ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Lindsey Williams – Η Οικονομική κατάρρευση έχει φτάσει – Νέο Παγκόσμιο Νόμισμα, Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει .

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 8 Απρ 2020 - 20:57
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας παραδέχεται ότι το σύστημα δολαρίων πεθαίνει και χρειάζεται ένα παγκόσμιο νόμισμα.

Ο Mark Carney ανακοινώνει το τέλος του νομισματικού συστήματος και είναι πιθανό να αντικατασταθεί με ένα ψηφιακό νόμισμα.

Η ιστορία της παγκόσμιας επαναφοράς νομίσματος

Ποιο είναι το ιστορικό της Επαναφοράς Παγκόσμιου Νόμου που είναι γνωστό και ως GCR; Η θεωρία της Παγκόσμιας Νομικής Επαναφοράς είναι μια τεράστια θεωρία υπερφυσικής συνωμοσίας που περιέχει πολλές υπο-θεωρίες. Από εκεί προέρχεται.
Στα τέλη του 20ου αιώνα, άρχισαν να εμφανίζονται πολλές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το δολάριο των Ηνωμένων Πολιτειών και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Μια θεωρία λέει ότι ο νόμος των ομοσπονδιακών κρατικών τίτλων εγκρίθηκε κρυφά. Ο ισχυρισμός είναι ότι η πλειοψηφία του Κογκρέσου ήταν στο σπίτι για την διακοπή των Χριστουγέννων όταν ψηφίστηκε αυτός ο νόμος. Αυτή η πεποίθηση είναι ότι ψηφίστηκε από μια μειοψηφία. Υπονοείται ότι το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου ήταν ενάντια σε αυτόν τον νόμο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποβλήθηκε σε μυστική ψηφοφορία.
Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας λέει ότι η 16η τροποποίηση δεν επικυρώθηκε ποτέ. Συνεπώς, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το δικαίωμα να φορολογούν τον αμερικανικό πολίτη. Μια άλλη συνωμοσία δηλώνει ότι η δυναστεία των Rothschild ανάγκασε την Αγγλία στον πόλεμο του 1812 επειδή η Αμερική αρνήθηκε να ανανεώσει τον χάρτη της δεύτερης κεντρικής τράπεζας. Πολλοί άλλοι τύποι νομισματικών θεωριών συνωμοσίας άρχισαν να σχηματίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς η ιστορία ξαναγράφηκε.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.

ΤΑ 10ΕΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΠΕΣΑΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ 1,36%, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΟ 1,39 [ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ FUTURES ΜΕΤΟΧΩΝ. Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ.

ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (SHCOMP) ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 5,6% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2019. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΥΠΕΣΤΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (DAX) ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 5%.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Ο ΔΕΙΚΤΗΣ MSCI ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ 8,9%  ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟ 2008.

Εδώ είναι το σενάριο. “Οι κυβερνητικές υπηρεσίες δυσκολεύονται να κάνουν τις πληρωμές τους. Οι κυβερνήσεις των κρατών εκδίδουν δελτία για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Η κοινωνική ασφάλιση των ΗΠΑ καθυστερεί να εκδώσει τις πληρωμές σε συνταξιούχους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Πολλές τράπεζες εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με τη ρευστότητα. Οι τιμές των τροφίμων κλιμακώνονται συνέχεια. Αντί να μιλάμε για την ανάκαμψη, ο καθένας μιλάει για πληθωρισμό, χρήματα, μαζικές απολύσεις κλπ. Είμαστε 5 ημέρες πριν από την οικονομική κατάρρευση ».
Αν και πιστεύω ότι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς είναι ακόμα 3 έως 5 χρόνια μακριά από μια οικονομική κατάρρευση, πιστεύω ότι η κατάρρευση έρχεται. Το ευρώ θα καταρρεύσει πρώτα. Η Ελλάδα, η Ιταλία, η Κίνα και η Ισπανία έχουν ήδη καταρρεύσει. Η Ιταλία και η Πορτογαλία σύντομα θα καταρρεύσουν στη συνέχεια. Έχοντας αυτή τη διορατικότητα, προετοιμαζόμουν έντονα για τα τελευταία 2 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων 2 χρόνων, έχω σκεφτεί συχνά τι θα φαινόταν τις τελευταίες 5 ημέρες πριν από την κατάρρευση. Επειδή οι κυβερνήσεις θα κάνουν τα πάντα και τίποτα για να καθυστερήσουν την έναρξη μιας οικονομικής κατάρρευσης, όπως θα έπρεπε, πιστεύω ότι το πρόβλημα θα οικοδομηθεί σε ένα δραματικό σημείο, όπου η οικονομία θα πέσει πολύ γρήγορα. Με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των Η.Π.Α. που έχει ελλείμματα 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τα τελευταία 3 χρόνια, πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί; Όπως κάποια στιγμή, καμία ξένη κυβέρνηση ή εγχώρια οντότητα δεν θα θελήσει να αγοράσει ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ.
Αυτό είναι ένα βίντεο που βγήκε από την fema που νόμιζα ότι ήταν σημαντικό να ξαναγυρίσω. Υπάρχουν πολλές καταστροφές στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα ήταν πολύ σοφό να προετοιμαστείς για οτιδήποτε. Σεισμοί, ηφαίστεια, πλημμύρες, οικονομική κατάρρευση, τυφώνες.
Στη συνέχεια, η μόνη επιλογή είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να παράγει τεχνητά χρήματα, που δεν υποστηρίζονται από φορολογικά έσοδα ούτε από ενσώματα περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου η Fed να αγοράσει ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ. Σε κάποια χρονική στιγμή, η συνεχής έγχυση των νομισμάτων fiat θα προκαλέσει μια υπερπληθωριστική περίοδο. Εκείνη την εποχή, η σπείρα προς την  οικονομική κατάρρευση θα επιταχυνθεί .
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PREPPER FORTRESS : Corfiatiko.blogspot.com
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…