ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Media: Τα νέα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ θα βλέπουν βαθιά μέσα στη Ρωσία

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Ιαν 2020 - 12:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

© Φωτογραφία: Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ / Senior Airman Juan Torres

Αμερικανικό στρατηγικό αναγνωριστικό drone Global Hawk
ΜΌΣΧΑ, 21 Iανουρίου RIA Novosti. Το νέο στρατηγικό αεροσκάφος NATO Global Hawk θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τι συμβαίνει στην επικράτεια της Ρωσίας, γράφει η Nορβηγική έκδοση της Verdens Gang.
Θα πετάνε πάνω από το έδαφος του ΝΑΤΟ, αλλά θα καταφέρνουν να καταγράφουν αυτό που συμβαίνει πολύ πέρα από τα σύνορα της γειτονικής μας χώρας “,-δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας Jens Stoltenberg σε μια συνέντευξη.
Σχετικά με την ενημέρωση της εφημερίδας, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, που είναι μια ενημερωμένη έκδοση του αμερικανικού Global Hawk, θα είναι σε θέση να παραμένουν στον αέρα για 30 ώρες χωρίς ανεφοδιασμό. Οι αισθητήρες και τα ραντάρ τους από ύψος σε 18 χιλιόμετρα θα είναι σε θέση να καταγράφουν τα πάντα, που λαμβάνουν χώρα στην απόσταση σε ακτίνα 200 χιλιομέτρων.
Αυτά τα μη επανδρωμένα οχήματα, σύμφωνα με τη δήλωση του Stoltenberg, δίνουν στο ΝΑΤΟ μοναδικό πλεονέκτημα που δεν είναι παρόν στη Ρωσία και την Κίνα.
Δύο μη επανδρωμένα οχήματα περνούν σήμερα δοκιμές στο ιταλικό νησί της Σικελία, κατά τη διάρκεια του έτους θα παραδοθούν στην Ιταλία άλλα τρία οχήματα. Συνολικά το ΝΑΤΟ αγόρασε δέκα World Hawks.
Ξένα αεροσκάφη διεξάγουν τακτικά αναγνωρίσεις κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Συχνά παρατηρούνται στην Κριμαία και στο Κρασνοντάρ, πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα και κοντά στις Ρωσικές βάσεις στη Συρία. Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει επανειλημμένα ζητήσει από την αμερικανική Διοίκηση να σταματήσει αυτές τις επιχειρήσεις πληροφοριών, αλλά το Πεντάγωνο αρνείται να το πράξει.

https://ria.ru/20200121/1563654716.html

tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…