• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Mυρίζει μπαρούτι – Πρωθυπουργός Πολωνίας: “Αναμένουμε επίθεση – Η Wagner μετέφερε δυνάμεις στον Διάδρομο Suwalki – Στείλαμε ελεύθερους σκοπευτές”

3 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Πολωνία, Λιθουανία και Λετονία κλείνουν τα σύνορα σε Λευκορωσία και Καλίνινγκραντ

Θέμα χρόνου είναι το πολεμικό επεισόδιο μεταξύ Πολωνικού Στρατού και δυνάμεων της Βάγκνερ. Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ανακοίνωσε την ανάπτυξη “Βαγκνεριτών” στον κομβικής σημασίας διάδρομο Suwalki.

Οι άνδρες της Wagner PMC βρίσκονται την πόλη του Γκρόντνο κοντά στα Πολωνικά και Λιθουανικά σύνορα και το Διάδρομο Suwalki που οδηγεί στο Καλίνινγκραντ.

Στρατιώτες της PMC “Wagner” ενδέχεται να επιχειρήσουν να εισβάλουν στο έδαφος του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τον Πολωνό στρατάρχη Καμίνσκι, οι «μουσικοί» θα πραγματοποιήσουν στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Πολωνίας προκειμένου να «δοκιμάσουν το ΝΑΤΟ». Ο Καμίνσκι είναι ένας από τους τέσσερις αναπληρωτές στρατάρχες στην Άνω Βουλή του πολωνικού νομοθετικού σώματος.

Soldiers of PMC “Wagner” may attempt to invade NATO territory

According to the Polish vice-marshal Kaminsky, the “musicians” will carry out a military operation to attack the territory of Poland in order to “test NATO” for a response.

Kyiv is actively picking up the Polish… pic.twitter.com/1kSvZxBbr4

— Spriter Team (@SpriterTeam) July 31, 2023

Πρωθυπουργός Πολωνίας: Η “Wagner” μετέφερε δυνάμεις στην περιοχή του διαδρόμου Suwalki!

Η δορυφορική αναγνώριση και επιτήρηση δείχνει την επέκταση της παρουσίας παραστρατιωτικών δυνάμεων της PMC “Wagner” στη Λευκορωσία. Αυτό προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο των γειτονικών χωρών – της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής.

“Το έδαφος της Πολωνίας υφίσταται αδιάκοπη «υβριδική επιθετικότητα» από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία εδώ και σχεδόν δύο χρόνια” δήλωσε ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της πολωνικής κυβέρνησης, μόνο το 2023 καταγράφηκαν 16.000 «επιθέσεις» στα πολωνικά σύνορα και απόπειρες παράνομης διέλευσης. Αλλά τώρα η κατάσταση έχει γίνει ακόμη πιο περίπλοκη και, κατά τη γνώμη του, η Μόσχα και το Μινσκ φταίνε για αυτό.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Morawiecki, ένα απόσπασμα “Βαγκνεριτών” που αριθμεί περίπου εκατό στρατιώτες μεταφέρθηκε στην περιοχή του διαδρόμου Suwalki, στη συμβολή των συνόρων της Λιθουανίας, της Πολωνίας και της Λευκορωσίας.

“Αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα προς μια περαιτέρω υβριδική επίθεση στο πολωνικό έδαφος” είπε ο Morawiecki.

“Προφανώς, θα κρυφτούν πίσω από τη στολή των Λευκορώσων συνοριοφυλάκων και θα βοηθήσουν στις προσπάθειες εισόδου των λαθρομεταναστών στην Πολωνία για να αποσταθεροποιήσουν το κράτος μας.

Οι ίδιοι μπορούν να μεταμφιεστούν σε μετανάστες για να καταλήξουν στο έδαφος της Πολωνίας, δημιουργώντας της πρόσθετους κινδύνους” είπε ο επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της Πολωνίας σε ομιλία του σε εργοστάσιο στο Gliwice, όπου ξεκινά η επισκευή των αρμάτων μάχης Leopard που προέρχονται από την Ουκρανία.

Η πολωνική υπηρεσία πληροφοριών επιβεβαίωσε ότι οι στρατιώτες της Βάγκνερ μπορεί να παρουσιαστούν ως συνοριοφύλακες ή και μετανάστες για να εισέλθουν στην επικράτεια της Πολωνίας και να «αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση» .

The Wagnerians are entering Poland as migrants – claims Polsat News

A new wave of panic gripped Poland. Namely, the local population believes that illegal migrants who are essentially members of PVK Wagner are penetrating the territory of Poland from Belarus, this was said by… pic.twitter.com/rbi7giOqvE

— Spriter Team (@SpriterTeam) July 30, 2023

Ο πολωνικός στρατός ανέπτυξε ελεύθερους σκοπευτές στα σύνορα με Λευκορωσία!

Παράλληλα, η διοίκηση του πολωνικού στρατού ανακοίνωσε την ανάπτυξη ελεύθερων σκοπευτών του στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Σύμφωνα με τον Stanislav Zharin, Πολωνό Επίτροπο για την Ασφάλεια, “οι λευκορωσικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν οργανωθεί προκειμένου να μεταφέρουν παράνομους μετανάστες στα πολωνικά σύνορα.

Για το λόγο αυτό τους παρέχουν εξοπλισμό που θα τους επιτρέψει να περάσουν τους φράχτες που έχει εγκαταστήσει η πολωνική πλευρά”.

Ο Πολωνός αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι οι αρχές της Λευκορωσίας φέρεται να δίνουν στους μετανάστες σκάλες και κόφτες μπουλονιών, καθώς και να τους οπλίζουν με πέτρες και τούβλα για να επιτεθούν στους Πολωνούς.

Υπενθυμίζουμε ότι τις προάλλες, ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Πολωνίας, Mariusz Blaszczak, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός τάγματος σκαπανέων για την προστασία του διαδρόμου Suwalki. Η δύναμη θα εδρεύει στα βορειοανατολικά της χώρας, στην πόλη Augustow.

Διαβάστε επίσης: Επιφυλακή στην Πολωνία: Μεταφέρονται χιλιάδες στρατιώτες στον Διάδρομο Suwalki και στα σύνορα με Λευκορωσία – Νέο Σώμα Στρατού για την προστασία της Βαρσοβίας

Πολωνία, Λιθουανία και Λετονία θα κλείσουν τα σύνορα με τη Λευκορωσία

Η Πολωνία, η Λετονία και η Λιθουανία εξετάζουν το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σύνορά τους με τη Λευκορωσία σε περίπτωση προκλήσεων από τη ρωσική ομάδα Wagner, δήλωσε ο Λιθουανός αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και ο Πολωνός ομόλογος του.

«Αυτές οι σκέψεις είναι πραγματικές. Υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν τα σύνορα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Λιθουανός αναπληρωτής υπουργός Αρνόλντας Αμπραμαβίτσιους. Η Λιθουανία και η Πολωνία έχουν προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ ότι οι μισθοφόροι της Wagner ενδέχεται παριστάνοντας τους αιτούντες άσυλο να επιχειρήσουν να διασχίσουν τα σύνορα και να εισέλθουν σε μια χώρα κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Θα μπορούσαν να είναι ομάδες προσφύγων, μεταναστών που μεταφέρθηκαν παράνομα με στόχο να προκαλέσουν κάποιου είδους προβλήματα» στα σύνορα, είπε ο Αμπραμαβίτσιους.

Ο Πολωνός υπουργός Εσωτερικών Μάριους Καμίνσκι προειδοποίησε ότι «Η Λευκορωσία θα οδηγηθεί στην πλήρη απομόνωση και το καθεστώς της Λευκορωσίας πρέπει να το λάβει αυτό υπόψη».

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο τον υπουργό Εσωτερικών της Πολωνίας Μαριούζ Καμίνσκι, ανέφερε ότι οι χώρες είναι έτοιμες για κοινή δράση σε περίπτωση προκλήσεων από την «Ορχήστρα».

“Αναμφίβολα, σε περίπτωση σοβαρών επεισοδίων που αφορούν την ομάδα Wagner στα σύνορα χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, όπως η Πολωνία, η Λιθουανία ή η Λετονία, αναμφίβολα θα αναλάβουμε κοινή δράση […] δεν αποκλείω ότι εάν αποφασίσουμε ότι αυτό είναι η σωστή απάντηση ,θα οδηγήσουμε στην πλήρη απομόνωση της Λευκορωσίας” είπε ο επικεφαλής του Πολωνικού Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πλήρη απομόνωση της Λευκορωσίας αλλά και του ρωσικού θύλακα του Καλίνινγκραντ

The Prime Minister of Poland, Mateusz Morawiecki stated today that they have observed the movement of roughly 100 Fighters from the Wagner PMC Group to the City of Grodno close to the Polish and Lithuanian Border with Belarus as well as the “Suwalki Gap” to the Russian Exclave of… pic.twitter.com/9KsYPhElCM

— OSINTdefender (@sentdefender) July 29, 2023

warnews247.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Συγκλονιστική Ανάλυση Ντούγκιν για το Τέλος της «Ειδικής Επιχείρησης» & τον Πόλεμο κατά της Δύσης
ΔΙΕΘΝΗ

Η Συγκλονιστική Ανάλυση Ντούγκιν για το Τέλος της «Ειδικής Επιχείρησης» & τον Πόλεμο κατά της Δύσης

by admin
6 ώρες ago
Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!
Slider

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!

by admin
6 ώρες ago
Μια εσφαλμένη ανάγνωση πινακίδας από την κάμερα Flock οδήγησε σε ένοπλη καταδίωξη αθώου οδηγού στη Μινεσότα.
ΔΙΕΘΝΗ

Μια εσφαλμένη ανάγνωση πινακίδας από την κάμερα Flock οδήγησε σε ένοπλη καταδίωξη αθώου οδηγού στη Μινεσότα.

by admin
6 ώρες ago
«Παγκόσμια Χρεοκοπία Νερού»: Το Προσχέδιο του ΟΗΕ για την Αρπαγή του Πιο Πολύτιμου Πόρου.  Πώς οι Τεχνοκράτες Σχεδιάζουν να Ελέγξουν Κάθε Σταγόνα που Πίνετε
Slider

«Παγκόσμια Χρεοκοπία Νερού»: Το Προσχέδιο του ΟΗΕ για την Αρπαγή του Πιο Πολύτιμου Πόρου. Πώς οι Τεχνοκράτες Σχεδιάζουν να Ελέγξουν Κάθε Σταγόνα που Πίνετε

by admin
7 ώρες ago
Next Post
Ισραήλ> Γνωρίστε το ED 007. Το κύτταρο με άδεια εξόντωσης του καρκίνου που δημιουργήθηκε από την ισραηλινή startup Edity Therapeutics

Ισραήλ> Γνωρίστε το ED 007. Το κύτταρο με άδεια εξόντωσης του καρκίνου που δημιουργήθηκε από την ισραηλινή startup Edity Therapeutics

Ο Πούτιν εξέδωσε νόμο! Οι Ρώσοι που αρνούνται να στρατευτούν θα τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο

Ο Πούτιν εξέδωσε νόμο! Οι Ρώσοι που αρνούνται να στρατευτούν θα τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr