ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Natural News : Βρέθηκε ιικό mRNA σε όργανα θανόντος άνδρα που εμβολιάστηκε για το COVID-19

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 20 Αυγ 2021 - 11:37

Μια πρωτοποριακή μεταθανάτια μελέτη στο πτώμα ενός άνδρα που είχε εμβολιαστεί με ένα εμβόλιο mRNA COVID-19 πριν από το θάνατό του αποκάλυψε ότι κάθε όργανο στο σώμα του 86χρονου ήταν μολυσμένο με πρωτεΐνες spike χάρη στο εμβόλιο.

Αυτό αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην έκδοση Ιουνίου 2021 του International Journal of Infectious Diseases με τίτλο “Πρώτη περίπτωση μεταθανάτιας μελέτης σε ασθενή που εμβολιάστηκε κατά του SARS-CoV-2”.

Στο περιοδικό, Γερμανοί ερευνητές περιγράφουν τι διαπίστωσαν σε μια μεταθανάτια μελέτη ενός 86χρονου άνδρα που ζούσε σε οίκο ευγηρίας και του είχε χορηγηθεί μια δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer. Ο άνδρας είχε ιστορικό υψηλής αρτηριακής πίεσης, άνοιας, καρκίνου του προστάτη και χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, αλλά ήταν ασυμπτωματικός πριν κάνει το εμβόλιο.

Δύο εβδομάδες μετά, κατέρρευσε ενώ έτρωγε πρωινό- πήγε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες αργότερα με προοδευτικά επιδεινούμενη διάρροια. Η υγεία του επιδεινώθηκε γρήγορα από εκεί και πέρασε από τη ζωή μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer.

Οι συγγραφείς της μελέτης σημειώνουν ότι ο άνδρας είχε εξεταστεί αρνητικά για το COVID-19 όταν έφτασε στο νοσοκομείο και δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα όσο βρισκόταν εκεί, αλλά η εξέτασή του ήταν θετική γι’ αυτό την ημέρα πριν πεθάνει. Οι ερευνητές υπέθεσαν ότι είχε μολυνθεί από έναν ασθενή με τον οποίο μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο στο νοσοκομείο.

Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι η αιτία θανάτου του αναφέρθηκε επισήμως ως οξεία βρογχοπνευμονία και νεφρική ανεπάρκεια, παρόλο που οι ιστοί του δεν είχαν “χαρακτηριστικά μορφολογικά χαρακτηριστικά του COVID-19”.

Το σώμα του ανθρώπου είχε κατακλυστεί από πρωτεΐνες αιχμής που προκλήθηκαν από το εμβόλιο

Το πιο ανησυχητικό μέρος της μελέτης τους ήταν το γεγονός ότι οι εξετάσεις βρήκαν SARS-CoV-2 σχεδόν σε κάθε όργανο που εξετάστηκε, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, των πνευμόνων, της τραχείας, των νεφρών και της καρδιάς του άνδρα. Εν ολίγοις, ολόκληρο το σώμα του είχε κατακλυστεί από υψηλά φορτία πρωτεϊνών αιχμής που προκλήθηκαν από το εμβόλιο, ή ιικού RNA.

Αυτό ώθησε τους συγγραφείς να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο πρώτος εμβολιασμός μπορεί να δημιουργεί ισχυρή ανοσολογική απόκριση, αλλά δεν οδηγεί σε στείρα ανοσία, πράγμα που σημαίνει ότι η ανοσία που δίνει το εμβόλιο σε ένα άτομο δεν εμποδίζει πλήρως τον SARS-CoV-2 να προκαλέσει ασθένεια. Το εμβόλιο προκάλεσε μεν ανοσολογική απόκριση στον εν λόγω άνδρα, αλλά δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την εξάπλωση του ιού και των πρωτεϊνών αιχμής και να προκαλέσει την ανεπάρκεια των οργάνων του.

Για να επιτύχουν τα εμβόλια στείρα ανοσία, πρέπει να ενεργοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να παράγει εξουδετερωτικά αντισώματα που στοχεύουν και εξουδετερώνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Αρκετές δημοσιεύσεις ιατρικών ερευνών έχουν δείξει ότι τα εμβόλια mRNA που διατίθενται σήμερα δεν παρέχουν αυτό το επίπεδο αποτελεσματικότητας. Αυτό έχει γίνει αρκετά σαφές καθώς βλέπουμε όλο και περισσότερα πλήρως εμβολιασμένα άτομα να εμφανίζουν τα λεγόμενα περιστατικά επανάστασης.

Παρόλο που πρόκειται για μία μόνο μελέτη, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει μια κοινή διαπίστωση καθώς θα συνεχίσουμε να διανύουμε την πανδημία. Οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν: “Πρέπει να γίνει ολοκληρωμένη ανάλυση των δεδομένων αυτοψίας για να δοθούν λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τις θανατηφόρες ανεπιθύμητες ενέργειες και τυχόν θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό”.

Δυστυχώς, πολλοί γιατροί φοβούνται να αμφισβητήσουν την αφήγηση, καθώς όσοι έχουν θέσει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχουν χλευαστεί, αποφεύγονται, μπαίνουν στη μαύρη λίστα και απειλούνται με πιθανή απώλεια της άδειάς τους. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το να αναφέρετε απλώς μια αμφιβολία που έχετε σχετικά με τα εμβόλια ή μια παρενέργεια που μπορεί να έχετε βιώσει μετά από ένα εμβόλιο είναι αρκετό για να σας φιμώσουν.

Ενώ όλοι θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και θα μπορούσαν να θέσουν μια για πάντα τέλος σε αυτή την πανδημία, απλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό να έχουμε μια καλύτερη κατανόηση του τι κάνουν αυτά τα εμβόλια στους ανθρώπους αντί να επιμένουμε τυφλά ότι όλος ο κόσμος συμμορφώνεται και να απειλούμε τους ανθρώπους με κοινωνική απομόνωση επειδή δεν το κάνουν.

NaturalHealth365.com

NaturalNews.com

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr