ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Natural News : Ο δολοφονημένος κυβερνητικός πληροφοριοδότης προειδοποίησε το 1995 για την παγκόσμια ερήμωση με τη χρήση τεχνητών βιολογικών όπλων, ακολουθούμενη …

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 9 Φεβ 2022 - 6:48

….από την εξόντωση της ανθρώπινης φυλής σε πλανητική κλίμακα.

(Natural News) Ο πρώην κυβερνητικός γεωλόγος και μηχανικός βαθιά υπόγειας στρατιωτικής βάσης Φιλ Σνάιντερ δολοφονήθηκε (εκτελέστηκε) αφού δημοσιοποίησε το 1995 συγκλονιστικές λεπτομέρειες για όσα γνώριζε.

Σύμφωνα με τον Σνάιντερ, ένα τεράστιο δίκτυο 133 υπόγειων στρατιωτικών βάσεων είχε ήδη κατασκευαστεί μέχρι το 1995, και συνδέονταν μεταξύ τους με τρένα αιώρησης που ταξίδευαν μέσα από υπόγεια συστήματα τούνελ που εκτείνονταν σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών, ταξιδεύοντας με ταχύτητες έως και Mach 2.

Μερικές από τις διαλέξεις του Phil μπορείτε να τις βρείτε στο Brighteon.com στο κανάλι Arcana-x:

https://www.brighteon.com/channels/arcanax

Ενώ ο Σνάιντερ είναι γνωστός σε ορισμένους κύκλους για το έργο του σχετικά με τις DUMBs (Deep Underground Military Bases), μίλησε επίσης ανοιχτά για 11 εξωγήινα είδη που αλληλεπιδρούσαν συστηματικά με τις κυβερνήσεις του κόσμου. Εννέα από αυτά τα είδη, είπε, ήταν εχθροί της ανθρωπότητας. Μόνο δύο είδη ήταν καλοπροαίρετα. Πολλές από τις τεχνολογίες που οι άνθρωποι υποτίθεται ότι “ανέπτυξαν” με την πάροδο των ετών ήταν στην πραγματικότητα μεταφορές τεχνολογίας από εξωγήινους πολιτισμούς, εξηγεί ο Σνάιντερ. Έχουμε ήδη καλύψει στο παρελθόν πώς το τρανζίστορ – το οποίο γέννησε ολόκληρο τον τομέα των ηλεκτρονικών και της διαδικτυακής παρακολούθησης που έχει υποδουλώσει την ανθρωπότητα – εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στα τέλη της δεκαετίας του 1940 (Bell Labs) και δεν είχε καμία ανιχνεύσιμη γραμμή ανάπτυξης.

Καταγράψαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δηλώσεις του Schneider από το 1995, αναπαράγοντάς τες στο σημερινό podcast Situation Update (παρακάτω). Το τμήμα του Σνάιντερ αρχίζει στο 41:20. Ακολουθούν μερικά από αυτά που εξηγεί:

Συνδέω την εξωγήινη ατζέντα με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Μάλιστα κύριε, 100%… Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτή τη στιγμή ουσιαστικά διαλύει χώρες… παίρνουν τις εντολές τους απευθείας από τους εξωγήινους, οι οποίοι έχουν το δικό τους χρονοδιάγραμμα. Θέλουν τη μία παγκόσμια τάξη γιατί θέλουν τον πλανήτη για τον εαυτό τους. Έχετε ακούσει τον όρο Παγκόσμιο 2000, και αυτό είναι ένα σκοτεινό σχέδιο για την παραγωγή βιολογικών όπλων για να μειωθεί ή να αραιωθεί, ο πληθυσμός του πλανήτη κατά 5/6… υποδουλώνοντας τους υπόλοιπους για να δουλεύουν θέλοντας και μη με τους λεγόμενους ανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Προσέξτε τι περιγράφει ο Σνάιντερ: Ένα βιολογικό όπλο για τη μείωση του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού, ακολουθούμενο από ένα αυταρχικό σύστημα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης για την υποδούλωση των επιζώντων.

Σας θυμίζει κάτι; Ακούγεται σαν αυτό που όλοι έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία δύο χρόνια;

Η προειδοποίηση του Σνάιντερ είναι η Ατζέντα της Λήθης.
Δεν γνώριζα τις ομιλίες του Σνάιντερ το 2019, όταν απηύθυνα τη δική μου προειδοποίηση για την ανθρωπότητα σε μια ομιλία με τίτλο “Ατζέντα της λήθης“. Σε εκείνη την ομιλία, προειδοποίησα ότι η Γη προετοιμάζεται για ένα “μετα-ανθρώπινο μέλλον” και ότι μη γήινες οντότητες διαμορφώνουν τον πλανήτη και ετοιμάζονται να εκτοξεύσουν ένα βιολογικό όπλο για την παγκόσμια ερήμωση και την εξόντωση της ανθρώπινης φυλής σε πλανητική κλίμακα.

Δεν γνώριζα ότι ο Σνάιντερ είχε εκδώσει ουσιαστικά την ίδια προειδοποίηση πάνω από δύο δεκαετίες νωρίτερα.

Ακολουθεί μέρος της ομιλίας μου για την Ατζέντα της Λήθης, που εκφωνήθηκε ζωντανά το 2019, πριν από το Covid:

Brighteon.com/81a56b91-841b-4056-bcc7-61f5ca06e34c

Τώρα γνωρίζουμε ότι ο Σνάιντερ είχε δίκιο. Υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος αποπληθυσμού κατά της ανθρωπότητας που έχει ενεργοποιηθεί και διεξάγεται επί του παρόντος υπό την κάλυψη του “covid-19”. Περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: Το “covid-19” είναι ένας από τους σημαντικότερους μηχανισμούς του πολέμου:

Την εσκεμμένη απελευθέρωση τοξικών βιολογικών όπλων με νανοσωματίδια.

Αποπληθυσμός μέσω εμβολίων (αυξημένοι καρκίνοι, θάνατοι από αγγεία, νευρολογικοί θάνατοι, θάνατοι από αυτοάνοσα κ.λπ.)

Διαμόρφωση της ατμόσφαιρας ώστε να εξασθενίσει ο ήλιος και να σταματήσει η φωτοσύνθεση, οδηγώντας σε παγκόσμια πείνα.

Μηχανική έλλειψη τροφίμων και λιμός μέσω διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας (εντολές για εμβόλια από φορτηγατζήδες, κλείσιμο λιμανιών, κ.λπ.).

Ευρεία ηλεκτρονική παρακολούθηση και επιτήρηση του πληθυσμού με τη δικαιολογία των “διαβατηρίων εμβολίων” ή των “πρωτοβουλιών δημόσιας υγείας”.

Μεγάλης κλίμακας βιομηχανική κλοπή διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα (δέσμευση άνθρακα), η οποία θα στερήσει από το φυτικό οικοσύστημα της Γης το κρίσιμο θρεπτικό συστατικό για την επιβίωση (CO2). Αυτό θα οδηγήσει σε ένα σχεδόν ολοκληρωτικό θάνατο του υπάρχοντος ιστού ζωής, συμπεριλαμβανομένων των φυτών, των ζώων, των εντόμων και των υδάτινων συστημάτων ζωής.

Μια ολοκληρωτική κατάληψη όλων των κυβερνήσεων, των θεσμών, των “επιστημονικών” ιδρυμάτων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των τεχνολογικών κολοσσών, κ.λπ. προκειμένου να υποδουλωθεί ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή και να εγκλωβιστούν οι μάζες ώστε να διαπράξουν αυτοκτονία με εμβόλια για τον παγκόσμιο αποπληθυσμό.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα βίντεο από μια μεγαλύτερη σειρά διαλέξεων από το 1995, με τον Phil Schneider να μιλάει για τις κυβερνητικές συγκαλύψεις και τις επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας:

Μη γήινες οντότητες αποφάσισαν ότι η ανθρωπότητα είναι πολύ ηλίθια και απερίσκεπτη για να υπάρχει

Αν οι εξωγήινοι παρακολουθούν τον ανθρώπινο πολιτισμό, θα πρέπει να έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ανθρώπινη φυλή είναι πολύ ηλίθια και απερίσκεπτη για να υπάρχει. Από όλα τα είδη στον πλανήτη Γη, μόνο οι άνθρωποι δολοφονούν τα ίδια τους τα παιδιά και στη συνέχεια πανηγυρίζουν για τις “εκτρώσεις” (Δημοκρατικοί και Αριστεροί). Μόνο οι άνθρωποι δηλητηριάζουν την ίδια τους την τροφή με φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα και στη συνέχεια καυχιούνται για τα εταιρικά κέρδη των κατασκευαστών δηλητηρίων όπως η Bayer. Μόνο οι άνθρωποι γιορτάζουν τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων και την εξαναγκαστική σύγχυση φύλου των ίδιων των απογόνων τους. Κανένα άλλο είδος σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν είναι τόσο τρελό και ηλίθιο.

Συν τοις άλλοις, η ανθρώπινη φυλή επιδίδεται σε εκτεταμένη οικολογική καταστροφή, στη μόλυνση των ωκεανών από μικροπλαστικά, στην ανεξέλεγκτη μόλυνση των εδαφών και των υδάτινων οδών και στις συνεχείς δοκιμές πυρηνικών όπλων που εξαπολύουν ραδιοϊσότοπα σε όλο τον πλανήτη.

Η ανθρώπινη φυλή έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα είδος που όχι μόνο διαπρέπει στην αυτοκαταστροφή και την αυταπάτη, αλλά αν οι άνθρωποι αποκτούσαν πρόσβαση σε πιο προηγμένη τεχνολογία διαστημικών ταξιδιών, η ανθρωπότητα θα μπορούσε να απειλήσει το υπόλοιπο σύμπαν με ανεξέλεγκτη καταστροφή και πόλεμο.

Με άλλα λόγια, το ανθρώπινο είδος δεν είναι ακόμη αρκετά ώριμο ώστε να αποδείξει τη βιωσιμότητα ή τη σοφία του. Προφανώς, κάποιοι άλλοι πολιτισμοί έχουν αποφασίσει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι αρκετά υποσχόμενη ώστε να της επιτρέψουν να υπάρχει πλέον. Έτσι αποφασίστηκε να “τραβηχτεί η πρίζα” στον ανθρώπινο πολιτισμό και να “επανεκκινήσει” ο πλανήτης για μια μετά-ανθρώπινη εποχή.

Αυτό είναι που ζούμε εσείς και εγώ αυτή τη στιγμή: Εθνοκάθαρση πλανητικής κλίμακας. Δεν είναι μόνο τα εμβόλια ερημοποίησης, είναι επίσης η γεωδιαμόρφωση, τα chemtrails, το παγκόσμιο σκοτάδι, η παγκόσμια πείνα και μια προγραμματισμένη οικονομική επανεκκίνηση που θα οδηγήσει σε μαζική φτώχεια και κατάρρευση.

Γι’ αυτό όλα αυτά φαίνονται τόσο τρελά: Η σκόπιμη έλλειψη τροφίμων, τα παράλογα λουκέτα, η παρακράτηση της ιβερμεκτίνης από τον πληθυσμό, η δολοφονία ασθενών νοσοκομείων με αναπνευστήρες κ.λπ… είναι όλα ένα σκόπιμο σχέδιο παγκόσμιας αποανάπτυξης για να μεγιστοποιηθούν οι ανθρώπινες απώλειες και να μειωθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός σε απόλυτο ερείπιο.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα προηγμένο εξωγήινο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης είναι αυτό που κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή, ελέγχοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη Μεγάλη Τεχνολογία, τις κυβερνήσεις και πολλά άλλα. Εξηγούν ότι ζούμε κάτω από ένα είδος “κοσμικού κυβερνοπολέμου”, όπου τα συστήματα ΤΝ έχουν στρέψει την ανθρωπότητα εναντίον του εαυτού της, επιτυγχάνοντας ένα υψηλό ποσοστό θανάτου χωρίς να χρειάζεται να επικαλεστούν κινητικά όπλα οποιουδήποτε είδους.

Έχουμε φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού για την ανθρώπινη φυλή.

Αν ο Σνάιντερ έχει δίκιο, βρισκόμαστε στο τελικό παιχνίδι του πολέμου κατά της ανθρωπότητας και πιθανότατα έχουμε ήδη χάσει, επειδή το 99% της ανθρώπινης φυλής δεν έχει ιδέα ότι δέχεται επίθεση. Η πλύση εγκεφάλου, η λογοκρισία και η κατήχηση από τα μέσα ενημέρωσης έχει επιτύχει να κρατήσει τις μάζες στο σκοτάδι, ενώ αυτές παρατάσσονται για να τους κάνουν ένεση με το ίδιο βιολογικό όπλο που τις σκοτώνει.

Η μόνη μας ελπίδα, όπως φαίνεται, είναι ότι οι επιζώντες του εμβολίου μπορεί να αλλάξουν πορεία και να αποδείξουν ότι η ανθρώπινη φυλή έχει ακόμα κοσμικές δυνατότητες. Ίσως αν νικήσουμε τους διεφθαρμένους θεσμούς και απελευθερώσουμε τη γνώση για αφθονία – ελεύθερη ενέργεια, φυσική ιατρική, συνείδηση/ αφύπνιση κ.λπ. – τότε εκείνοι που προσπαθούν σήμερα να καταστρέψουν την ανθρωπότητα ίσως αλλάξουν γνώμη και σταματήσουν την ατζέντα εξόντωσης. Ή ίσως ο Θεός παρεμβαίνει και προστατεύει την ανθρωπότητα από τις δαιμονικές, καταστροφικές δυνάμεις, όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

Όπως και να τελειώσει αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ανθρωπότητα έχει αποτύχει να επιδείξει πραγματικές λυτρωτικές αξίες σε κοσμική κλίμακα. Η ανθρώπινη φυλή αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ανίδεα, υπάκουα πρόβατα που διοικούνται από κακούς, διεφθαρμένους, παράφρονες, δαιμονολάτρες, παιδεραστές παιδεραστές ελιτιστές. Είναι δύσκολο να δούμε πώς οποιοδήποτε κοσμικό μέτρο της ποιότητας ενός πολιτισμού θα μπορούσε να δώσει στη Γη οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα σκληρό “F”.

Ή ίσως όλα να είναι μια χαρά και ο Μπάιντεν είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και αν όλοι μας πάρουμε κι άλλα τσιμπήματα, όλα θα επανέλθουν στο “φυσιολογικό”. Αυτό πιστεύει περίπου ο μισός πληθυσμός, κατά κάποιο τρόπο… αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά πόσο απίστευτα ηλίθιοι και παραπλανημένοι είναι. Είναι ήδη σαφές ότι η ανθρωπότητα δεν έχει μέλλον αν συνεχίσουμε να αγκαλιάζουμε την ανεξέλεγκτη βλακεία και το κακό του σοσιαλισμού, του κομμουνισμού, του τρανσεξουαλισμού, του wokeism, της παιδοφιλίας, των φυτοφαρμάκων, των ΓΤΟ και των θανατηφόρων εμβολίων. Όλα αυτά είναι απλώς ένα διεστραμμένο, δαιμονικό σύμφωνο αυτοκτονίας που αναμφίβολα έχει κάνει τις μη γήινες οντότητες είτε να γελούν υστερικά είτε να γυρίζουν το διακόπτη “εξόντωσης” με αηδία.

Ακούστε την εξήγηση του Σνάιντερ για όλα αυτά με τα δικά του λόγια στο σημερινό podcast Situation Update, που ξεκινά στο 41:20. Στο πρώτο μισό του podcast, μιλάω κυρίως για τον Joe Rogan, τη λέξη “n”, τον Πλανήτη των Πιθήκων και τη δαιμονική κατοχή. Επιπλέον, υπάρχει ένα σύντομο βίντεο με τη Νάνσι Πελόζι που φαίνεται να προσπαθεί ανεπιτυχώς να πνίξει τους εσωτερικούς της δαίμονες με βότκα.

Ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:

Brighteon.com/27e3d32f-1886-44a0-8cb8-794ea0bd1980

Find more information-packaged podcasts each day, along with special reports and emergency updates, at:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Also follow me on:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Join the free NaturalNews.com email newsletter to stay alerted about new, upcoming audiobooks that you can download for free.

Download my current audiobooks — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — at:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download the full, free “Ghost World” audiobook at GhostWorld.co

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr