ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 18 Δεκ 2020 - 22:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Λίγο πριν το δεύτερο λόκνταουν, τότε που τα κρούσματα στη Θεσ/νίκη είχαν “αυξηθεί ανησυχητικά”, είχα πληροφορία (και βίντεο) από φίλη εργαζόμενη στο νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid Παπανικολάου (Θεσ/νίκη), ότι αυτό ήταν άδειο. Λίγο αργότερα, φίλος στο φβ με ενημέρωνε, ότι επρόκειτο, να κάνουν τη Θεσ/νίκη Μπέργκαμο. Και ω, του θαύματος! Αυτομάτως είχαμε το “δεύτερο κύμα της πανδημίας” στη χώρα και το δεύτερο λόκνταουν, αρχικά στη νύμφη του Θερμαϊκού και εν συνεχεία απανταχού στη δύσμοιρη Ψωροκώσταινα.

Τι εστί Μπέργκαμο;
Όλοι θυμόμαστε τους χιλιάδες θανάτους στη γείτονα Ιταλία και πολύ περισσότερο στην εν λόγω πόλη και το μαύρο δάκρυ που έχυναν τα ελληνικά και ξένα βοθροκάναλα. Πού όμως οφείλονταν άραγε όλοι αυτοί; Στον ιό ή μήπως σε κάτι άλλο;

Σύμφωνα με τους Ιταλούς γιατρούς που συμμετείχαν στο Διεπιστημονικό Συνέδριο του Σεπτεμβρίου, οι θάνατοι οφείλονταν σε λάθος αντιμετώπιση, τουτέστιν: Διασωλήνωναν τους ασθενείς και τους παρείχαν οξυγόνο με υψηλή πίεση και ουσιαστικά τους σκότωναν!!!! Κατά λάθος πάντα…

Έχουμε όμως και την καταγγελία Λουκασένκο, ότι το ΔΝΤ και ο Π.Ο.Υ. του πρόσφεραν χρήματα, για να κάνει τη Λευκορωσία, Ιταλία. Εκείνος δε δέχτηκε, καταγγέλει όμως, ότι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες “τα πήραν”.

Και ερωτώ: Τι θέλει να πει ο ποιητής; Με ποιο τρόπο θα έκανε τη Λευκορωσία, Ιταλία; Μήπως όχι μόνο επιβάλλοντας καθολικό λόκνταουν αλλά και ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ (!!!) τους ασθενείς στα νοσοκομεία; Οέο; Και ξαναερωτώ: Οι ηγέτες που τα πήραν, τι ακριβώς έκαναν; Και τι συμβαίνει τώρα στη Θεσ/νίκη; Με ποιο τρόπο αντιμετωπίζονται οι ασθενείς; Με τον τρόπο της Ιταλίας ή με άλλον;

Την απάντηση μας τη δίνει ο Λεωνίδας Στέλλας, ιατρός πνευμονολόγος, διευθυντής κλινικής Covid του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στη Πάτρα, ο οποίος με την ομάδα του αποφεύγει όσο το δυνατόν τις διασωληνώσεις, χρησιμοποιώντας το μηχανικό αερισμό των χώρων με υψηλή ροή οξυγόνου, κάτι το οποίο έχει καταργηθεί σε άλλα νοσοκομεία, επειδή υποτίθεται, ότι ευνοεί τη διασπορά του ιού.

Μας λέει ο γιατρός: “Ο Covid δεν είναι θανατηφόρα νόσος! Θεραπεύουμε ακόμα και 85χρονους. Αν μπορούσα, θα πήγαινα, να βοηθήσω και στη Θεσ/νίκη.” Ουάου!

Και επανέρχομαι στην καταγγελία του Λουκασένκο, ότι Ευρωπαίοι ηγέτες τα πήραν, για να “γίνουν Ιταλία”. Αλήθεια τώρα; Είναι ποτέ δυνατόν, να τα παίρνουν οι κυβερνήσεις μιας χώρας, για να σκοτώνουν τους πολίτες της; Αφού για την υγεία μας νοιάζονται! Γι’ αυτό άλλωστε ακυρώνουν χειρουργεία και θεραπείες καρκινοπαθών! Τι, όχι;

Πάμε όμως και στο προκείμενο! Στον τίτλο έκανα λόγο για το νεοταξίτικο σχέδιο, που διέρρευσε από Καναδό βουλευτή και το οποίο είναι εν πλήρει εξελίξει στη χώρα μας!

Τα πρώτα τέσσερα βήματα του σχεδίου ήταν τα εξής:

1) Δεύτερο λόκνταουν το Νοέμβριο. Check!

2) Ίδρυση μονάδων για εγκατάσταση και απομόνωση θετικών κρουσμάτων. Δε χρειάστηκε. Έχουμε hot spot και ξενοδοχεία. Check!

3) Αύξηση κρουσμάτων, θανάτων. Check!

4) Τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου αυστηροποίηση λόκνταουν. Check!

Πώς check; Αρχής γενομένης από τη δυτική Αττική, όπου τα χουντομέτρα βάρεσαν κόκκινο! Ή νομίζουμε ότι θα γλυτώσουμε οι υπόλοιποι; Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε. (Γιατί άραγε ξεκίνησαν από δυτική Αττική; Μήπως για να αποκλείσουν τις εξόδους για τους Αθηναίους; Λέω τώρα η ψεκασμένη.)

Επομένως, παίδες, το σχέδιο καλά κρατεί κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι! Τι έπεται;

5) Τρίτο κύμα.

6) Κατάρρευση αλυσίδων προμηθειών / ελλείψεις τροφίμων.

7) Στρατός στους δρόμους.

8) Βασικό εισόδημα για όλους.

9) Εμβολιασμός ή στρατόπεδο συγκεντρώσεως.

Σχετικά με το στρατό στους δρόμους τα έχω ξαναγράψει, ότι οι νεοταξίτικες κυβερνήσεις με διάφορες γελοίες δικαιολογίες (τρομοκρατία ή πανδημία) έχουν ήδη κατεβάσει στρατό στους δρόμους. Η δε δική μας Φλωρούμπα τσακίζεται, να “βοηθήσει” με τους φαντάρους μας στη διενέργεια τεστ και στη φύλαξη των … εμβολίων.
Αλήθεια, τον Έβρο τον φυλάει κανείς; Και γιατί θα πρέπει, να φυλάξει ο στρατός τα εμβόλια;
Βιολογικό όπλο είναι;
Ή σαν την πατάτα του Καποδίστρια, για να τρέξουν τα πρόβατα, μη χάσουν;
Μήπως από φόβο, μη βρεθούν κάποιοι “συνωμοσιολόγοι” και τους βάλουν μπουρλότο;
Ή επειδή θα παρατηρηθεί συνωστισμός, αφού τα πρόβατα που στήθηκαν στις ουρές για τα τεστ, τώρα θα σπρώχνονται για τα εμβόλια, ποιος θα πρωτοπρολάβει, γιατί είναι και λίγα ρε γ@μ@το…

Όπως και νά ‘χει, το νου σας νεοταξιτάκια! Μη γίνει κανένα μπλάκαουτ ή μη βρεθεί κανένας, να τραβήξει την πρίζα και… άνθρακες ο θησαυρός! Γιατί… δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ… Και πού να τους βρεις τους -80 βαθμούς; Οέο;

Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη! Και η απάτη βγαίνει στην επιφάνεια, όχι ότι θα πτοηθούν τα παγκοσμιοποιητάκια ούτε ότι θα το ακούσουμε ποτέ στα τσοντοκάναλα:

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο: Το μεγάλο σκάνδαλο των ψευδώς θετικών τεστ, στο οποίο βασίζονται όλα τα χουντομέτρα έβγαλαν στο φως Γερμανοί γιατροί…
https://adiexodos.blogspot.com/2020/12/blog-post_531.html?m=1

Ενώ μετά από αυτήν την αποκάλυψη και ο Π.Ο.Υ. τρέχει και δε φτάνει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
https://fytro.wordpress.com/2020/12/17/%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF/?fbclid=IwAR2_OlOiiJ21WQwmasgEobFF94F3Qkc74nwC98E46GnZTDaa8wf6CsRqagw

Ντρέπομαι, που το λέω, αλλά προς τιμήν τους οι Γερμανοί γιατροί και δικηγόροι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων με αποκαλύψεις αλλά και με ομαδικές μηνύσεις. Respect!

Εν τω μεταξύ εμείς τραβάμε κουπί με επίπεδο δικτατορίας 85% ( Yes! Πάλι πρωτιά!) και ειλικρινά πολύ ανησυχώ, μήπως οι αντίχριστοι βιαστούν, να επεκτείνουν σε όλη την επικράτεια, τα μέτρα που πάρθηκαν σε δυτική Αττική! Why? Because…

1) Επειδή μάλλον το έχουν σκυλομετανιώσει, που έκαναν το… λάθος, να μας επιτρέψουν, να εορτάσουμε κουτσά στραβά Χριστούγεννα και Θεοφάνεια. Πώς το κατάλαβα; Από κάποιους δήθεν υπουργούς, καραμασόνους (όχι δήθεν), μιας δήθεν κυβέρνησης, που έκαναν λόγο για δήθεν γιορτές.

2) Από το γεγονός ότι έχουν σκυλιάσει με τον καθαγιασμό των υδάτων, γιατί ως γνωστόν καίγονται από αυτόν όσο και από τη Θεία Κοινωνία.

Οπότε πάνω σε αυτό έχω μια πρόταση, που μας αφορά όλους:

1) Ας ψάξουμε, να βρούμε ιερείς με κότσια, που να αψηφήσουν τις απαγορεύσεις και να προβούν στη διενέργεια της τελετής, όπως κάθε χρόνο είτε μόνοι τους είτε μαζί με λίγους Χριστιανούς κάπου απόμερα, ώστε να μη διακοπεί αυτή από αντίχριστα υποκείμενα.

2) Αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν, παίρνουμε έναν ξύλινο σταυρό δεμένο με ένα σκοινί και κατηφορίζουμε προς παραλία μεριά. Ρίχνουμε το σταυρό στη θάλασσα και λέμε την παρακάτω ευχή:
https://psigmataorthodoxias3.wordpress.com/2020/01/04/efhh-kathagiasmoy-twn-ydatwn-theofaneia/

Μην ξεχνάμε, ότι ακόμη και οι Τούρκοι πιστεύουν, ότι τα νερά αγιάζονται, “όταν κάνουν οι Χριστιανοί τον Αγιασμό” και ότι έχουν μεγαλύτερη ψαριά. Ενώ όταν χάθηκε ο σταυρός τα Θεοφάνεια του 1922 στη Μ.Ασία, όλοι γνωρίζουμε, τι ακολούθησε. Αν επιτρέψουμε, να μη γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων, επειδή έτσι θέλουν οι αντίχριστοι, θα έρθουν μεγάλες συμφορές στην πατρίδα και το έθνος μας.
http://no2idcardgr.blogspot.com/2020/12/22-2020.html?m=1

Πολλά είπα και σας κούρασα. Αλλά επειδή δυστυχώς είχαμε ήδη και αυτοκτονίες συμπατριωτών μας και επειδή επικοινωνώ με αρκετό κόσμο λόγω Τρικλοποδιάς, Δικτύου Ελληνισμού, φβ κλπ. θα τελειώσω με το εξής:

Πολλοί φίλοι μου λένε, ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι στα πρόθυρα κατάθλιψης, ότι οι αντοχές τους είναι στα όριά τους, ότι δεν την παλεύουν άλλο!

Μέγα λάθος! Αυτό ακριβώς θέλουν οι αντίχριστοι! Παίζουν με τα νεύρα και τις αντοχές μας και μας πιέζουν, μέχρι να μας βάλουν το μαχαίρι στο λαιμό και να μας πούν: ή εμβόλιο ή… Αλλά θα πρέπει, να αντέξουμε, θα πρέπει να νικήσουμε και αυτό δεν μπορούμε επ’ ουδενί, να το κατορθώσουμε μόνοι. Μόνο με πολλή προσευχή ζητώντας τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε, να ανταπεξέλθουμε.

Και βέβαια, ας απευθυνθούμε και σε φίλους Χριστιανούς για όποιες ανάγκες έχουμε ή ας βοηθήσουμε εμείς, όποιους μπορούμε. Και στο τέλος μετά τα όποια δεινά, εμείς θα βρεθούμε στην πλευρά του νικητή και εκείνοι (οι αντίχριστοι) στον Καιάδα!

Αυτά! Φιλιά πολλά, καλό αγώνα και καλή λευτεριά!

Χριστός Ανέστη και να σκάσουν οι εχθροί Του.

Και οσονούπω Χριστός γεννάται και να ξανασκάσουν (δις).

΄Αντε, να κάνουμε και τον καθαγιασμό των υδάτων και θα σκάσουν τρις, τετράκις, πολλάκις και πάει λέγοντας. ΄Οχι, παίζουμε…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…