ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

OMΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΩΥΣΗ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 4 Νοέ 2019 - 22:08
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

(Για άλλη μια φορά ο μόνος ρασοφόρος σε πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο μισελληνικό καθεστώς που ετοιμάζετε να μας εξοντώσει με τους Ισλαμιστές μισθοφόρους) 

                 Ομιλία-χαιρετισμός του μοναχού Μωϋσή στον Λευκό Πύργο. 

Σε αυτό που φαίνεται συμφορά υπάρχει κρυμμένη μια ευλογία. Η απελευθέρωσή μας. Αυτοί κατεργάζονται τον θάνατό μας, ο Θεός  την λευτεριά μας.  

Λέει κάπου ο Χριστός: Αν ο λαός μου με άκουγε μέσα σε μηδέν χρόνο θα εξαφάνιζα τους εχθρούς του.  

Οι έποικοι του Ισλάμ στη χώρα μας που δεν λαθραίοι αλλά νόμιμοι, έρχονται κατόπιν συνεννόησης. Χωρίς να το ξέρουν, ούτε και οι εντολοδότες τους, θα αφυπνίσουν και θα ενώσουν τους Έλληνες που βρίσκονται σε λήθαργο και θα συμβάλουν στο να φύγει το καρκίνωμα του σοδομισμού και του ραγιαδισμού απ΄την Ελλάδα.  

Θα συμβάλουν στην κάθαρση της Ελληνικής φυλής με το μαχαίρι τους πάνω στους αμετανόητους Έλληνες που ζουν μόνο για την σάρκα τους.  

Στην κάθαρση αυτή δεν θα καούν τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Τα χλωρά τα έχει ανάγκη ο Θεός για να ανάψει μια παγκόσμια πνευματική φωτιά που δεν θα σβήσει για πολλά χρόνια.  

Το κακό του διαβόλου και των κακών ανθρώπων ο Θεός όταν μετανοούμε το βγάζει σε καλό. 

Εμείς μόνοι μας, μαθηματικά σε μια γενιά από τώρα θα αυτοεξαφανιστούμε. Διότι δεν μπορούν τα παιδιά μας να δημιουργήσουν οικογένεια, γιατί μεγαλώνουν με ένα γονέα, χωρίς πρότυπα, ιδανικά και παιδεία.  

Το 95% των συζύγων μοιχεύουν.  

Το 80% των Ελλήνων σκοτώνουν τα παιδιά τους. Και σε μια έκτρωση παίρνουν μέρος το λιγότερο τέσσερα άτομα, μητέρα πατέρας, γιατρός, νοσοκόμα, ίσως και άλλοι. 

Κράτος, στρατός, αστυνομία, Εκκλησία, νοσοκομεία, αθλητισμός τα πάντα στα χέρια της μασονίας.  

Χάθηκαν οι Άγιοι και οι ηγέτες, από τη στιγμή εκείνη που οι περισσότεροι Έλληνες αρνήθηκαν τον Θεό στη ζωή τους.  

Για άλλη μια φορά θα θαφτούμε για να αναστηθούμε από τις στάχτες μας.  

Η συμφορά που έρχεται κρύβει μια ευλογία, την λευτεριά μας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατί δεν διδασκόμαστε από τα λάθη του παρελθόντος και είμαστε υποχρεωμένοι να την ξαναζήσουμε.  

Θα σκοτωθούν πολλοί. Αυτοί που θα φύγουν, αν έμεναν, θα μόλυναν και τους τελευταίους υγιείς Έλληνες, που όλο και μειώνονται.  

Έτσι και αλλιώς δεν είναι ζωντανοί, αλλά νεκροί, ας φύγουν. 

Η συμφορά είναι αυτό που ζούμε χωρίς να το κατανοούμε και όχι αυτό που έρχεται.  

Οι μισοί Έλληνες σκοτώνουν τους άλλους μισούς για ένα μισθό, για μια θέση, για την απόλαυση της σαρκικής τους ηδονής. Με τέτοιους Έλληνες δεν υπάρχει μέλλον.  

Τι σε ωφελεί να επαινείσαι ότι έχεις αίμα Ελληνικό, αλλά όχι ήθος χριστιανού και αξίες Ελληνικές! 

Τελικά στα πολύ δύσκολα οι Έλληνες επιστρέφουν στον Θεό τους έστω και από την ανάγκη του φόβου. 

Ο Χριστός χρωστάει μια απονομή δικαιοσύνης σ΄αυτή τη χώρα που ο ίδιος την τοποθέτησε φάρο της ανθρωπότητας.  

Νομίζουν πως θα μας λυγίσουν και ξεχνούν οι ανόητοι πως τούτη τη φυλή όσο την χτυπάς τόσο την δυναμώνεις και όσο την φοβερίζεις τόσο την αφυπνίζεις.  

Μετανοήστε, ενωθείτε και ετοιμαστείτε για ένοπλη άμυνα. 

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr