ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O Καμμένος συνιστά να τα αρπάζουν μόνο οι …μεγάλοι;

ΜΜΕ. - 9 Μαΐ 2016 - 9:46
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΘα καταντήσει χειρότερα και από τον ….Καρατζαφέρη. Τα ίδια έκανε και αυτός . Όταν ψήλωσε κατηγορούσε αυτούς, που κάποτε  …μαζί τα έπιναν και τα έτρωγαν, μέχρι που… τον …έφαγαν.
Να σταματήσει η διαπλοκή να πληρώνει site-μαιμούδες, δήλωσε από άμβωνος στη Βουλή, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα μεγάλα Μ.Μ.Ε αφού γνωρίζει ότι το παιχνίδι των εντυπώσεων θα παιχτεί φυσικά γύρω από τους μικρούς, και όχι από αυτούς που έχουν πάρει την μερίδα του λέοντος  ..ΔΟΛ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΗΓΑΣΟΣ – ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, REALENIKOS κ.α.  Επικαλούμενος μάλιστα, τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τράπεζες για το 2015, ο ψεκασμένος σαν να μην είναι στην κυβέρνηση είπε πως ΜΜΕ που έλαβαν 2, 3 ή και 4 εκατ. ευρώ, εμφανίζονταν να είναι αυτά που την ίδια στιγμή χρωστούν στις τράπεζες δάνεια τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν.
Ακόμα κατηγόρησε τον Θεοδωράκη πως βρίσκεται πίσω από το protagon και παρά τις διαβεβαιώσεις του τελευταίου πως έχει αποχωρήσει, επέμεινε πως το σχετικό ΦΕΚ δεν έχει ακόμα αλλάξει.
«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press projectγια τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε δήθεν ο ψεκασμένος και πρόσθεσε: «Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη (antinews) που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες» υπογράμμισε.
Κατέθεσε στη Βουλή τα στοιχεία των χρηματοδοτήσεων που έχουμε όλοι πλέον, και κάλεσε εισαγγελέα να τα παραλάβει και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες…

ΙΧΝΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter