ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O Donald Trump προηγείται του Ron DeSantis σε νέα δημοσκόπηση της The Wall Street Journal

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Απρ 2023 - 11:31
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Χαίρει της αλληλεγγύης του GOP απέναντι στις ποινικές διώξεις που κατατέθηκαν εναντίον του στη Νέα Υόρκη

ODonald Trump προηγείται του Ron DeSantis σε νέα δημοσκόπηση της The Wall Street Journal.

Κανένας υποψήφιος πέρα ​​από τους δύο ηγέτες δεν έχει ουσιαστική υποστήριξη στην προκριματική κούρσα που εξακολουθεί να αναπτύσσεται

Το αρχικό πλεονέκτημα 14 μονάδων του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis  έναντι του πρώην προέδρου Donald Trump μειώθηκε σε έλλειμμα 13 μονάδων.

Η ώθηση του κ. DeSantis στη δημοσκόπηση της Journal του Δεκεμβρίου ήρθε μετά τη νίκη του στην επανεκλογή με 19 σημεία στη Φλόριντα. Όμως, ο κυβερνήτης, ο οποίος άργησε να συνομιλήσει με τον κ. Trump από φόβο μήπως αποξενώσει τους υποστηρικτές του, έκτοτε πέτυχε μια δύσκολη θέση καθώς πλησιάζει σε μια επίσημη είσοδο στον αγώνα.

Αυτή την εβδομάδα, μια σειρά από μέλη της Βουλής των ΗΠΑ από τη Φλόριντα τον απέρριψαν υποστηρίζοντας τον κ. Trump.

Ταυτόχρονα, ο κ.Trump χαίρει της αλληλεγγύης του GOP απέναντι στις ποινικές διώξεις που κατατέθηκαν εναντίον του στη Νέα Υόρκη.

Ο Donald Thomas, 63 ετών, από το Stuart της Φλόριντα, είπε ότι το κατηγορητήριο του κ. Trump από τους εισαγγελείς του Μανχάταν ενίσχυσε την υποστήριξή του στον πρώην πρόεδρο, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σειρά από άλλες νομικές προκλήσεις. «Φοβούνται τόσο πολύ τον τύπο», είπε.

kourdistoportocali.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr