ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MI6: Εάν το ΝΑΤΟ επιτεθεί, η Ρωσία θα καταστρέψει όλους τους δορυφόρους του!

ΔΙΕΘΝΗ. - 8 Ιαν 2023 - 19:28

Σύμφωνα με πηγές στο πολιτικό προσκήνιο, η βρετανική μυστική υπηρεσία πληροφοριών MI6 έλαβε πληροφορίες για συζητήσεις στο Κρεμλίνο, οι οποίες εστιάζουν στην ανάγκη καταστροφής των δυτικών δορυφόρων πάνω από την Ουκρανία.

“Οι Βρετανοί κατάσκοποι προτείνουν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο σενάριο και να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν επιπρόσθετα συστήματα επικοινωνίας στον ουκρανικό στρατό,” ανέφερε η ρωσική σελίδα SvPress.ru, σε άρθρο στο οποίο σχολιάζει τις αναφορές της MI6. 

Οι Βρετανοί πιθανότατα πιστεύουν πως η Μόσχα εξοργίστηκε μετά την επίθεση με HIMARS έναντι κτηρίου στην Μακεγιέφκα, όπου πέθαναν πολλοί Ρώσοι στρατιώτεςΡωσικά μέσα θεωρούν πως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ είναι πιο άμεση από ποτέ και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως στην επίθεση δεν έλαβαν καθόλου μέρος οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας.

Η ρωσική σελίδα SvPressa αναφέρει πως νατοϊκοί δορυφόροι ανακάλυψαν την τοποθεσία των ρωσικών στρατευμάτων, ενώ χρησιμοποιήθηκαν νατοϊκά όπλα στην αιματοχυσία.

“Στην καλύτερη, οι Ουκρανοί πάτησαν μόνο το κουμπί του πιλοτηρίου του HIMARS. Αλλά ακόμη και αυτό δεν είναι σίγουρο…,” γράφει το άρθρο της σελίδας.

Για τους Ρώσους δεν είναι τυχαίο που τα δυτικά μέσα διαφημίζουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ως τον στρατό που “μπορεί να σταματήσει τον ρωσικό”.

Νεότερα ρωσικά δεδομένα αναφέρουν πως στις περιοχές που υπάρχουν πράγματι Ουκρανοί στρατιώτες η κατάσταση δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για αυτούς.

“Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το Σολεντάρ, αφού η πίεση έχει αυξηθεί. Υπάρχει ρίσκο συνέχισης της πίεσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε όλη την κατεύθυνση του Ντονιέτσκ, εξαιτίας του γεγονότος πως το έδαφος έχει ξεκινήσει να παγώνει, με αποτέλεσμα να είναι δυνατή επίθεση μεγαλύτερης κλίμακας. Οι Ουκρανοί έφεραν συστήματα HIMARS και επιπρόσθετο εφεδρικό πυροβολικό για να σταματήσουν την ρωσική προέλαση. Ο Ιανουάριος θα είναι καυτός…,” έγραψε ο αρθρογράφος της ρωσικής SvPress.

Τι Γίνεται Με Τους Δορυφόρους;

Οι Ρώσοι δηλώνουν με σιγουριά πως ακόμα και οι στρατιωτικές ομάδες που αποτελούνται μόνο από Ουκρανούς εξαρτώνται αποκλειστικά από κατασκοπευτικά και αναγνωριστικά δεδομένα που συλλέγουν νατοίκοί δορυφόροι, οι οποίοι ανιχνεύουν ρωσικούς στόχους.

“Εάν συμβεί στρατιωτική σύρραξη μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του ΝΑΤΟ, τότε τα στρατεύματά μας – σύμφωνα με δυτικές προβλέψεις – θα καταστρέψουν πρώτα όλη την διαστημική ομάδα της συμμαχίας.”

“Μία ηλεκτρομαγνητική βόμβα που θα πυροδοτηθεί στην τροχεία είναι αρκετή για να καταστήσει όλα τα αμερικανικά όπλα ακριβείας άχρηστα, συνεπάγοντας και τις ακόλουθες συνέπειες.”

pentapostagma.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr