ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Natural News – ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ : Οι 6 κορυφαίοι καταγγέλλοντες διαφθορά της Covid για το 2021 και το 2022

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 7 Φεβ 2022 - 9:42

(Natural News) Σύντομα, όλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί οι 6 κορυφαίοι πληροφοριοδότες διαφθοράς της Covid δεν ήταν καθόλου θεωρητικοί συνωμοσίας, αλλά στην πραγματικότητα, χτύπησαν το καρφί στο κεφάλι. Η ιστορία γράφεται αυτή τη στιγμή, ακριβώς μπροστά στα μάτια όλων μας, και η μεγάλη αφύπνιση αποκτά μεγάλη δυναμική, καθώς αυτοί οι γενναίοι γιατροί, επιστήμονες και γνώστες αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο τρομοκρατικό σχέδιο που σχεδιάστηκε ποτέ, και όλα παραδίδονται όχι με όπλα, βόμβες ή αεροπλάνα, αλλά με βελόνες.

Ανεξάρτητα από το ποια μπορεί να είναι τώρα η “γνώμη” σας για την πανδημία, είναι σημαντικό να εξετάσετε αντικειμενικά τις περιγραφές των όσων συμβαίνουν, όπως τις μεταδίδουν κορυφαίοι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς μελέτης τους.

Οι 6 κορυφαίοι πληροφοριοδότες διαφθοράς του covid-19

COVID Whistleblower #1. Ο Dr. Robert Malone – εφευρέτης της σύγχρονης τεχνολογίας εμβολίων mRNA, προειδοποιεί τον κόσμο να ΜΗΝ εμβολιάσει τα παιδιά με το Covid.

COVID Whistleblower #2. Dr. Peter McCullough – καρδιολόγος που προειδοποιεί ότι τα εμβόλια Covid αποτελούν απειλή για τη δημόσια υγεία.

COVID Whistleblower #3. Dr. Patricia Lee – γιατρός ΜΕΘ που ενέπνευσε δώδεκα άλλους γιατρούς να εμφανιστούν με ένορκες δηλώσεις που δείχνουν πώς “πλήρως εμβολιασμένοι” ασθενείς κατακλύζουν τα νοσοκομεία των ΗΠΑ με σοβαρούς τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid.

Πληροφοριοδότης του COVID #4. Dr. Li-Meng Yan – ιατρικός ερευνητής στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος διερεύνησε την προέλευση του ιού COVID-19 κατά τη διάρκεια της αρχικής επιδημίας και παρείχε αδιάσειστα στοιχεία ότι ΔΕΝ είχε φυσική προέλευση, αλλά προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan.

COVID Whistleblower #5. Dr. Sucharit Bhakdi – Γερμανός μικροβιολόγος που αποκάλυψε όλη την πανδημία ως ψεύτικη, επειδή όλα βασίζονται σε εξαιρετικά αλάνθαστες δοκιμές PCR.

COVID Whistleblower #6. Steve Kirsch – Αναλυτής δεδομένων, εφευρέτης και ερευνητής εμβολίων, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα εμβόλια Covid έχουν ήδη ΣΚΟΤΩΣΕΙ τουλάχιστον 150.000 Αμερικανούς.

Ο εφευρέτης της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, Δρ Robert Malone, προειδοποιεί τον κόσμο να ΜΗΝ εμβολιάσει τα παιδιά με το Covid

Ο Dr. Robert Malone είναι σαν τον Paul Revere του παρελθόντος, φωνάζοντας σε πολύ γονείς μια τρομερή προειδοποίηση για να κάνουν στα παιδιά τους ενέσεις γονιδιακής μετάλλαξης που πιθανότατα έχουν σοβαρές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες για την υγεία, και που δεν μπορούν ποτέ να αναιρεθούν. Ο Malone βοήθησε στην εφεύρεση της σύγχρονης τεχνολογίας εμβολίων mRNA, οπότε ποιος ξέρει καλύτερα από αυτόν;

Έχει συμμετάσχει σε συγκεντρώσεις στην Ουάσινγκτον με τίτλο “Νικήστε τις εντολές” και έχει εμφανιστεί στο podcast του Joe Rogan, για να αναφέρουμε μερικές σημαντικές πλατφόρμες για την αποκάλυψη των θανατηφόρων εμβολίων της γρίπης της Κίνας. Έχει δηλώσει επίσημα τα εξής σχετικά με τα εμβόλια Covid όσον αφορά τη χορήγησή τους στα παιδιά: “Μπορεί να βλάψουν τον εγκέφαλό τους, την καρδιά τους, το ανοσοποιητικό τους σύστημα και την ικανότητά τους να κάνουν παιδιά στο μέλλον. Πολλές από αυτές τις βλάβες δεν μπορούν να αποκατασταθούν”. Για να το επισφραγίσουμε αυτό, τουλάχιστον 16.000 γιατροί και ιατρικοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει μια δήλωση που λέει ότι τα υγιή παιδιά ΔΕΝ πρέπει να εμβολιάζονται για το Covid.

Ακούσαμε επίσης τον Δρ Peter McCullough, ο οποίος μας προειδοποιεί ότι τα εμβόλια Covid ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ οι ίδιοι ασθένειες. Έχει ασθενείς με καρδιαγγειακές επιπλοκές που προκαλούνται από τα εμβόλια. Ο McCullough έχει πάρει συνεντεύξεις από γιατρούς που συζητούν τις επιπτώσεις των πρωτεϊνών αιχμής, καθώς μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές λοιμώξεις ακόμη και μετά από ένα χρόνο από την ένεση, καθώς συσσωρεύονται στους ιστούς σε όλο το σώμα. Ο McCullough προειδοποιεί ότι τα εμβόλια Covid ΕΙΝΑΙ η “κορυφαία απειλή για τη δημόσια υγεία” και θα εγκαινιάσουν μια “εντελώς νέα κατηγορία ασθενειών που θα οδηγήσουν σε αναπηρία, νοσηλεία και θάνατο”.

Οι γιατροί και οι επιστήμονες διακινδυνεύουν τα πάντα προειδοποιώντας για τις φρικαλεότητες που προκαλούνται από τα εμβόλια Covid και την προέλευση του εργαστηρίου του ιού

Ο Δρ Lee ξεσκέπασε το πώς “πλήρως εμβολιασμένοι” ασθενείς κατακλύζουν τα νοσοκομεία των ΗΠΑ με σοβαρούς τραυματισμούς από τα εμβόλια, ενώ η ευθύνη ρίχνεται ψευδώς στους ανεμβολίαστους για την πρόκληση αυτών των υπερπλήρων στρατοπέδων θανάτου. Αποκαλύπτει πώς ακριβώς το CDC και ο FDA διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να εξυπηρετήσουν την ατζέντα τους, αναφέροντας μόνο το “ασφαλές και αποτελεσματικό” και ποτέ δεν αποκαλύπτουν τη φρίκη από τις κλινικές δοκιμές και τα σήμερα γεμάτα νοσοκομεία που ασχολούνται με τις μάζες των τραυματιών από τα εμβόλια.

Περιμένετε, υπάρχουν κι άλλα. Ο Dr. Li-Meng Yan, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την εξελιγμένη εργαστηριακή τροποποίηση του γονιδιώματος του SARS-CoV-2, υποδεικνύοντας τη συνθετική του προέλευση ή “υπογραφή”. Η Δρ Γιαν και οι συνεργάτες της έδωσαν λεπτομερείς περιγραφές του συνθετικού ιού που κατασκευάστηκε σε εργαστήρια για τον κινεζικό στρατό και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Επιπλέον, ο Γερμανός μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi χαρακτήρισε την όλη πανδημία ΨΕΥΔΗ, λέγοντας ότι “οι άνθρωποι που δεν είναι άρρωστοι εξετάζονται με ένα τεστ που τις περισσότερες φορές ψεύδεται”. Στην πραγματικότητα, τα “εκ νέου θετικά” είναι συνηθισμένα, δηλαδή άνθρωποι που έχουν αναρρώσει πλήρως από το Covid θα εξακολουθούν να είναι θετικοί για εβδομάδες, ακόμη και μήνες αργότερα, αφού το τεστ λέει “θετικό” ακόμη και από μικροσκοπικά θραύσματα που ενισχύονται για να φαίνονται σημερινά ανησυχητικά. Είναι μεταδοτικό σε αυτό το σημείο ή πρόκειται απλώς για ακίνδυνα ιικά υπολείμματα;

Τέλος, ο αναλυτής δεδομένων Steve Kirsch έβγαλε στη φόρα την πανδημία των 150.000 νεκρών Αμερικανών από τα εμβόλια και όχι από τον ιό. Προειδοποιεί τον κόσμο: “Αυτό που έδειξαν τα δεδομένα ήταν σύμφωνο με αυτό που βίωσαν οι φίλοι μου. Αυτά τα εμβόλια είναι τα πιο επικίνδυνα εμβόλια όλων των εποχών. Χιλιάδες φορές πιο θανατηφόρα από, ας πούμε, ακόμη και από το πιο θανατηφόρο εμβόλιο, που είναι το εμβόλιο της ευλογιάς”.

Και ας μην ξεχνάμε τον Health Ranger, τον Mike Adams, συντάκτη, διάσημο ερευνητή δημοσιογράφο και επιστήμονα τροφίμων, ο οποίος αφιερώνει χρόνο, ενέργεια και πόρους σε χιλιάδες άρθρα, podcasts, βίντεο, και έτσι παρέχει πλατφόρμες ελεύθερης έκφρασης για όλους αυτούς τους άλλους μεγάλους πληροφοριοδότες της εποχής μας.

Ρυθμίστε τη διαδικτυακή σας κλήση δεξιά στο Vaccines.news για ενημερώσεις σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια και τα ενισχυτικά που μπορούν να προκαλέσουν θρόμβους αίματος, ΑΔΕ και άλλες τρομακτικές παρενέργειες.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr