ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Project Covid – 7o μέρος – Μη ειδικός εκπαιδευτικός

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. - 12 Αυγ 2021 - 11:53

PROJECT COVID – 19 

(Ver. 08/2021) 

Μέρος 7ο 

Οι θεραπείες και …μη, των ασθενών και …μη (Δ) 

Μια δυναμική συλλογή πηγών και στοιχείων που δεν βρήκαν τον δρόμο της δημοσιότητας. 

Ένας προβληματισμός για τα παρελθόντα, τα τεκταινόμενα και τα μελλούμενα της υπόθεσης Covid. 

Διάρκεια Μελέτης (90h) 

Αλλαγή σελίδας 

Βιολόγος Π. μοναχός – μαζικοί εμβολιασμοί, κίνδυνος για την δημόσια υγεία (link

Dr C. Perrone – κίνδυνος μετάλλαξης ανθρώπινου DNA (link

Dr Ε. Σαραντοπούλου – καρδιακές προσβολές και καρκίνος (link

Γενετίστρια A. Caude – επιγεννετικά θέματα και γονιδιακή τροποποίηση από τα mRΝΑ (link

Dr Μ. Ματσάκης – προβληματισμοί για τη νέα τεχνολογία mRna (link) και σε αντιδιαστολή με παραδοσιακά εμβόλια (link2

Γενετιστής Christian Velot – πως λειτουργούν και πιθανοί κίνδυνοι εμβολίων (link

Dr Mikovits – εμβόλια και ιατρικό κατεστημένο (link

Dr Alessandro Meluzzi – covid και επόμενη ασθένεια (link

Υπάρχει δηλαδή ένας προβληματισμός, πέρα από τις παρενέργειες που ειπώθηκαν πιο πριν, για το αν ελλοχεύουν μια παγίδα για το ανοσοποιητικό τα καινούριας τεχνολογίας εμβόλια. Είτε όταν εμφανιστούν νέες ασθένειες, είτε ακόμα κι αν προκληθούν από αυτά. Υπάρχουν συστατικά που δεν ανακοινώνονται για λόγους πατέντας (αλήθεια πόσο ηθικό είναι αυτό για κάτι που θα βάλεις στο σώμα σου;) και συστατικά γνωστά που ελέγχονται για την επικινδυνότητά τους (link2). Ασφαλώς υπάρχει και το ενδεχόμενο οι προβληματισμοί να είναι αβάσιμοι από όλους τους παραπάνω επιστήμονες. Δεν ξέρει κανείς τις ιδεοληψίες κάποιου, τα λάθη του στους υπολογισμούς, ούτε το αν ζηλεύει τους συναδέλφους του που παίρνουν εκατομμύρια δουλεύοντας για την Pfizer. Αν όμως μία στο εκατομμύριο δεν είναι έτσι; Αν λέω… Γιατί βέβαια η ιδεοληψία και η ζήλεια είναι ένα κίνητρο αλλά το χρηματικό δεν είναι; Και πριν εμπιστευτεί κάποιος ένα σκεύασμα δεν πρέπει να γνωρίζει και αυτόν που του το πουλάει; (link), (link). 

Υπάρχουν και κάποια συμπτώματα που είναι αρκετά ύποπτα (link2) τα οποία πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω. Και κάτι για μαγνητισμό των εμβολιασμένων (link2), (link2), (link2), (link2) που έγινε τόσο viral και συνηθισμένο στα κοινωνικά δίκτυα, που έφτασε και στα τηλεοπτικά μέσα (link2), (link2). Για τον οποίο μαγνητισμό έχουν προσπαθήσει να δώσουν εξηγήσεις διάφοροι επιστήμονες που δεν το αποδίδουν στον …ιδρώτα (link2) (μετά το 6’), αλλά σε συστατικά που μπορεί να κρύβονται μέσα στα εμβόλια (link2), (link2), (link2). 

Ένας άλλος προβληματισμός που φαίνεται από τις παραπάνω τοποθετήσεις είναι η επίδραση στο ίδιο το Dna. Ακραίο; Ίσως… Αλλά ο χρηματοδότης τους άλλα ισχυρίζεται (link). Και αυτός ο κύριος, Θ. Τάσης, κάτι τέτοιο οραματίζεται (link). Και ένας εκ τους δημιουργούς της συγκεκριμένης τεχνολογίας το ισχυρίζεται (link2). Αλλά και χρόνια πριν, ο πρόεδρος της Moderna ακριβώς αυτό διαφήμιζε (link). Το χακάρισμα του λογισμικού της ζωής το οποίο σχολιάζει και ο Dr Κ. Γρίβας (link). 

Μέχρι και θεραπεία και για τον καρκίνο λοιπόν (link2), όπως και στην ταινία το μακρινό 1979 που με εμβολιασμό προσπάθησαν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων. Το σύνδρομο του Αμβούργου (link). Δώστε βάση το πως ξεκινά μια άγνωστη ασθένεια, τι λέει ο γιατρός πριν πεθάνει αλλά και ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα, ίσως και με το αύριο; Ελπίζω όχι… Σε κάθε περίπτωση πάντως ο προβληματισμός είναι διάχυτος (link2). 

ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Δείτε τα εξι προηγούμενα μέρη ΕΔΩ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr