• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΤΖΑΚΙΑ”‏

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

[email protected]

www.apostoloupanos.gr

Η “Νέα Δημοκρατία” είναι το πολιτικό κόμμα που αποτέλεσε τη συνέχεια του “Ελληνικού Συναγερμού” του Στρατάρχου Παπάγου και της “Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης”. Ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, κατά την μεταπολίτευση, στις 4 Οκτωβρίου 1974 και στην ιδρυτική της διακήρυξη μεταξύ των άλλων αναφερόταν: “Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την Πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την Εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη”.

Στις δεκαετίες που ακολούθησαν, αυτές οι αξίες ξέφτιζαν κάθε μέρα και περισσότερο. Έτσι, η ΝΔ μεταβλήθηκε σε ένα κόμμα των προυχόντων και μερικών πολιτικών οικογενειών που στηρίζονταν σε άνομα επιχειρηματικά συμφέροντα, που με ψευδεπίγραφα διλλήματα και ατέρμονες φρούδες υποσχέσεις υφάρπαζε την ψήφο του λαού και κυβερνούσε με μεγάλες πλειοψηφίες.

Ωστόσο, από τις μεγάλες πλειοψηφίες και τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις της ΝΔ, περάσαμε στον Αντώνη Σαμαρά και την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Μια συγκυβέρνηση που μετά βδελυγμίας αποκήρυσσε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς, όταν διατυμπάνιζε πριν τις εκλογές του 2012 σε όλα τα μήκη και τα πλάτη πως: “μια συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν ένα νέο χουντικό πραξικόπημα”!! Και από αυτό το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που διέλυε την Πατρίδα και το λαό, μπορούσε να γίνει μόνο από αυτόν τον πολιτικό σαλτιμπάγκο, ο οποίος το 1993 έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ, δημιουργώντας δικό του πολιτικό φορέα (Πολιτική Άνοιξη) – που αργότερα υπό την κατακραυγή του λαού διαλύθηκε – για να προτείνει ως λαγός και ακολούθως να στηρίξει μαζί με το ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα για την Προεδρεία της Δημοκρατίας τον Κωστή Στεφανόπουλο (εκλογή 8 Μαρτίου 1995). Έναν άλλο πολιτικό σαλτιμπάγκο της κεντροδεξιάς παράταξης που αποχωρώντας από τη ΝΔ και ιδρύοντας δικό του πολιτικό φορέα, την “Δημοκρατική Ανανέωση”, ανάγκασε τον Ευάγγελο Αβέρωφ να πει την παροιμιώδη φράση: “Το πρόβατο που φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος”.

Έτσι, στα χρόνια του Αντώνη Σαμαρά, η ΝΔ μεταλλάχτηκε οριστικά της ιδεολογικής και πολιτικής της ταυτότητας από τη στιγμή που η πολιτική του καμαρίλα που τον περιστοίχιζε ανήκε σε παλαιότερα ακραία ή σε νεοφερμένα ακροδεξιά στοιχεία, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Θανάσης Πλεύρης, η Μισέλ Ασημακοπούλου κ.α. Μοιραία λοιπόν, το καράβι μπάταρε ολοσχερώς και στη ΝΔ αποφάσισαν την εκλογή νέου αρχηγού. Και οι υποψήφιοι για την προεδρεία της ΝΔ θα είναι ο σημερινός πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος καθυστέρησε την κατάθεση της υποψηφιότητάς του αφού πρώτα έπρεπε να πάρει την έγκριση του “ιδιοκτήτη” του κόμματος, δηλαδή του Κώστα Καραμανλή, του Κυριάκου Μητσοτάκη που στηρίζεται από την “αγία οικογένεια”, του Αδώνιδος Γεωργιάδη – είναι τουλάχιστον ντροπή όσοι ψήφισαν το δικαίωμα υποβολής της πρότασής του και

παρουσιάζει στην πράξη την πολιτική μετάλλαξη της ΝΔ -, και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα!!

Ενισχυτικά όλων των παραπάνω είναι πως, τρεις ημέρες πριν λήξει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας, ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά γνώσεως λόγου, κατήγγειλε πως στη ΝΔ πίσω από κάποιες υποψηφιότητες υπάρχουν επιχειρηματικά τζάκια και πως αν χρειασθεί θα μιλήσει με ονόματα. Υπερθεμάτισε δε, λέγοντας: “Δεν θα μας επιβάλλουν οι επιχειρηματίες τον αυριανό αρχηγό της ΝΔ. Η ΝΔ ανήκει στους πολλούς και ανώνυμους και όχι στους λίγους και επώνυμους”.

Όμως, αυτές τις πολύ σκληρές δηλώσεις Κακλαμάνη, εκμεταλλεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και εξέδωσε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, είναι αποκαλυπτικές για την πάγια και σταθερή διασύνδεση της ΝΔ με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία και δεν έπαψε ποτέ να εκπροσωπεί”. Και λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Νικήτα Κακλαμάνη: “Η ιστορία της παράταξής μου δεν χρειάζεται την προστασία σας. Φροντίστε τα του οίκου σας, αφού όσοι έχουν μάτια βλέπουν και όσοι έχουν αυτιά ακούν”!!

Βέβαια, ο κ. Κακλαμάνης ο οποίος διακρίνεται για την ευστροφία του, απέφυγε να μας πει για την ταμπακέρα. Στηρίζεται σε αδιαφανή επιχειρηματικά συμφέροντα η ΝΔ ή όχι; Ποιοι υποψήφιοι στηρίζονται από αυτά τα συμφέροντα, που αύριο μεθαύριο θα ζητούν την εξαγορά της “επιταγής”; Μήπως γνωρίζει να μας απαντήσει ο “ιδιοκτήτης” της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής από το αρχηγείο του στη Ραφήνα; Μήπως επίσης, μπορεί να μας εξηγήσει γιατί στη συνάντηση που είχε με τον Τζιτζικώστα προ ημερών στο ησυχαστήριό του, προσπάθησε να τον αποτρέψει από την κατάθεση της υποψηφιότητάς του; Προσπάθησε να διατηρήσει το κληρονομικό δικαίωμα της ιδιοκτησίας του κόμματος; Γιατί, ο Τζιτζικώστας δεν στηρίζεται από τα τζάκια των επιχειρηματικών συμφερόντων που κατήγγειλε ο Κακλαμάνης; Γιατί, είναι νέο πολιτικό πρόσωπο στην κεντρική πολιτική σκηνή; Γιατί, έχει φρέσκες ιδέες και δεν έχει ψηφίσει Μνημόνια; Γιατί, χαλάει τη σούπα της οικογενειοκρατίας; Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζει ο Κώστας Καραμανλής πως, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε ανθρώπους που τον πίστευαν και τον στήριζαν και συνάμα έχει ιστορική ευθύνη για το που οδηγεί την παράταξη!! Έχει τεράστιες ευθύνες από τη στιγμή που στήριζε τον χειρότερο και αχρηστότερο πρόεδρο της ΝΔ, τον Αντώνη Σαμαρά!!

Κλείνοντας, θα ήθελα να γράψω “δυο” λόγια στο Τζιτζικώστα. Του δίνεται η χρυσή ευκαιρία να διακηρύξει πως θα ξεθεμελιώσει από τη ΝΔ τους βαρόνους και τις φατρίες που λυμαίνονται την παράταξη και την καθιστούν έρμαιο επαγγελματιών πολιτικών που εκλέγονται επί δεκαετίες βουλευτές χωρίς να προσφέρουν κανένα όφελος στην Πατρίδα και το λαό της. Και τέτοια φατρία, εκτός της Καραμανλικής και της Μητσοτακικής, είναι και η φατρία του Σαμαρά!! Που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και είναι η πιο επικίνδυνη!! Με τον εκπρόσωπό της, τον Άδωνι Γεωργιάδη. Που κατεβαίνει στη διεκδίκηση της προεδρίας ως λαγός του Συστήματος. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η αποχώρηση του Βορίδη, που δεν ήθελε σε αυτή τη φάση να εμπλακεί και να τσαλακώσει το προφίλ του!! Και όλοι γνωρίζουν την πολιτική “υποταγή” Γεωργιάδη και Βορίδη στον Αντώνη Σαμαρά που τους υποδέχτηκε με ανοικτές αγκάλες στη ΝΔ!! Που χαίρουν των ευλογιών της καθοδηγήτριας του

Σαμαρά, της εκλεκτής πεθεράς του, Τέτης Κρητικού!! Όμως, όπως και να έχει, ο Τζιτζικώστας είναι το πρώτο φαβορί για να εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ, αρκεί να προσέξει τις μπανανόφλουδες που θα του ρίξουν οι “σύντροφοί” του!! Δεν είναι άλλωστε, τυχαίο πως η Μισέλ Ασημακοπούλου στηρίζει Τζιτζικώστα και όχι Άδωνι!! Μα ο Άδωνις δεν την εξέλεξε βουλευτή στη Β΄ Αθηνών – προφανώς κατ΄ εντολή Σαμαρά – όταν ήταν “κυνηγημένη” από την εκλογική της περιφέρεια, του νομού Ιωαννίνων;; Γιατί λοιπόν δεν στηρίζει Άδωνι; Γιατί;;;; Έτσι, ας προσέξει ο Αποστόλης Τζιτζικώστας τα πιθανά εκβιαστικά διλλήματα που αποκρύπτονται αυτή τη στιγμή δολίως!!

2015-10-11_184118

Κατ΄ αποκλειστικότητα!!

Μάκης Βορίδης και Τέτη Κρητικού στο Ναύπλιο, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, υπό το βλέμμα της συζύγου του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργίας Σαμαρά – Κρητικού.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
2 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
11 ώρες ago
Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;
Slider

Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;

by admin
11 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες >.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες << Πολωνούς>>.

by admin
13 ώρες ago
Next Post
Το ΝΑΤΟ «μαγειρεύει» το κλείσιμο στενών με σκοπό να αποκόψει την κάθοδο του ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο

Το ΝΑΤΟ «μαγειρεύει» το κλείσιμο στενών με σκοπό να αποκόψει την κάθοδο του ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο

Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ “ΤΡΕΛΑΝΕΙ”ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.

Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΤΡΕΛΑΝΕΙ"ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr