ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O Poroshenko αφού διέλυσε την παγκόσμια Ορθοδοξία πάει Ισραήλ για γύρο θριάμβου και να πιέσει Πατριάρχη Ιεροσολύμων ν΄αναγνωρίσει τη Νέα  »Εκκλησία » Ουκρανίας που έφτιαξε το Φανάρι.

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Ιαν 2019 - 13:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

O Petro  Poroshenko πηγαίνει να κάνει γύρο θριάμβου στο Ισραήλ αφού διέλυσε την Παγκόσμια Ορθοδοξία.Και βέβαια θα συναντήσει και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο ΙΙΙ για να εμβαθύνει το σχίσμα ζητώντας του κι αυτός να προσχωρήσει στην σχισματική πτέρυγα των χριστιανο-σιωνιστών του Φαναρίου που κατάφεραν το πιο καίριο πλήγμα στην Ορθοδοξία από την ύπαρξή της. Η συνάντηση ανακοινώθηκε από το website της Διοίκησης του Poroshenko..Η συνάντηση θα γίνει κατά την επίσκεψη  Petro Poroshenko στο Ισραήλ που είναι προγραμματισμένη στις 20-21 Γενάρη.

Tο ίδιο site αναφέρει πως ο Ποροσένκο θα έχει συνομιλίες με Πρόεδρο Ισραήλ Reuven Rivlin, Πρωθυπουργό  Benjamin Netanyahu, Πρόεδρο Knesset (Iσραηλινής Βουλής) Yuli Edelshtein. ‘Εχει διαρρεύσει πως το τελευταίο διάστημα το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δέχεται αφόρητες πιέσεις για ν΄αναγνωρίσει τους σχισματικούς της Ενωμένης Εκκλησίας OCU που έφτιαξε  το Φανάρι και να συνεορτάσει μαζί τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πατριάρχης Θεόφιλος ΙΙΙ της Ιερουσαλήμ δήλωσε νωρίτερα ότι η Εκκλησία της Ιερουσαλήμ προσφέρει συνεχώς προσευχές για την Ουκρανία και τον Μακαριότατο Μητροπολίτη Ονούφριο, ( δικαιοδοσίας Μόσχας) τον οποίο θεωρεί «το καταλληλότερο πρόσωπο για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ουκρανικός λαός».

dimpenews

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…