ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Nα γιατί θα μοιράσουν εύκολα το χάραγμα και κάθε τσιπ ελέγχου, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 18 Δεκ 2022 - 18:43

 

Το κατάπτυστο και σιχαμερό σύστημα υποχρεωτικής παιδείας, είναι το σύστημα υποχρεωτικής αμάθειας.

Στο παρακάτω βίντεο, που ξεπερνάει κατά πολύ τα βίντεο επίδειξης της έλλειψης στοιχειωδών γνώσεων της νεολαίας, θα δείτε γιατί καθυστερούν την λεγόμενη έλευση του χαράγματος της Αποκάλυψης.

Απλά περιμένουν να πεθάνουν οι τελευταίοι άνθρωποι με τις όποιες ελάχιστες, στοιχειώδεις γνώσεις που έχουν και να κατοικείται ο πλανήτης από τις γενιές των social media.

To παγκόσμιο σύστημα υποχρεωτικής παιδείας, έχει γυρίσει τον πλανήτη χιλιετίες και όχι απλά εκατονταετίες πίσω, στην εποχή, που οι άνθρωποι απλά υπήρχαν χωρίς σκοπό και νόημα στη ζωή τους, χωρίς γνώσεις και χωρίς όνειρα για οτιδήποτε.

Αυτό που έμεινε και ολοκληρώνεται στις μέρες μας είναι και η απόλυτη αδράνεια του σώματος μετά την αδράνεια του εγκεφάλου, καθώς όλοι και όλες, περιμένουν να πάρουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για να ζουν χωρίς σκοπό ύπαρξης, χωρίς να θυμούνται την καταγωγή τους και τον κόσμο από τον οποίο προήλθαν.

Όταν δεν γνωρίζουν οι νέοι στοιχειώδη πράγματα, δεν μπορούν να γνωρίζουν ποιος είπε και τι σημαίνει η φράση: “Η Βασιλεία η εμή ουκ εστί του κόσμου τούτου”.

Αυτά τα δυστυχισμένα παιδιά του βίντεο που ακολουθεί, δεν είναι απλά κάποια άτομα χωρίς γνώσεις. Εκπροσωπούν τον μέσο όρο των κατοίκων της Γης.

Καταλαβαίνετε, γιατί η ώρα έφθασε, ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr