ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : 2022 : ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 17 Σεπ 2021 - 22:10
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η παράνοια που ζούμε δεν έχει τέλος και τα σχέδια της σατανικής ελίτ υλοποιούνται πλέον μπροστά στα μάτια μας:


Τι βλέπω εδώ; Κάρτα ιλλουμινάτι από το 1982 περιγράφει επακριβώς τα όσα διαδραματίζονται σήμερα; Τι λες τώρα!

Και φυσικά δεν είναι η μόνη απόδειξη, ότι όλα αυτά είναι προσχεδιασμένα από κάποιους σατανικούς εγκεφάλους, αφού και στο Event 201, τη γνωστή επιτραπέζια άσκηση, που έλαβε χώρα δύο μόνο μήνες πριν την έναρξη της “πανδημίας”, οι συνήθεις ύποπτοι, το Κέντρο John Hopkins για την Υγειονομική Ασφάλεια, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και συνολικά 15 παγκόσμιες επιχειρήσεις, κυβερνητικοί και ηγέτες της δημόσιας υγείας άνοιξαν διάπλατα τα χαρτιά τους και μας ενημέρωσαν με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια για το τι έμελλε γενέσθαι.
https://igata.gr/2020/03/16/event-201-%CE%B7-%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1/

Γιατί για κάποιο λόγο θεωρούν, ότι είμαστε πολύ “μικροί” και αδύναμοι και δεν υπάρχει περίπτωση, να μπορέσουμε, να αντιδράσουμε και να ματαιώσουμε τα σχέδια αυτά, όσο και αν μας οδηγούν στην καταστροφή, στην εξαθλίωση, στην υποδούλωση…

Και τώρα πάλι ο μέγας και τρανός Κλάους Σβαμπ…

όταν δεν κυκλοφορεί στις παραλίες ντυμένος Λουλού*

παίρνει αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας…
Ωχ, Παναγία μου…

Και δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει και για την ψηφιακή πανδημία βεβαίως βεβαίως, που καταφθάνει με γοργούς ρυθμούς:
https://sociable.co/technology/prepping-cyber-pandemic-cyber-polygon-stage-supply-chain-attack-simulation/

Αλλά όχι μόνο! Και για τις συνέπειες που θα έχουν αυτές οι “πανδημίες”: η του ιού της κορώνας και η ψηφιακή, οι οποίες εν ολίγοις συνοψίζονται στα κάτωθι:

– Οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν αποκλεισμούς παγκοσμίως…

– Βιομηχανίες καταρρέουν…

– Κυβερνοεπιθέσεις σε αλυσίδες ανεφοδιασμού (τροφίμων και ενέργειας) φέρνουν το χάος με πραγματικές ή τεχνητές ελλείψεις σε βασικά αγαθά…

– Υιοθετείται η ψηφιακή ταυτότητα – κατάσκοπος (βιομετρική επιτήρηση)…

– Λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο για πλήρη έλεγχο της “πληροφόρησης”, η οποία πλέον θα λάβει αποκλειστικά τη μορφή τέτοιας προπαγάνδας, που ακόμα και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε…

– ΄Ελλειψη εμπιστοσύνης στις κυβερνήσεις / Μαζική ανεργία / Ταραχές**…
κλπ., κλπ, .κλπ….

΄Ολα τα παραπάνω σηματοδοτούν την επίσημη πλέον έναρξη της παγκόσμιας χούντας, για την οποία μάλιστα στην Αυστραλία -ελέω χειμώνα- είπαν, να βιαστούν λιγουλάκι:

Και βέβαια ο φίλτατος Κλάους λύνει και δένει και ουδείς υψηλόβαθμος αξιωματούχος τολμά, να του φέρει αντίρρηση! Τουναντίον μάλλον! Παγκόσμιο Οικονομικό φόρουμ και Ε.Ε. προωθούν χεράκι χεράκι τα σχέδια υποδούλωσης της ανθρωπότητας με βήμα ταχύ! Oh yes!!!

Και όχι ότι μέχρι στιγμής δεν είχαμε νιώσει στο πετσί μας τη χούντα αλλά είχαμε τουλάχιστον την ψευδαίσθηση, ότι μας καλύπτουν οι νόμοι, τα συντάγματα των χωρών, οι διεθνείς συμβάσεις και ότι κάπου σε ένα παράλληλο σύμπαν, ίσως θα μπορούσαμε, να βρούμε το δίκιο μας! Αυτά όμως last year!

Από next year η Ε.Ε. λέει ότι:

“Μέχρι το 2022 θα έχουμε υπερπηδήσει όλα τα νομικά εμπόδια για τον προγραμματισμένο διενεργούμενο εμβολιασμό όλων των ηλικιακών ομάδων και δε θα μπορεί κανείς να ξεφύγει.”
Αυτό μας το αποκαλύπτει η Δρ Εύη Δουβάρα, που ψαχουλεύει τα κιτάπια τους, που κάθε άλλο παρά κρυφά τα κρατάνε (στο 30′ του βίντεο):

Και τι θέλει, να πει ο ποιητής; Οέο; Απλούστατο! Φαντάζομαι, ότι οδεύουμε πλέον προς την απόλυτη κατάργηση κάθε νομικού αναχώματος και την επίσημη έναρξη της παγκόσμιας δικτατορίας!
Μπα! Θεωρίες συνωμοσίας μιας ψεκασμένης!

΄Ισως αλλά πλέον οι συμπτώσεις είναι τόσες πολλές που μόνο σατανικές θα μπορούσαν, να είναι. Οπότε, αφού ολοκληρώθηκε η τούρτα, πάρτε και το κερασάκι: Τρέιλερ ταινίας με τίτλο:

“2025: Η ανθρωπότητα υποδουλωμένη εξαιτίας ενός ιού”

 

2025 – The World enslaved by a Virus from Joshua Wesely on Vimeo.

“΄Εφθασε το έτος 2025:

Από το ξέσπασμα του κοροναϊού το 2020, ο κόσμος δεν ήταν ο ίδιος: έχει δημιουργηθεί ένα κομμουνιστικό σύστημα με μία παγκόσμια κυβέρνηση, τα αγγλικά έχουν επιλεγεί ως η παγκόσμια γλώσσα, οι επαφές έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Ο Χριστιανισμός έχει απαγορευτεί εντελώς. Το σύνταγμα όπως το ξέραμε, δεν υπάρχει πια. Στη Γερμανία, μια μικρή ομάδα νέων Χριστιανών ξεκινά μια υπόγεια επανάσταση, για να επανενώσει τους Χριστιανούς και να ανακτήσει την ελευθερία.”

Κάπως έτσι φαίνεται, ότι τα έχουν στο μυαλό τους οι σατανικοί εγκέφαλοι που με τα τσιράκια τους κυβερνούν τον κόσμο.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε όμως, να είναι άλλα τα σχέδια του Θεού!

Σεισμός; Κραχ; Πόλεμος;

Οπως και να έχει, παίδες, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Και τουλάχιστον για αρχή το διωγμό και την πείνα δεν τα γλυτώνουμε… ΄Εχω κάποιο σενάριο στο μυαλό μου αλλά αυτό είναι ένα άλλο άρθρο. Φιλιά…

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

* Οιαδήποτε ομοιότης με τον εντιμότατο πρόεδρο του WEF είναι απλά συμπτωματική;

** Οι ταραχές λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης στις κυβερνήσεις μήπως οδηγήσουν στην εκπλήρωση του πρωτοκόλλου ΙΕ’, δηλ. στην ταυτόχρονη πτώση όλων των κυβερνήσεων μέσω πραξικοπημάτων και την ανάδειξη ενός παγκόσμιου ηγέτη;

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…