ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ME ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΙ” Ο ΤΡΑΜΠ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 8 Ιούν 2019 - 11:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΣΥΝΤΟΜΕΥΕ ΟΜΩΣ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΝΑΥΑΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) και το υπουργείο Δικαιοσύνης, που επιβάλλουν την τήρηση των αντιμονοπωλιακών νόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν μοιραστεί την εποπτεία τεσσάρων κολοσσών της τεχνολογίας. Η Επιτροπή ανέλαβε την εποπτεία της Amazon και του Facebook και το υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβε την εποπτεία της Apple και της Google.
Υστερα από αυτόν τον διαχωρισμό στη δικαιοδοσία, το επόμενο βήμα για τις δύο ομοσπονδιακές υπηρεσίες είναι να αποφασίσουν αν πρόκειται να ξεκινήσουν επισήμως την έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι εταιρείες αυτές παραβιάζουν τους αντιμονοπωλιακούς νόμους της χώρας.

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, οι εταιρείες αυτές έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες εστιάζονται στις ανησυχίες των ανταγωνιστών, των νομοθετών και των ομάδων προστασίας των καταναλωτών ότι οι επιχειρήσεις αυτές διαθέτουν υπερβολική δύναμη και βλάπτουν τους χρήστες και τους επιχειρηματικούς ανταγωνιστές τους.

Να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση για πιθανούς ελέγχους από τις δύο υπηρεσίες η τιμή των μετοχών του Facebook μειώθηκε κατά 7,5%, ενώ της Google περισσότερο από 6%. Οι τιμές των μετοχών της Amazon μειώθηκαν κατά 4,6% και της Apple κατά 1%.

Πυρά από Τραμπ

Η συνέχεια στο https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/06/me.html#more

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…