ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Leo Hohmann: Όσο ο κόσμος ασχολείται με τις εκλογές, το σύστημα του θηρίου του ενός κόσμου γίνεται πραγματικότητα

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 30 Μαρ 2023 - 6:16
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Την στιγμή που υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση, αν όχι γελοίο, είναι αστείο να μιλάμε για εθνικές εκλογές σε κάθε χώρα του κόσμου γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται.
 
Ή γίνεσαι ένα με το παγκόσμιο σύστημα σαν πολιτικός, ή εξαφανίζεσαι. Όσοι επιμένουν στην πολιτική σήμερα, τελικά έγιναν ένα με το παγκόσμιο σύστημα, άσχετα αν σας λένε το αντίθετο. Μέσα τους ξέρουν ότι την κατάλληλη στιγμή θα ενδώσουν σε ότι διαταχθούν!
 
Οι παγκοσμιοποιητές όχι μόνο θέλουν να αφαιρέσουν τα μετρητά από το πορτοφόλι σας, θέλουν επίσης να αφαιρέσουν τις πιστωτικές κάρτες, τις χρεωστικές κάρτες και τελικά ακόμη και το κινητό σας τηλέφωνο από την τσέπη σας.
Ενώ οι λαοί υπνωτίζονται ολοένα και περισσότερο από την εκλογική κάλυψη της χώρας τους, όπου το μόνο που ακούνε είναι η θεατρικότητα γύρω από τα εκλογικά προγράμματα, οι παγκοσμιοποιητές και οι τεχνοκράτες κινούνται γρήγορα για να εγκαταστήσουν μια νέα παγκόσμια οικονομική τάξη που θα ξεπεράσει το πολιτικό σύστημα και θα υποδουλώσει την ανθρωπότητα.
Ο Τραμπ είναι η τέλεια πολωτική φιγούρα για να αποσπάσει την προσοχή των Αμερικανών σε αυτή τη βασική στιγμή της ιστορίας. Κρατήστε το βλέμμα σας πάνω του και είναι σίγουρο ότι θα χάσετε την ευρύτερη εικόνα.
Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα του θηρίου που προσεγγίζει γρήγορα, το οποίο μας βαδίζει προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την οικονομική σκλαβιά μέσω συστημάτων πληρωμών χωρίς μετρητά, βιομετρικής επιτήρησης, ακόμη και θανάτου. Ναι, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και οι ενέσεις mRNA θα παράσχουν την παγκόσμια σφαγή ανθρώπινων πληθυσμών που  ισχυρά συμφέροντα υποστηρίζουν εδώ και δεκαετίες.
Δεν θα ψηφίσουμε ποτέ την έξοδο μας από αυτό το σύστημα, ούτε εκλέγοντας τον Τραμπ ή τον ΝτεΣάντις ή οποιονδήποτε άλλον. Έχουμε ήδη δοκιμάσει αυτό το μεσσία, θυμάσαι; Η ψηφοφορία είναι καλή, αλλά η ψήφος αντιπροσωπεύει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του πολιτικού μας καθήκοντος και δεν πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας να αναλωθούν από το θέατρο που περιβάλλει την εκλογική διαδικασία, ειδικά τις προεδρικές εκλογές.
Αντίθετα, θα έλεγα ότι πρέπει, ως άτομα, να αποφασίσουμε τώρα σε ποιο βασίλειο θέλουμε να είμαστε μέρος.
Μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στο κοσμικό σύστημα θηρίων, απολαμβάνοντας την προσωρινή ασφάλεια και ανέσεις του, μόνο για να πληρώσουμε τον αυλητή αργότερα καταβαίνοντας με αυτό το διεφθαρμένο σύστημα όταν συναντήσει τον αναπόφευκτο χαμό του.
Ή, μπορούμε να εξαιρεθούμε από το σύστημα – μια απόφαση που κάποια στιγμή θα προκαλέσει την οργή του παγκόσμιου συστήματος, το οποίο διαχειρίζονται παγκοσμιοποιητές και αρπακτικά.
Αυτά τα αρπακτικά δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν απλώς να μείνουν μόνοι, να ζουν ελεύθεροι και ανεξάρτητα από τις υπερανθρωπιστικές τεχνολογίες τους και να απανθρωποποιούν τα φαρμακευτικά προϊόντα.
Κάνοντας τη στάση μας εναντίον αυτών των παγκόσμιων αρπακτικών τώρα, τους στέλνουμε ένα μήνυμα ότι δεν θα μας κυριαρχήσουν, δεν θα μας υποτάξουν, τουλάχιστον όχι δελεάζοντάς μας να μπούμε πρόθυμα στην αιχμαλωσία μας.
Με αυτό το υπόβαθρο, ας φτάσουμε στο κύριο σημείο αυτού του άρθρου: Συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών χωρίς μετρητά που τροφοδοτούν τα προσωπικά σας βιομετρικά δεδομένα.
Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι η αλυσίδα εστιατορίων Panera Bread λανσάρει μια νέα βιομετρική επιλογή πληρωμής που προσφέρεται από την Amazon, όπου οι πελάτες σαρώνουν τις παλάμες τους χωρίς να χρειάζονται μετρητά ή πιστωτικές κάρτες.
Τώρα η JP Morgan ανακοίνωσε ότι λανσάρει επίσης ένα νέο βιομετρικό σύστημα πληρωμών με σχέδια να το καταστήσει διαθέσιμο σε όλες τις επιχειρήσεις λιανικής με τις οποίες συναλλάσσεται.
Το Wine Press αναφέρει:
«Μετά από έναν μήνα τραπεζικής αναταραχής σε όλο τον κόσμο, η αμερικανική megabank JP Morgan ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα την έναρξη ενός πιλοτικού προγράμματος για μια νέα πλατφόρμα πληρωμών αναγνώρισης προσώπου, την οποία σχεδιάζει να παραχωρήσει σε άλλες τράπεζες και επιχειρήσεις για χρήση. Άλλες εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν εισαγάγει παρόμοιο τύπο συστημάτων πληρωμών, όπως το  σύστημα ανέπαφων πληρωμών και αναγνώρισης προσώπου της VISA για το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Κατάρ ή  τη λειτουργία «Smile to Pay » της Mastercard.
Στον ιστότοπό της, η Visa μας προσκαλεί να μάθουμε « πώς να πατάμε για πληρωμή » με τα συστήματα ανέπαφων πληρωμών της. Η Apple προσφέρει βιομετρικές συνδέσεις για τα κινητά της τηλέφωνα εδώ και αρκετά χρόνια και τώρα μπορείτε απλώς να κατευθύνετε το τηλέφωνό σας ή το AppleWatch σας σε ορισμένα από αυτά τα συστήματα και, μπίνγκο, είστε έτοιμοι να το ελέγξετε. Μπορείτε να δείτε στον ιστότοπό της τη μεγάλη λίστα των συμμετεχόντων λιανικής στο ανέπαφο σύστημα της Visa, συμπεριλαμβανομένων των McDonalds, Aldi, Costco, CVS Pharmacy, 7-Eleven, Dunkin Donuts, Starbucks, OfficeMax, Whole Foods κ.λπ.
Η Visa εξηγεί το σύστημά της ως εξής:
«Οι ανέπαφες πληρωμές είναι συναλλαγές που πραγματοποιούνται πατώντας είτε μια ανέπαφη κάρτα είτε μια κινητή ή φορητή συσκευή με δυνατότητα πληρωμής σε ένα τερματικό πληρωμής με δυνατότητα ανέπαφων, Κάρτες, τηλέφωνα, ρολόγια και άλλες συσκευές χρησιμοποιούν την ίδια ανέπαφη τεχνολογία. Όταν πατάτε για να πληρώσετε, το ταμείο είναι ασφαλές και βολικό.?
Κάθε φορά που η εταιρική Αμερική παρουσιάζει μια νέα τεχνολογική πρόοδο, το σημείο πώλησης είναι πάντα το ίδιο. Είναι πάντα πιο ασφαλές, ασφαλές και βολικό .
Η JP Morgan εξέθεσε το νέο της σύστημα ανέπαφων πληρωμών σε ένα δελτίο τύπου στις 23 Μαρτίου 2023 : 
Η JP Morgan θα ξεκινήσει πιλοτικά τις πληρωμές με βάση τα βιομετρικά στοιχεία με επιλεγμένους λιανοπωλητές στις ΗΠΑ Αυτή είναι η πρώτη πιλοτική λύση που κυκλοφορεί από τη νέα σουίτα προϊόντων Commerce Solutions της JP Morgan Payments, αφιερωμένη στο να βοηθά τους εμπόρους να προσαρμοστούν στο ταχέως εξελισσόμενο τοπίο πληρωμών.
Το πιλοτικό πρόγραμμα πληρωμών που βασίζεται σε βιομετρικά στοιχεία περιλαμβάνει αναγνώριση παλάμης και προσώπου για έλεγχο ταυτότητας πληρωμών στο κατάστημα και λειτουργεί με βάση την εγγραφή-σύλληψη-επαλήθευση ταυτότητας-πληρωμή. Οι παγκόσμιες βιομετρικές πληρωμές αναμένεται να φτάσουν τα 5,8 τρισεκατομμύρια δολάρια και τους χρήστες 3 δισεκατομμυρίων έως το 2026, σύμφωνα με την Goode Intelligence.
Η πιλοτική προσφορά βιομετρικών στοιχείων της JP Morgan Payments θα πρέπει να επιτρέπει γρήγορες, ασφαλείς και απλές εμπειρίες ολοκλήρωσης αγοράς για τους πελάτες των εμπόρων της, παρέχοντας μια σύγχρονη εμπειρία πληρωμών για την ενίσχυση της πίστης των πελατών. Ως ο κορυφαίος παγκόσμιος αγοραστής εμπόρου, η JP Morgan Payments βρίσκεται σε μοναδική θέση ώστε να επιτρέπει σε αυτήν τη λύση να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αγοραστών χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία. “
Ο Jean-Marc Thienpont, επικεφαλής του Omnichannel Solutions για την JP Morgan Payments δήλωσε:
Ακούτε κάποιον πολιτικό υποψήφιο να μιλά για τη σκοτεινή πλευρά του ψηφιακού; Ακούτε κάποιον από αυτούς να μιλάει για την τεχνολογία έξυπνων πόλεων που καταστρέφει την ιδιωτική ζωή που εγκαθίσταται σε πόλεις παγκοσμίως; Ακούτε να συζητούνται οι κίνδυνοι των ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων, τα οποία επικυρώθηκαν από τα έθνη της G20 στα τέλη του περασμένου έτους; Όχι, ούτε εγώ. Και αυτό περιλαμβάνει και τον Τραμπ.
Πηγή: https://leohohmann.com
crime-study.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr