ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Oι σύμβουλοι του πρωθυπουργού έχοντας χάσει το timing εισηγούνται στον Κυριάκο να μιλάει διά μέσω του Πλεύρη όταν ακόμη και η Moderna…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 3 Νοέ 2022 - 18:12

…σύμφωνα με τη The Wall Street Journal, προσπαθεί να τα μαζέψει

Ο ΚΜ αναλαμβάνει πλέον μεγάλα ρίσκα στο δρόμο που χάραξαν ο Καναδός Justin Trudeau και η Νεοζηλανδή Jacinda Ardern

ΟΈλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας διά μέσου του Αθανασίου Πλεύρη δήλωσε ότι όσοι Υγειονομικοί δεν εμβολιάζονται αενάως απέναντι σε κατασκευασμένους ιούς δεν έχουν θέση στο σύστημα υγείας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναλαμβάνει πλέον μεγάλα ρίσκα στο δρόμο που χάραξαν ο Καναδός Justin Trudeau και η Νεοζηλανδή Jacinda Ardern.

Kι αυτή η γραμμή του Έλληνα πρωθυπουργού βρίσκεται σε ισχύ την ώρα που τα κατ΄εξοχήν ΜΜΕ των εμπνευστών του πανδημικού project όπως το The Atlantic ζητούν Αμνηστία για τους χειρισμούς (lockdown, μάσκες, υποχερωτικότητες) των αρμοδίων για την πανδημία. Προφανώς οι σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού είναι τόσο “πρόθυμοι” που έχουν χάσει την επαφή με τη πραγματικότητα. Ακόμη και η Moderna Inc. επιχειρεί να προσαρμοστεί σ΄αυτή.

Το ρεπορτάζ από τη The Wall Street Journal>

η Moderna Inc. ανέφερε ότι τα έσοδα του τρίτου τριμήνου μειώθηκαν σχεδόν κατά το ένα τρίτο και μείωσαν τις προοπτικές της καθώς οι περιορισμοί της προσφοράς μειώνουν έως και 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις φέτος.

Η φαρμακευτική εταιρεία με έδρα το Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης την Πέμπτη δήλωσε ότι το υψηλότερο κόστος και η μείωση της ζήτησης για τις δόσεις Covid-19 που στοχεύουν στη μετάλλαξη Omicron έπληξαν επίσης την απόδοσή της.

Η Moderna, η οποία πριν από τρεις μήνες δήλωσε ότι προέβλεψε 21 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις προϊόντων του εμβολίου Spikevax για την αναμενόμενη παράδοση φέτος, αναμένει τώρα μεταξύ 18 και 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία είπε ότι οι βραχυπρόθεσμοι περιορισμοί στην προσφορά θα καθυστερήσουν τις πωλήσεις μέχρι το 2023.

Στις προκαταρκτικές συναλλαγές, οι μετοχές της Moderna υποχώρησαν κατά 14% στα 127,38 δολάρια.

Για το τρίτο τρίμηνο, οι πωλήσεις προϊόντων της Moderna μειώθηκαν κατά 35% στα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια αφού είδαν το κόστος πωλήσεων να αυξάνεται περαιτέρω, ανέφερε η εταιρεία.

Το κόστος πωλήσεων της εταιρείας ήταν 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας το 35% των συνολικών πωλήσεων προϊόντων το τρίμηνο, αυξημένο από 722 εκατομμύρια δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα.

Συνολικά για το τρίμηνο, η εταιρεία είπε ότι τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν σε 1,0 δισεκατομμύρια δολάρια ή 2,53 δολάρια ανά μετοχή, σε σύγκριση με 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια ή 7,70 δολάρια ανά μετοχή, ένα χρόνο νωρίτερα. Οι αναλυτές περίμεναν 3,30 δολάρια ανά μετοχή, σύμφωνα με το FactSet.

Τα έσοδα μειώθηκαν στα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, λιγότερο από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Pfizer Inc. αύξησε τις προοπτικές εσόδων της για το έτος σε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε υψηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις του εμβολίου της Covid-19 Comirnaty στις ΗΠΑ, αφού σημείωσε πτώση 87% το τρίτο τρίμηνο σε αυτές τις πωλήσεις εκτός ΜΑΣ.

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν τον Οκτώβριο νέα ενισχυτικά εμβόλια για τον Covid-19, με αξιωματούχους να συνιστούν εμβόλια από τη Moderna και τους ανταγωνιστές της.

kourdistoportocali.comLoading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr