ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

O.Y.A. Οι αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουμε , και θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία , όσο κι αν το αποφεύγετε !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 21 Ιούλ 2022 - 21:37

Οι ανθέλληνες και οι ψευτοπατριώτες, βαφτίζουν τις προσβολές, τους εξευτελισμούς , τις ύβρεις όσιων και ιερών μας, τις υποχωρήσεις απ το ζωτικό μας χώρο σε παγκόσμια θέα και τους στρουθοκαμηλισμούς τους , σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Θεός υπέγραψε – κάποτε – την ελευθερία της Ελλάδας και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του». Ένας πόλεμος με την Τουρκιά σ αυτήν την χρονική φάση , θα μας απελευθερώσει από το παρακράτος των υποτακτικών , των κάθε λογής αρπακτικών και των προδοτών που ζουν ανάμεσά μας, θα ελευθερώσει την Κύπρο μας , γη των προγόνων μας , θα άρει τις προσβολές και τους εξευτελισμούς σε όσια και ιερά μας και ο Ελληνισμός που θα ¨σηκωθεί¨ , θα προκαλέσει γεωπολιτικό σεισμό.

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» , είπε το 1855 ο Βρετανός Πρέσβυς στον Τσάρο Νικόλαο Α’

 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , αυτό τρέμουν και , προσπαθώντας να το αποφύγουν , μας προφυλάσσουν στην πραγματικότητα από το ενδεχόμενο ενός Ελληνοτουρκικού Πολέμου όπως λύκος προφυλάσσει το θήραμά του και με μόνη τους τακτική , να βλέπουμε την πραγματικότητα ΑΝΑΠΟΔΑ !!Ποιος σας είπε ότι το 1821 η Πατρίδα μας Ελευθερώθηκε ; Απλά , άλλαξε αφεντικά που μέχρι και σήμερα Κυβερνούν συγκεκαλυμμένα μεριμνώντας όλα αυτά τα χρόνια να τοποθετούν σε ¨κυβερνητικές θέσεις ¨ πολιτικούς γενίτσαρους του απόλυτου ελέγχου τους. 

Αυτή είναι η αλήθεια !!

Δείτε γύρω σας . Τράπεζες , λιμάνια και αεροδρόμια – γη και ύδωρ – δεν είναι Ελληνικά, «δεν πατάτε σε Ελληνικό έδαφος » , για ό,τι απολαμβάνετε πληρώνεται σα να το ενοικιάζεται , οι αποφάσεις για τη ζωή σας , για την καθημερινότητά σας , το  πόσο θα φάτε και για το τί μπορείτε να κάνετε  , δεν λαμβάνονται από ένα Κυρίαρχο κράτος , το μέλλον των παιδιών σας δεν είναι Ελληνικό , οι παραδόσεις και οι αξίες που κράτησαν χιλιάδες χρόνια χάνονται , η Ιστορία μας προδόθηκε , η μνήμη μας σβήνει και η ταυτότητά μας ξεθωριάζει μα το χειρότερο , φοβούμαστε να το δούμε , τρέμουμε να το διαπιστώσουμε και έτσι , ¨τρώμε αμάσητο¨ ότι μας δίνουν σπεύδοντας τυφλωμένοι και αποκαμωμένοι να ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα , φοβούμενοι να ξυπνήσουμε .

Χωρίς Ιστορία , χωρίς μνήμη και χωρίς όραμα , δεν μπορούμε , δεν έχουμε δύναμη , δεν έχουμε πίστη , και εν τέλει δεν έχουμε αύριο .

Χωρίς τιμή όμως , δεν έχουμε ψυχή και χωρίς ψυχή , δεν αξίζει να ζούμε.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!

Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε , ήρθε η ώρα να σηκωθούμε ,έφτασε η ώρα που χρόνια  ¨προετοιμάζαμε¨ , η ώρα να ξαναειπωθεί το… «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Υγ :1-ΤΩΡΑ που η Τουρκία δεν μπορεί να εφαρμόσει το δόγμα των 2,5 Πολέμων ή θα γίνουμε – όσο κι αν δεν μπορούμε να το φαντασθούμε – η επομένη Ουκρανία

2- Τώρα πριν ο πόλεμος  Ρωσίας – Τουρκίας, που είχε προγραμματιστεί από τις ΗΠΑ πριν από την κρίση στην Ουκρανία, αντικατασταθεί πλέον από την ΕΕ με Πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας σε χρόνο που θα αποβεί σε βάρος μας.

Κ.Χ μέλος της …

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ   

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr