ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O Φόρος Τιμής των Σκλάβων

ΔΙΕΘΝΗ. - 7 Μάι 2023 - 12:16
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Μαΐου 2023 | Iain Davis | Διαβάστε το εδώ

Καθώς πλησιάζει η στέψη του Τσάρλι Μπόι, ο βασιλικός οίκος σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να προσφέρει στο βρετανικό κοινό την ευκαιρία να ορκιστεί πίστη στον βασιλιά Κάρολο Γ’ και να δηλώσει δούλος του. Αυτός ο “φόρος τιμής του λαού” ήταν πολύ δημοφιλής μεταξύ ορισμένων. Προφανώς, είναι πολύ πρόθυμοι να ζήσουν μια ζωή σκλαβιάς.

Προφανώς, η Shabana Mahmood, συντονίστρια της εθνικής εκστρατείας του Εργατικού Κόμματος, θεωρεί ότι η δουλεία είναι μια “υπέροχη ιδέα” και ότι η συμμετοχή του λαού στη στέψη, προσφέροντάς του την ευκαιρία να γίνει σκλάβος, ήταν μια “υπέροχη πινελιά”. Ο υπουργός Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, Mark Harper, πιστεύει ότι η εκλεκτή δουλεία αποτελεί μια “φανταστική ευκαιρία”. Αν και, δεν διευκρίνισε για ποιον.

Ο Harper συνέχισε λέγοντας ότι η υποδούλωση εκατομμυρίων ανθρώπων θα αποτελέσει μια “σπουδαία βιτρίνα για τη Βρετανία σε όλο τον κόσμο”. Αυτό δεν φαίνεται να είναι απαραίτητο. Δεδομένου του αποικιοκρατικού της παρελθόντος και της τρέχουσας εξωτερικής της πολιτικής, φαίνεται πιθανό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ήδη εξοικειωμένοι με τον τρόπο που λειτουργεί το βρετανικό κράτος.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η “τιμή του λαού” δεν έχει προωθηθεί από το Κατεστημένο ως “φόρος τιμής των σκλάβων”. Πρόκειται για πρόσκληση, όχι για εντολή, και όλοι γνωρίζουν ότι η απλή προσπάθεια υποδούλωσης των ανθρώπων είναι ένα είδος αλτρουισμού.

Όπως η Shabana και ο Mark, ο Vince, ο Αρχιεπίσκοπος του Westminster, περιέγραψε αυτή την πρόσκληση ως “αξιοσημείωτη” και “υπέροχη”, με το Sky News να μεταδίδει:

“Για πρώτη φορά στην ιστορία το κοινό θα έχει ενεργό ρόλο στη στέψη, αφού θα κληθεί να πει δυνατά τον όρκο στον βασιλιά.”

Φυσικά, το νόημα του όρκου είναι ότι ο ίδιος, ως αρχηγός κράτους, ορκίζεται πίστη σε εμάς. Αλλά ας μην αφήσουμε το κωδικοποιημένο σύνταγμά μας να μπει εμπόδιο σε μια παλιά, καλή, κρατικίστικη παραίσθηση. Δεν το έχουμε κάνει για περισσότερα από 800 χρόνια, οπότε γιατί να αρχίσουμε τώρα;

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι χωρίς λόγο που μια προφανής πλειοψηφία του λαού αποφάσισε ότι δεν θέλει να αποδώσει “φόρο τιμής” σε έναν ανίκανο μαλάκα. Αυτό φαίνεται λογικό, επειδή αποφεύγεται η τρελή απόφαση να υποσχεθείς την “υποχρέωση πίστης και υπακοής” σε κάποιον τύπο που φοράει ένα φορτίο κακόγουστου χρυσού.

Για όσους αρέσκονται στην ιδέα να υποδουλωθούν σε έναν ανίδεο αριστοκράτη, πριν καγχάσετε με περιφρονητική απόρριψη κάθε υπόνοιας ότι, στην πραγματικότητα, επιλέγετε να γίνετε σκλάβοι, αξίζει ίσως να σημειωθεί τι σημαίνει στην πραγματικότητα ένας όρκος πίστης:

“ [. . .] η υποχρέωση πίστης και υπακοής που οφείλει το άτομο στην κυβέρνηση υπό την οποία ζει ή στον ηγεμόνα του ως αντάλλαγμα για την προστασία που λαμβάνει.

Η “υποταγή” σας σημαίνει ότι υπόσχεστε την “υπακοή” σας σε αντάλλαγμα για την προστασία. Αυτό είναι ευρέως γνωστό ως “εκβιασμός προστασίας”.

Το πράγμα χειροτερεύει:

“Ο πολίτης ή ο υπήκοος οφείλει απόλυτη και μόνιμη υποταγή στην κυβέρνησή του ή στον ηγεμόνα του, ή τουλάχιστον μέχρις ότου, με κάποια ανοικτή και διακριτή πράξη, την απαρνηθεί και γίνει πολίτης ή υπήκοος άλλης κυβέρνησης ή άλλου ηγεμόνα.

Ίσως έχετε παρατηρήσει τις κάπως περιορισμένες επιλογές σας, αν είστε ποτέ αρκετά χαζός ώστε να δώσετε όρκο πίστης στην τάξη των παρασίτων. Δεν μπορείτε πραγματικά να ξεφύγετε από αυτό, εκτός αν στη συνέχεια ορκιστείτε την “απόλυτη και μόνιμη” “πίστη και υπακοή” σας στο επόμενο παρασιτικό καθίκι που μπαίνει με τους αγκώνες του στη ζωή σας.

Ακόμα, ο καθένας για τον εαυτό του. Ποιος είμαι εγώ που θα αποτρέψω κάποιον να επιλέξει να γίνει σκλάβος;

Παρ’ όλα αυτά, πριν το κάνετε, ίσως αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τις επιλογές σας. Υπάρχουν καλύτεροι αφέντες σκλάβων, αν θέλετε.

Ίσως θα μπορούσατε να επιλέξετε να γίνετε σκλάβος του Elon Musk; Όπως πάνε αυτά τα πράγματα, το να επιλέξετε τον Charles ως τον προσωπικό σας δυνάστη ίσως είναι λίγο αμφίβολο.

[τότε] Ο πρίγκιπας Charles και ο θείος Dickie Mountbatten

Ο Κάρολος καθοδηγήθηκε από τον θείο του πατέρα του, τον λόρδο Louis Mountbatten (πρίγκιπα Louis of Battenberg), τον οποίο αποκαλούσε χαϊδευτικά “θείο Dickie”. Συχνός επισκέπτης στο κτήμα Broadlands του “επίτιμου παππού” του, ο νεαρός Κάρολος έκανε συχνά διακοπές με τους Mountbatten.

Ως ενήλικας, ο “θείος Ντίκι” ενθάρρυνε τον Κάρολο να χρησιμοποιεί το Broadlands για κάθε σεξουαλικό ραντεβού που ο Κάρολος προτιμούσε να κρατήσει μυστικό. Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ περιέγραψε τον Mountbatten ως παιδόφιλο “με διαστροφή για τα μικρά αγόρια”.

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν εξαιρετικά κοντά στον Jimmy Savile. Ο νεκρόφιλος παιδόφιλος και νταβατζής παιδιών ήταν έμπιστος και σύμβουλος του βασιλικού οίκου και ειδικότερα του Καρόλου για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο παιδοβιαστής Savile και ο βασιλιάς Κάρολος – μια ενδιαφέρουσα δυναμική εξουσίας.

Όταν ο επίσκοπος και διαβόητος παιδόφιλοςPeter Ball, δέχτηκε για πρώτη φορά μια προειδοποίηση -πριν από την μετέπειτα καταδίκη του το 2015- ο Κάρολος αισθάνθηκε ότι είχε γίνει ένα “τερατώδες λάθος” στον παιδεραστή. Γνωρίζοντας τη φύση των κατηγοριών και την παραδοχή της ενοχής του Ball, ο Charles αγόρασε ένα ακίνητο για τον Ball και τον δίδυμο αδελφό του.

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε στη συνέχεια κάθε γνώση για τα άθλια εγκλήματα του Ball στην επιστολή που υπέβαλε στην Ανεξάρτητη Έρευνα για τη Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών. Η εξήγηση που προσέφερε ήταν ηλίθια:

‘“Σίγουρα δεν γνώριζα τότε τη σημασία ή τον αντίκτυπο της προειδοποίησης που δέχθηκε ο Peter Ball, ούτε ήμουν βέβαιος αν μου είχε καν ειπωθεί γι’ αυτήν. Ενώ σημειώνω ότι ο Peter Ball ανέφερε τη λέξη σε επιστολή του προς εμένα τον Οκτώβριο του 2009, δεν γνώριζα μέχρι πρόσφατα ότι μια προειδοποίηση στην πραγματικότητα συνεπάγεται αποδοχή ενοχής.

Αυτό συνάδει με την ιστορία που μας δίνουν για τον Charles, η οποία υποδηλώνει ότι είναι ένας ευκολόπιστος βλάκας. Προφανώς, αυτή η αφελής ηλιθιότητα επεκτείνεται και στην τεράστια συμβουλευτική ομάδα που περιβάλλει τον Κάρολο και τους βασιλείς.

Φαίνεται ότι κανείς δεν συμβούλεψε τον Κάρολο να σταματήσει να κάνει παρέα με ανόητους. Αν και, ομολογουμένως, στην οικογένειά του, είναι δύσκολο να τους αποφύγει κανείς.

Ούτε ένας από τους πολυάριθμους συμβούλους του δεν αφιέρωσε χρόνο για να εξηγήσει στον Κάρολο ποιες ήταν οι νομικές συνέπειες μιας προειδοποίησης. Επιπλέον, όλοι τους αγνοούσαν παντελώς ότι ο μελλοντικός, απλοϊκός βασιλιάς τους διατηρούσε “κατά λάθος” μια σειρά στενών φιλικών και “ειδικών” σχέσεων με βιαστές παιδιών.

Παρ’ όλα αυτά, μερικοί άνθρωποι λατρεύουν πραγματικά να κουνάνε τα σημαιάκια τους και παραμένουν πρόθυμοι να δηλώσουν τον όρκο υπακοής τους σε αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως επειδή δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτό ή ίσως επειδή είναι τόσο χοντροκέφαλοι όσο αυτός.

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι το να γίνετε σκλάβοι του Καρόλου δεν είναι άμεση εντολή. Πολλοί άνθρωποι θα προτιμούσαν να αγνοήσουν εντελώς τον εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και υποκριτή, τον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Σίγουρα δεν θα θέλαμε να του χαλάσουμε τη μέρα λέγοντάς του να χώσει την “πρόσκλησή” του εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος.


—Δικτυογραφία :

The Homage of the Slaves – OffGuardian

The Homage of the Slaves

https://apollodoros.substack.com/p/o-b88?utm_source=post-email-title&publication_id=1154987&post_id=119737120&isFreemail=true&utm_medium=email

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr