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ’ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ»ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ’ ΣΤΟ ΚΑΝΤΟΝΙ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ..ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΟΙ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΜΠΡΕΝΤ ΜΑΓΚΕΡΚ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ ΗΣΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΕΣ.(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ…)

6)ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ/G20  -Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ . ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΙ-24 ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ PATRIOT-3 ΑΠΟ ΤΟ  ΧΑΤΑΙ,ΤΗΝ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ ΚΑΙ ΤΟ  ΚΑΡΑΜΑΝΜΑΡΑΣ.

7)ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ/ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ TFX ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 2026-2028.. Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ HURJET  ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΩΣ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.. ΤΟ HURKUS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ NΑTIONAL LIGHT ATTACK ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.


8)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑΑΡΟΣΚΑΦΗ. ΟΠΩΣ ΤΑ AKSUNGUR KAI BAYKAR MΑKINA AGINCI.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 2020,4.5ΤΟΝΟΙ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ 20Μ.ΕΝΩ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ -ΒΟΜΒΕΣ ΤΥΠΩΝ ΜΑΜ-L, ΜΑΜ-C, CIRIT ,ΜΚ81, ΜΚ82.ΚΑ..Η ΤOΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ UAV.

9)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕIΟ(ΠΙΟ ΠΟΛΥ  META TO ΒΡΕΧΙΤ) ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ  EΠΙΜΕΡΟΥΣ   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ RΟLLS ROYCE.

.analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter