ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Project Blue Beam: Η ερχόμενη ψεύτικη εισβολή εξωγήινων για την εμφάνιση του Aντίχριστου – Πρέπει να δείτε το βίντεο!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 18 Φεβ 2021 - 11:27
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

– Οι πλαστοί ολογραφικοί αστεροειδείς που προετοιμάζονται για την ημέρα των χιλιάδων αστεριών και των αστεροειδών!

Η ψεύτικη εισβολή εξωγήινων | Έργο Blue Beam – whatweknow

Ψεύτικη εισβολή εξωγήινων;!? Ελπίζω όχι! Κάποια αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είναι σε αυτό το βίντεο. Έργο Blue Beam. Συζητάμε μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων που υποτίθεται ότι είπε ο Wernher Von Braun στον Δρ. Έχουμε τον Ρόναλντ Ρήγκαν να μιλά στα Ηνωμένα Έθνη για μια εξωγήινη απειλή. Πρέπει να εμπιστευόμαστε όλα όσα ακούμε και βλέπουμε; Ωρες ωρες.

Αλλά τι γίνεται αν και αυτό που βλέπουμε με τα μάτια δεν είναι πραγματικό. Τι λέω; Αναφέρομαι στην υποτιθέμενη ικανότητα του Viktor Grebennikov να δημιουργήσει μια αιωρούμενη συσκευή κατά της βαρύτητας, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή ενός εξωγήινου UFO σε ένα FAKE ALIEN INVASION. Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι αληθινά, αλλά είναι ακόμα ενδιαφέρον… απολαύστε και μοιραστείτε το μήνυμα!

Project Bluebeam & The Fake Alien Invasion Είναι στην πραγματικότητα πεσμένοι άγγελοι & δαίμονες! (ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ)

Η NASA & το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας συμμετείχαν σε ασκήσεις ενός ερχομένου (Αστεροειδής), αλλά τι γίνεται αν αυτός ο υποτιθέμενος Αστεροειδής είναι στην πραγματικότητα πεσμένοι άγγελοι που πέφτουν από τον Ουρανό, σε αυτό το βίντεο έβαλα μαζί τα κομμάτια αυτού που πραγματικά μπορεί να συμβεί! Παράξενα φώτα στους ουρανούς Απρίλιος-Μάιος 2019, οι παράξενοι κρότοι ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο Απρίλιο-Μάιο 2019. Το Fake Alien Invasion 2020 που είναι στην πραγματικότητα πεσμένοι άγγελοι και δαίμονες , οπότε με αυτό που λέγεται, να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε παιδιά .. Μείνετε προσεκτικοί, Να έχετε πίστη και ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Έργο Blue Beam | Η ψεύτικη εισβολή εξωγήινων – τι άλλο.

Project Blue Beam και Ανεξήγητες Ανωμαλίες στον ουρανό.

Ψεύτικη επιστροφή του Ιησού που θα μεταμφιέζεται στην πραγματικότητα. Κοιτάξτε το δεξί χέρι του μωβ ολογράμματος ενός ψεύτικου Ιησού σε σύγκριση με τον Μπαθομέτ παρακάτω.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr