ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

NA TA – NA TA! TA …MANTATA! Τα ‘e-mails’ που έστελνε στην Killer Κλίντον, “ΚΑΡΦΩΣΑΝ” την Ντόρα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 4 Σεπ 2016 - 11:39
BPE, BPE, BPE! ΣΤΗΝ “ΦΑΚΑ” ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ “ΜΑΣ”;…

Ε; ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑΔΕΙ; ΕΙΔΑΤΕ ΧΑΡΑ; ΕΙΔΑΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ;
ΕΙΔΑΤΕ “ΧΗΜΕΙΑ”; Ε; Ε;

(ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ -“κακοηθέστατη” – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ‘ΔΕΞΙΑ’ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ…) Η εφημερίδα “Δημοκρατία” αποκαλύπτει, την επικοινωνία Ντόρας Μπακογιάννη – Killeri Κλίντον, που αποδεικνύει την διαχρονική μεταπολιτευτική δουλικότητα των ψευδοδεξιών στους αμερικανοσιωνιστές!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΡΑ -ΧΙΛΛΑΡΥ
Ιδού αποσπάσματα από το εν λόγω άρθρο:
“Απόρρητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας του Ιανουαρίου 2009, μεταξύ των τότε υπουργών Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Ελλάδος Χίλαρι Κλίντον και Ντόρας Μπακογιάννη, έδωσε στη δημοσιότητα το ‘Στέϊτ Ντιπάρτμεντ’ την Παρασκευή 19η Αυγούστου. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ KAI ΚΛΙΝΤΟΝ
Η κατάργηση της απορρήτου διαβαθμίσεως (αποχαρακτηρισμός του εγγράφου) έγινε στο πλαίσιο της “Πράξεως για την Ελευθερία της Πληροφορήσεως” που ισχύει στις ΗΠΑ. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ KAI ΚΛΙΝΤΟΝ
KOYBENTOYΛΑ ΝΤΟΡΑΣ & ΚΙΛΛΑΡΥ, ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ
ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ, Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΚΑΤΣΙΜΑΤΙΔΗΣ.
Η αίτηση αποχαρακτηρισμού είχε κατατεθεί και εξεταζόταν προσεκτικά, από τις 4 Μαρτίου 20l6 ως τμήμα της ερεύνης, για τις σχέσεις και τους φίλους της κας Κλίντον στο εξωτερικό, μετά το γνωστό σκάνδαλο των ‘e-mails’ που συγκλονίζει τις ΗΠΑ και “ερευνάται” από το ‘FBI’! 
(Bάζουμε εισαγωγικά στο “ερευνάται”, επειδή ΗΔΗ, όπως γράψαμε προ ημερών στο ιστολόγιο αυτό της ‘οδύσσειας’, τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε ορισμένες ΛΙΑΝ “περίεργες” δολοφονίες ατόμων στις ΗΠΑ, που ήσαν έτοιμοι να καταθέσουν εναντίον της για τα ανωτέρω ζητήματα… Θα φανεί άμεσα στην πορεία, άν όντως το ‘FBI’, έχει ΟΝΤΩΣ τα κότσια, να “στριμώξει” την κάθε ‘Κίλλαρυ’…)
Η Αμερικανίδα πολιτικός, παραβιάζοντας τους κανονισμούς ασφαλείας, διεκπεραίωνε μέγιστο τμήμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, μέσω του προσωπικού της υπολογιστού, αντί “κρυπτογραφημένου” υπηρεσιακού εξοπλισμού του ‘Στέϊτ Ντιπάρτμεντ’. 
 
Μία από τις κύριες πτυχές του σκανδάλου των ‘e-mails’ αφορά και ξένους “φίλους” της κυρίας Κλίντον οι οποίοι μεταξύ άλλων, έκαναν …χορηγίες στο ίδρυμα του συζύγου της, πρώην προέδρου, Μπιλ Κλίντον, και στις προεκλογικές εκστρατείες της. 
 
Το πρακτικό της συνδιαλέξεως με την Ελληνίδα πολιτικό, αποτελεί τμήμα ευρύτερου “πακέτου” συνολικής εκτάσεως 107 σελίδων(!!!), με επικοινωνίες που πραγματοποίησε με ξένους αξιωματούχους η κυρία Κλίντον, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων της, από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2009.
Τα κύρια σημεία και συμπεράσματα, που προκύπτουν από το ‘e-mail’ είναι τα εξής:
1. Παρά την κατάργηση της σφραγίδος “απόρρητο”, η συνομιλία με την κυρία Μπακογιάννη, παραμένει ΑΓΡΙΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ στα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σημεία της,δημιουργώντας εύλογες ΑΠΟΡΙΕΣ για τα θέματα και τα πρόσωπα πού αναφέρθηκαν…(ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΛΙ;)
2. Η κυρία Μπακογιάννη υπογραμμίζει ότι «ξέρετε πώς αισθάνομαι” και ότι “έχουμε πολλούς κοινούς φίλους”… (ΟΥΑΟΥ! “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ” ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ! ΚΟΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ‘ΚΙΛΛΑΡΥ’; ΜΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΕΚΕΙ ΣΤΟ ‘ΑΜΕΡΙΚΑ’; ΜΑ, ΠΟΙΟΥΣ;… ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ “ΑΓΩΝΙΑ”…)
 
Ωστόσο, τα ονόματά τους, ή άλλες σχετικές λεπτομέρειες, έχουν  δ ι α γ ρ α φ ε ί από τους ειδικούς του ‘Στέϊτ Ντιπάρτμεντ’, χωρίς να μπορεί ακόμα να διευκρινιστεί αν πρόκειται για πολιτικές, επιχειρηματικές ή προσωπικές σχέσεις… 
 
Η κυρία Μπακογιάννη προσθέτει: “Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευτυχισμένοι είναι όλοι στην Ελλάδα” (σ σ.: προφανώς για την ανάληψη των καθηκόντων της Αμερικανίδας υπουργού)…” [ΣΥΓΝΩΜΗ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ …ΔΑΚΡΥΑ! ΦΕΡΤΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ!]
Όπως και να έχει η συγκεκριμένη αποκάλυψη ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ, όπως θα έλεγε ο απλός λαός, είναι ενδεικτική της ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ δουλικότητος των εγχώριων πολικάντηδων σε ΚΑΘΕ ξένο παράγοντα! [“ΙΩ.ΚΑΠ.”]

odysseiatv

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr