• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΛΟΙΟΣ

ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ‏

13 έτη ago
in ΚΛΟΙΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η πατρίδα μας σήμερα δέχεται την επίθεση της παγκοσμιοποίησης. Εδώ διεξάγεται ένα τεράστιο πείραμα τιθάσευσης όλων των λαών, προκειμένου η χρηματοοικονομική φούσκα να μην σκάσει στα χέρια των διεθνών ολιγαρχιών, αλλά να σκάσει στα κεφάλια των λαών, με αρπαγή του πλούτου τους.
Αυτό το πείραμα γίνεται αυτή τη στιγμή σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε μας το πείραμα επιβάλλεται μέσω του χωροφύλακα της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη, δηλαδή…
της Γερμανίας, η οποία όμως ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τα δικά της εθνικιστικά σχέδια επικράτησης του Δ΄ Ράϊχ. Το καταφέρνει δε εύκολα αυτό, γιατί οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ελίτ (των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων), έχουν απεξαρτηθεί πλήρως και από εθνικά σύνδρομα, ηθικές αναστολές και φιλολαϊκά αισθήματα και έχουν ευθυγραμμιστεί απόλυτα με την ιδέα και τον τρόπο δράσης της παγκοσμιοποίησης που αποφέρει περισσότερα κέρδη στις διεθνείς ελίτ.

Οι λαοί (όπως και ο ελληνικός) έχουν μείνει μόνοι και απροστάτευτοι, από τις μέχρι πρότινος εθνικές τους ελίτ. Αναγκαστικά και μη έχοντας τι άλλο να κάνουν, περνούν διασκορπισμένοι και ασυντόνιστοι στην άμυνα και προσπαθούν να πιαστούν από έννοιες, όπως πατρίδα, έθνος, εθνική κυριαρχία, ιστορία, πολιτιστικές παραδόσεις, θρησκεία κ.λ.π. Όμως αυτόματα, όσοι αμύνονται κατ΄ αυτόν τον τρόπο, κατηγορούνται από τους γκλομπαλιστές ως πατριδοκάπηλοι, εθνικιστές, φασίστες, ρατσιστές, θρησκόληπτοι, φονταμεταλιστές κ.λ.π. με αποτέλεσμα να διαλύεται εύκολα κάθε απόπειρα για σύνταξη κάποιας γραμμής άμυνας. Οι γκλομπαλιστές νεοταξίτες, έκαναν όμως ένα ολέθριο σφάλμα. Διάλεξαν τον λάθος λαό για να κάνουν το πείραμά τους.

Η παγκοσμιοποίηση σε οικονομικό και επικοινωνιακό επίπεδο, προχωρά πλέον με τρομερές επιταχύνσεις και έχει καταστεί εντελώς ανεξέλεγκτη από τις εθνικές κυβερνήσεις, διαπερνώντας οριζόντια όλα τα εθνικά κράτη. Αυτή η εξέλιξη, βοηθούμενη και από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία, δεν μπορεί να αποτραπεί. Και μάλιστα όταν οι εθνικές ελίτ είναι ευθυγραμμισμένες με τη νέα κατάσταση. Είτε θα κάνει τον κύκλο της και θα σβήσει, είτε μάλλον θα τερματιστεί (ή θα αλλάξει μορφή) με έναν γενικευμένο καταστροφικό πόλεμο που θα προκαλέσουν τα επιθετικά παγκόσμια συμφέροντα και τα ανερχόμενα αμυντικά εθνικιστικά και ολοκληρωτικά κινήματα σε όλες τις χώρες.

Ενώ λοιπόν, τόσο οι παγκοσμιοποιημένες οικονομικές δραστηριότητες, όσο και η παγκόσμια μετάδοση πληροφοριών (δηλαδή οι δύο βασικοί παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται ο άνθρωπος), έχουν καταργήσει κάθε έννοια εθνικού κράτους και κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, την ίδια στιγμή η πολιτική εξουσία των εθνικών αντιπροσωπευτικών δημοκρατιών, παραμένει περιορισμένη στα όρια των εθνικών κρατών, χωρίς επομένως να μπορεί να επηρεάσει στο παραμικρό την επιταχυνόμενη επιθετική παγκοσμιοποίηση.

Όποια άμυνα και αν σκεφτούμε εμείς οι Έλληνες, χωρίς μάλιστα την απόλυτη σύμπλευση της δικής μας ελίτ, είναι καταδικασμένη σε πλήρη αποτυχία. Οι δε αμυνόμενοι θα στιγματιστούν και ενδέχεται να διωχθούν. Το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι η όξυνση του αμυντικού εθνικισμού στην Ελλάδα. Αλλά αυτό δεν είναι η λύση. Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι επίθεση. Δεν αμυνόμαστε λοιπόν στην παγκοσμιοποίηση, λέμε ναι, όμως εμείς θα την αλλάξουμε. Η μάχη δεν θα δοθεί στα μετόπισθεν, αλλά μέσα στην καρδιά της παγκοσμιοποίησης. Ναι λοιπόν, θα γίνουμε πολίτες του κόσμου, όμως θέτουμε ένα επιθετικό ερώτημα: Τι παγκοσμιοποίηση θέλουμε; Παγκοσμιοποίηση με επίκεντρο τα οικονομικά συμφέροντα ή παγκοσμιοποίηση με κέντρο τον άνθρωπο;

Η επιθετική (και όχι αμυντική) αυτή ερώτηση, η οποία εύκολα απαντάται, είναι ταυτόχρονα διαλυτική της ιδέας της ισχύουσας παγκοσμιοποίησης (έτσι όπως την εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί της), και επιπλέον γεννά τρία νέα ερωτήματα;

Αφού λοιπόν, προφανώς θέτουμε στο κέντρο της παγκοσμιοποίησης τον άνθρωπο, τότε:

1) Σε οικονομικό επίπεδο: Θέλουμε μια παγκοσμιοποίηση με μεσάζοντες (νταβατζήδες) μεταξύ των λαών ή μια παγκοσμιοποίηση με άμεση επικοινωνία των ίδιων των λαών;
2) Σε πολιτικό επίπεδο: Θέλουμε παγκοσμιοποίηση της ολιγαρχίας ή παγκοσμιοποίηση της δημοκρατίας;
3) Σε συγκρουσιακό επίπεδο: Θέλουμε πολέμους που μας οδηγούν τα συμφέροντα των μεσαζόντων (νταβατζήδων) ή παγκόσμια ειρήνη με άμεση συνεργασία μεταξύ των λαών;

Τα πιο πάνω ερωτήματα είναι επιθετικά. Κτυπούν την καρδιά της ισχύουσας παγκοσμιοποίησης και δημιουργούν τη νέα παγκόσμια ιδεολογία και το παγκόσμιο όραμα που απουσιάζουν αυτή τη στιγμή από την εν εξελίξει παγκοσμιοποίηση. Ταυτόχρονα, τα ερωτήματα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις επικρατούσες σκέψεις των διεθνών ελίτ για ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό μοντέλο διακυβέρνησης. Το μοντέλο αυτό θα το επιτύχουν, μόνο όσο εμείς οι πολίτες εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε άμυνα και να είμαστε εύκολα αναλώσιμοι.

Επιπλέον, οι απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, θα δώσουν αυτόματα απαντήσεις και σε θέματα όπως, κοινωνικοποίηση ή όχι του κρατικού μηχανισμού; κοινωνικοποίηση ή όχι της έκδοσης και ελέγχου του χρήματος; κοινωνικοποίηση ή όχι του internet και των ΜΜΕ; κοινωνικοποίηση ή όχι των κεντρικών τραπεζών; διατήρηση ή κατάργηση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και εγκαθίδρυσης πραγματικής δημοκρατίας με τη βοήθεια και της σύγχρονης τεχνολογίας; κ.λ.π.

Διάλεξαν λοιπόν λάθος λαό, γιατί αυτός εδώ ο λαός που έδωσε στην ανθρωπότητα τον σύγχρονο πολιτισμό, είναι και ο μόνος που δεν φοβάται να βγει στην παγκόσμια κοινότητα και να θέσει τα πιο πάνω ερωτήματα που γεννούν νέα παγκόσμια προτάγματα.

Δεν φοβόμαστε λοιπόν εμείς οι Έλληνες την παγκοσμιοποίηση, ούτε θα επιτρέψουμε αυτή να μας διαλύσει. Απλά θα της αλλάξουμε το δρόμο που έχει πάρει. Ας αρχίσουμε λοιπόν μέσα από την ίδια την Ευρώπη με τη δημιουργία ενός νέου πανευρωπαϊκού κινήματος που θα θέτει τα πιο πάνω ερωτήματα.

Πέτρος Χασάπης
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο
Slider

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz
Slider

Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος

by admin
3 εβδομάδες ago
Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

by admin
3 εβδομάδες ago
Next Post
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr