• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Mα Τι Θέλει η Μοσσάντ στην Γαλλία;

8 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Πρόβλημα Mossad της Γαλλίας

Réseau International,29 juillet 2018  

[Περίεργο! Ώστε συμβαίνουν τέτοια και στην Γαλλία; Και θα νόμιζε κανείς ότι μόνο στις ΗΠΑ και σε χώρες υπό κατοχή ξένων κουρσάρων ή οξέως πολιτικού (μόνο;) κρετινισμού, μπορούν να αναπτύσσονται ανεμπόδιστα τέτοιες νοσηρές καταστάσεις. Το δε περίεργο είναι πως την αποκάλυψη την έκανε όχι καμιά ανατρεπτική φυλλάδα της άκρας αριστεράς (ή της άκρας δεξιάς), αλλά η δημοσιογραφική ναυαρχίδα της «ορθής σκέψης», η

εφημερίδα που προμάχησε στην επιχείρηση για την ανάρρηση του Εμμανουέλ Μακρόν στον προεδρικό θρόνο. Αλλά ιδού η πικάντικη αποκάλυψη:] 

Αλίευμα: Μιχαήλ Στυλιανού 

Διάφορες πηγές μιλούσαν από καιρό για  τις δολοπλοκίες της Μοσσάντ (μυστική υπηρεσία του Ισραήλ) σε γαλλικό έδαφος υπό το φως της μεγάλης επιρροής που απολαύει το φίλο-ισραηλινό λόμπυ στην Γαλλία, αλλά η γαλλική εφημερίδα Λε Μοντ προέβη σε αποκαλύψεις που δείχνουν ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί το γαλλικό  έδαφος για να τηλεκατευθύνει απόπειρες και δολοφονίες και «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις. 

Η Μοντ δημοσίευσε στις 24 Ιουλίου ένα ρεπορτάζ για μια μεγάλη κατηγορία δραστηριοτήτων στις οποίες επιδίδεται η Μοσσάντ στο Παρίσι. 

Σε άρθρο με τίτλο «Η Σκιά της Μοσσάντ στο Παρίσι» Η Μοντ αναφέρει την ανακάλυψη ενός πυρήνα επιχειρήσεων της Μοσσάντ στην γαλλική πρωτεύουσα και καταλήγει με το συμπέρασμα ότι το Παρίσι έχει καταστεί ανοικτό πεδίο δράσεως της Μοσσάντ. 

΄Ενας υπεύθυνος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, που προτίμησε να μείνει ανώνυμος, εμπιστεύθηκε στην εφημερίδα ότι στο Παρίσι η Μοσσάντ αλωνίζει και ότι διεξάγει τις επιχειρήσεις της κατά τρόπο επιθετικό και όπως της αρέσει. 

«Η Γαλλία έχει τα χέρια δεμένα, η ικανότητά μας να αντιδράσουμε στις ενέργειές τους είναι περιορισμένη επειδή σπεύδουν να χρησιμοποιήσουν την διπλωματική ταυτότητα και να διαμαρτυρηθούν στον Γάλλο πρωθυπουργό και στο Γραφείο της Προεδρίας. Και εξαρτώμεθα από το Ισραήλ για πολλά ευαίσθητα ερωτήματα.» 

Οι Γάλλοι διαθέτουν περιορισμένα επίσης περιθώρια δράσεως για να εμποδίσουν ορισμένα στοιχεία της εβραϊκής κοινότητας στην Γαλλία να τους φιλοξενούν (τους πράκτορες της Μοσσάντ)  και να τους βοηθούν στον σχεδιασμό των επιχειρήσεών τους»*, δήλωσε ο υπεύθυνος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, κάνοντας στο σημείο αυτό μιαν ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη:  

Ορισμένα μέλη της εβραϊκής κοινότητας στην Γαλλία αισθάνονται περισσότερο Ισραηλινοί παρά Γάλλοι! Και νέοι Γάλλοι εισπράττουν, λέγεται, επίδομα εάν καταταγούν στον στρατό του Ισραήλ. 

Η εφημερίδα στην συνέχεια αναφέρεται σε μιαν από τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που παρήγγειλε η Μοσσάντ και πού διεξάχθηκαν από γαλλικού εδάφους και ειδικότερα από το Παρίσι: Στην δολοφονία του Μαχμούτ Αλ-Μαμπχού, ενός διοικητή της Χαμάς, που δολοφονήθηκε τον χειμώνα του 2010 Στο Ντουμπάι. 

Αυτή η επιχείρηση διεξάχθηκε με μυστικά τηλέφωνα και περίτεχνους υπολογιστές στην συνοικία Bercy του Παρισιού, όπου βρίσκεται η έδρα του υπουργείου Οικονομικών. 

Για την εκτέλεση αυτής της αποστολής οι δολοφόνοι της Μοσσάντ χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια πέντε χωρών, συμμάχων του Ισραήλ.  Η Βρετανία αντέδρασε στην χρησιμοποίηση 13 βρετανικών διαβατηρίων απελαύνοντας ένα Ισραηλινό διπλωμάτη. 

Η Αυστρία, που επρόκειτο να ψηφίσει εναντίον πρότασης για την διεξαγωγή έρευνας για τα εγκλήματα του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, τελικά επέλεξε να απόσχει της ψηφοφορίας, σε αντίδραση για την χρήση αυστριακών διαβατηρίων από την ομάδα των δολοφόνων της Μοσσάντ και απέλασε έναν Ισραηλινό πράκτορα που δούλευε στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Βιέννη. 

