• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

«Light» και μουσική «Τραπ»: Χειρότερη μορφή αναπηρίας από την παλιανθρωπιά δεν υπάρχει

Ένα υποκριτικό σύστημα που επί χρόνια πρόβαλλε τον τράπερ «Light», τώρα ξαφνικά... σοκαρίστηκε από τους μισαναπηρικούς στίχους του;

1 έτος ago
in Slider, ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ελευθέριος Ανδρώνης

Ο μεγάλος ντόρος που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες για τους εμετικούς στίχους ενός τραγουδιού του γνωστού τράπερ «Light», δείχνει την ηθική χρεωκοπία ενός ολόκληρου συστήματος που έχει κάνει κανόνα τη μισανθρωπία και εξαίρεση τη στηλίτευσή της.

Εδώ και χρόνια έχει χυθεί άπειρο μελάνι από ειδικούς για τις καταστροφικές συνέπειες των μουσικών ειδών όπως η «Τραπ». Έχουν γίνει πάμπολλες παρεμβάσεις, συζητήσεις, καταγγελίες. Αλλά πάντοτε έπαιρνε προβάδισμα η κερδοφορία της μουσικής βιομηχανίας.

Και αν αρκετά συχνά γίνονταν διάφορα επεισόδια με τράπερς που είχαν να κάνουν με συμμορίες, ναρκωτικά, οπλοκατοχή, άγριες συμπλοκές με μπράβους, εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς κ.λπ, το σύστημα τα αντιμετώπιζε ως μεμονωμένα περιστατικά. Ώσπου να γίνει το επόμενο μουσικό event (μουσικά reality, βραβεία κ.λπ) όπου θα καλούνταν οι ίδιοι «τράπερς» ως «guest-stars» για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης και να αναβαπτίσουν την καφρίλα τους στην κολυμβήθρα της δημοσιότητας.

Το ίδιο το μιντιακό σύστημα ανακυκλώνει αυτή τη σκουπιδομουσική, σαν μονάδα καθαρισμού λυμάτων που φιλτράρει τα δυσώδη ακούσματα μέσα σε φιλόξενα στούντιο και τα ξανασερβίρει στο κοινό. Και τώρα ξαφνικά βγήκαν όλοι από τα ρούχα τους, διότι ο «Light» χλευάζει με αποκρουστικό τρόπο τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, με στίχους που δεν πρόκειται καν να μεταφέρω εδώ πέρα.

Μήπως να θυμίσουμε άραγε ότι η μουσική βιομηχανία έκανε πρώτο «όνομα» τον συγκεκριμένο τράπερ, ο οποίος για χρόνια είχε γίνει και εκλεκτός των καναλιών; Και ναι, μιλάμε για τα ίδια κανάλια που νυχθημερόν γαβγίζουν για το δικαίωμα της γυναίκας στην έκτρωση, την τυραννία της «πατριαρχίας», το σπάσιμο των στερεοτύπων κ.ο.κ. Αλλά ένας «Light» μπορεί να βρίζει χυδαία τις γυναίκες και να απολαμβάνει απόλυτη ασυλία από τα μίντια γιατί προφανώς εκτελεί αρεστές υπηρεσίες. Αλλά κάποιος άλλος που θα μιλήσει αφυπνιστικά για τις εκτρώσεις, πέφτουν όλοι πάνω του σαν λυσσασμένα κοράκια λέγοντας ότι αν δεν έχει… μήτρα – δεν του πέφτει λόγος.

Να μιλήσουμε λίγο για μισαναπηρισμό

Και ας αναρωτηθούμε ποια ακριβώς Πολιτεία φρίττει τώρα με τους στίχους του «Light»; Εκείνη η Πολιτεία που επιτρέπει σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να κάνουν live κουβεντούλα, λέγοντας ότι είναι «καλύτερη λύση να είσαι νεκρός» από το να ζεις σε αναπηρικό καροτσάκι; Ή εκείνη η Πολιτεία που αθωώνει YouΤubers, οι οποίοι βασάνιζαν ΑμΕΑ σε live streaming και εισέπρατταν λεφτά από χιλιάδες αρρωστημένους συνδρομητές; Η εκείνη την Πολιτεία που έπνιξε τον Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ένα χαμογελαστό παιδί με νοητική στέρηση που ο θάνατός του θα αντιμετωπιζόταν σαν ατύχημα αν δεν καταγραφόταν σε βίντεο;

Τα ξεχάσαμε αυτά ή νομίζουν κάποιοι ότι κάποιο διαφορετικό «τέρας» γεννάει τις αχρειότητες των τραπερς; Όχι, είναι κεφάλια του ίδιου πολυκέφαλου τέρατος, που λέγεται εκφυλισμός της κοινωνίας.

Τελικά η παλιανθρωπιά είναι κατακριτέα μόνο όταν σηκώνεται ντόρος, έτσι δεν είναι; Και όλο το υπόλοιπο διάστημα μπορούμε να κυλιόμαστε μια χαρά στον πάτο του βαρελιού. Όλη αυτή η μισάνθρωπη βία που διατρέχει τους πόρους του συστήματος είναι επιτρεπτή, μέχρι να σκάσει κάποιο απόστημα με πύον σαν την περίπτωση «Light», να το μπαντάρουν όπως να’ ναι, κι έπειτα όλα καλά, προχωράμε!

Πνευματική αναπηρία

Μια ματιά – μόνο – στο κοινό που μαζεύει ο συγκεκριμένος τράπερ (και γενικότερα όλοι οι κακόηχοι αυτού του είδους), αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του ξεπεσμού της κοινωνίας. Πέρα από το θλιβερό θέαμα των 10χρονων και 14χρονων, θα δεις ακόμα και 30χρονους ή 40χρονους να διασκεδάζουν ξέφρενα με τέτοια ακούσματα. Ακόμα χειρότερα, θα δεις γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους για να τα βαπτίσουν στον μουσικό βόθρο.

Πνευματικά ανάπηροι που θαυμάζουν πνευματικά ανάπηρους και όλοι μαζί να χλευάζουν τα παλικάρια της ζωής, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, που αν είχαμε έστω το ένα εκατοστό του σθένους τους, θα είχαμε μια πολύ υγιέστερη κοινωνία.

Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι ξεπεράσαμε πλέον τον πάτο και οδεύουμε στον απόπατο. Αφού απεμπολήσαμε τον Θεό, γινόμαστε θηρία που καγχάζουν τις αναπηρίες. Η μουσική αντί για ψυχαγωγία, καταντά σήμερα αρένα για μισάνθρωπα κόμπλεξ, όπου ο κάθε τοξικομανής εγωισμός αναζητά λίγη δόση «ανωτερότητας» εις βάρος του συνανθρώπου. Οι δύστυχες ψυχές που αναπαύονται σε τέτοια ακούσματα, είναι τα πραγματικά άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχουν ανάγκη τη χαιρεκακία για να νιώθουν λιγάκι ζωντανοί, μέσα σε όλη αυτή τη θανατίλα που δημιουργεί η έλλειψη Θεού.

Και γιατί άλλωστε να προβληματιστεί ο «Light» εφόσον του παρέχει πλήρη ασυλία το σύστημα; Και γιατί άλλωστε να προβληματιστεί το σύστημα, εφόσον ο «Light» αποφέρει μεγάλα κέρδη και υποβαθμίζει τη νοημοσύνη των νέων, δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια; Χαζοί είναι να απαρνηθούν τέτοιο… αστέρι;

sportime.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
36 λεπτά ago
Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»
Slider

Ειρήνη Μαρουπα: «”Μολών λαβέ” – Η απάντηση στην ψηφιακή φυλακή και την παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται»

by admin
7 ώρες ago
Ζωντάνεψε την ημέρα που θα «δωρίζανε» τα όργανά του!
Slider

Ζωντάνεψε την ημέρα που θα «δωρίζανε» τα όργανά του!

by admin
7 ώρες ago
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Επείγον μήνυμα πατ. Αρσένιου
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! Επείγον μήνυμα πατ. Αρσένιου

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Ανατριχίλα – Kiyosaki: Το σύστημα συντρίβεται, οι ελίτ ετοιμάζονται – Έρχεται η απόλυτη ύφεση, η ανεργία θα εξαπλωθεί σαν ιός

Ανατριχίλα - Kiyosaki: Το σύστημα συντρίβεται, οι ελίτ ετοιμάζονται - Έρχεται η απόλυτη ύφεση, η ανεργία θα εξαπλωθεί σαν ιός

Απίστευτο! Τι απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη για το ποια είναι η αληθινή θρησκεία και ποιος ο αληθινός Θεός. Τι είπε για ταυτότητες και προσωπικό αριθμό.

Απίστευτο! Τι απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη για το ποια είναι η αληθινή θρησκεία και ποιος ο αληθινός Θεός. Τι είπε για ταυτότητες και προσωπικό αριθμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr