Οι συνδικαλιστές -εν γένει- έβγαλαν(οριακά) το Σημίτη πρωθυπουργό τον Απρίλιο του 2000 (μνήμη έχουμε και θα επανέλθουμε επ’ αυτού “έγκαιρα”)
Όταν ο σύντροφος ο Χρ. Πολυζωγόπουλος μπαινόβγαινε -προεκλογικά- στο Μαξίμου ….δεν το γνώριζε(;) ακούσατε -τότε- κάτι από τον σύντροφο Στρατούλη;
Όταν τα ταμεία διαλύονταν ….από το πλιάτσικο και των επόμενων κυβερνήσεων ….ακούσατε τίποτε;
Μαύρο, κατάμαυρο ….και φούμο, στον σύντροφο ….και σε όλους τους συνδικαλιστές-πολιτευτές ….εκτός κι΄αν κάποιος αποτελεί εξαίρεση ….από τον “κανόνα” !
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
ΣΗΜ.
ΘΑ “ΥΠΟYΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ” -ΥΠΌ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΉ(;)- Ο κ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ….ΜΆΛΛΟΝ ΝΑΙ !
=Ο σύντροφος Δ. Σρατούλης “εζήλωσε δόξαν” του σύντροφου Χρ. Πρωτόπαπα ….υπουργός(;) μέσα από τον συνδικαλισμό!
Μεγαλεία!
Ωραίο πράμα να είσαι (;)” υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης” –όπως παλιά ο σύντροφος ο Χρήστος Πρ- .…κρέμονται όλοι απ’ “τ’ ‘πίδια” σου ….εργαζόμενοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, εργοδότες, συνταξιούχοι, Ασφαλιστικές(θα την “αποτελειώσουν” την κοινωνική ασφάλιση;) κλπ.