Εξ άλλου, απεσταλμένοι της γαλλικής κυβέρνησης συναντήθηκαν δύο φορές με Ισραηλινούς υπευθύνους στο Ιράν για να τους υπενθυμίσουν ότι η Μοσσάντ παραβίασε τα όρια ανοχής της Γαλλίας. 

Επιπλέον της δολοφονίας στο Ντουμπάι, η Μοσσάντ χρησιμοποίησε τον πυρήνα επιχειρήσεών της στο Bercy για να κρυφακούει τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης στις Βρυξέλλες και για να κατασκοπεύει τις επιχειρήσεις της ιδιωτικής εταιρείας μυστικών πληροφοριών  Black Cube, στα γραφεία της στο Παρίσι. 

Το 2010, η Μοσσάντ, που έχει μακρύ χέρι στο Παρίσι, επιχείρησε να στρατολογήσει έναν Γάλλο υπεύθυνο των μυστικών πληροφοριών, για να τον χρησιμοποιεί ως διπλό πράκτορα. Η υπόθεση ανακαλύφτηκε από την γαλλική κυβέρνηση και ένας υπάλληλος της πρεσβείας του Ισραήλ απελάθηκε από την Γαλλία. 

Αλλά στο άρθρο της Μοντ αναφέρονται και άλλα κατορθώματα της Μοσσάντ. Τον Δεκέμβριο 1972 στο Παρίσι ένας αξιωματούχος της Μοσσάντ συναντήθηκε μυστικά, ως Ιταλός δημοσιογράφος, με τον εκπρόσωπο της οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης στην Γαλλία, Μαχμούτ Χαμτσαρί και κατόπιν τοποθέτησε μια τηλεκατευθυνόμενη βόμβα στο διαμέρισμά του. Ο δήθεν Ιταλός δημοσιογράφος της Μοσσάντ πυροδότησε την βόμβα εξ αποστάσεως, αφού βεβαιώθηκε ότι ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής οργάνωσης βρισκόταν στο σπίτι του. Ο Χαμτσαρί τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου αφηγήθηκε τα πάντα στους Γάλλους ερευνητές προτού πεθάνει. 

Κατά τον ειδικό των διεθνών  θεμάτων Hadi Mohammadi, « Η ελευθερία δράσεως που απολαμβάνει η Μοσσάντ στη Γαλλία και η ισχύς του φιλο-ισραηλινού λόμπυ ασκούν επιρροή στην διαμόρφωση της γαλλικής εξωτερικής πολιτικής. Υπό την προστασία της Μοσσάντ, η εναντίον της ιρανικής κυβέρνησης τρομοκρατική οργάνωση Μοτζαχεντίν Χάλγκ συνεχίζει ανενόχλητη τις δραστηριότητές της στο γαλλικό έδαφος, λόγω αδυναμίας του γαλλικού κράτους να την εμποδίσει. 

Πρόκειται ωστόσο για μιαν ένοπλη οργάνωση που περιλαμβανόταν στην μαύρη λίστα της Ευρώπης ως το 2010, αλλά αφαιρέθηκε κατόπιν πίεσης των ΗΠΑ. Τόσο σε αυτή την περίπτωση όσο και για την παλαιστινιακή πολιτική της Γαλλίας τίθεται επομένως το εξής ερώτημα: Το γεγονός ότι η Μοσσάντ απολαμβάνει τέτοιας ελευθερίας δράσεως, επιτρέπει στην Γαλλία να ασκεί την δική της πολιτική, χωρίς τις παρεμβάσεις της μακράς χείρας του Ισραήλ; 

*Σημείωση Μετφ:  Ο Γαλλο-Μαροκινός συγγραφέας Jacob Cohen, στο βιβλίο του Le Printemps de Sayanim και σε συνεντεύξεις και άρθρα του, εξηγεί ότι χιλιάδες μέλη της εβραϊκής κοινότητας σε μεγάλα αστικά κέντρα διαφόρων χωρών του κόσμου, επιλεγμένα για την θέση και επιρροή τους σε στρατηγικούς τομείς της τοπικής κοινωνίας (πολιτική, ενημέρωση, εκπαίδευση, επιστήμη, τέχνη) στοχοποιούνται και στρατολογούνται από την Μοσσάντ, με διάφορα μέσα, ως εφεδρική δύναμη στην υπηρεσία του Ισραήλ, δυνάμενη να κινητοποιηθεί (διεθνώς) για την επιδίωξη συγκεκριμένου κάθε φορά σκοπού. Αυτοί είναι οι Σαγιανίμ. Ο Γιάκομπ Κοέν υπήρξε μέλος αυτής και άλλων μυστικών εβραϊκών οργανώσεων. 

http://www.youtube.com/watch?v=uozc5ADGlug&list=PLzHtFW–mC6vGh07g8RK7sUITTYsQYBlN0#t=653 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
14 λεπτά ago
Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»
Slider

Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»

by admin
15 λεπτά ago
Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
9 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
9 ώρες ago
Next Post
Π.Ρέππας : Διαγωνισμός καπηλείας

Π.Ρέππας : Διαγωνισμός καπηλείας

Φυσικό Ρόφημα Λιώνει το Συσσωρευμένο Λίπος και Αποτοξινώνει το Σώμα

Φυσικό Ρόφημα Λιώνει το Συσσωρευμένο Λίπος και Αποτοξινώνει το Σώμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr